[迅雷快传] [tvbrip][幪面超人月騎][01~18][日粵雙語][x264_aac][內掛中字]

ngyan1600 发布于2011-4-10 19:56 1166 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
tvb首次無改幪面超人系列op既位置,用旋風管家既方法去製作' P' j* ~. {& |

6 n8 K# ^# G. a9 A9 o$ oop跟片源位置,字幕為外掛,而非美化
! G, ~1 q* c1 x2 Y' H0 i- B另外,本片我唔合的了~~~因為電王我都未合完=3=
: y* S3 J9 E7 z3 j3 \第三集開始加速
0 O! Y1 g' A1 w% |: N5 r第四開始加速加CUT片.....
2 z8 Z4 m( _8 h3 }: N. X  Q第七集因為tvb出錯,所以無字幕
' q7 W( n( q0 r& W2 G6 X[片名]幪面超人月騎
1 P2 K" q+ W3 ~3 z[集數]01~18/ Z$ Q7 }* L; ^. _" h
[語言]日粵雙語
% o+ a3 V+ X* ?7 `4 t, v7 s  K0 g[字幕]外掛tvb字幕
# E" m) t$ _, W2 b; V[格式]mkv/mP4
" @4 q0 M0 Y/ o
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(18)人评论

エツクス 发表于 2011-4-10 20:04:30 | 显示全部楼层
来支持下先,不过呢套片我觉得无电王好睇

kidhitomi 发表于 2011-4-10 20:05:18 | 显示全部楼层
感谢1600分享
* _, V1 u6 }: E& }7 }' D2 f, E电王都未收
6 f/ ]% w7 v/ R) [月骑迟啲下收了

eegbook 发表于 2011-4-10 20:21:26 | 显示全部楼层
哇,檬面超人系列,好多,都睇唔哂咁多。

chrisrex 发表于 2011-4-10 20:38:37 | 显示全部楼层
wake up,睇过第一集,觉得越嚟越内涵了.........支持1600

41809734 发表于 2011-4-10 22:00:16 | 显示全部楼层
没看过   不过粤语的都想看看

kevinchan 发表于 2011-4-10 23:48:50 | 显示全部楼层
1600一直都同我哋分享好多好嘢,虽然好少下载,但係都要多谢先

平常心 发表于 2011-4-11 00:48:10 | 显示全部楼层
1600再次出品,我必定支持,感謝,

czxzero 发表于 2011-4-11 09:59:02 | 显示全部楼层
未睇过哦。

无双MR 发表于 2011-4-11 10:18:58 | 显示全部楼层
支持双语版本的蒙面超人~

jinguang 发表于 2011-4-11 20:04:01 | 显示全部楼层
特摄片看多了,现在免疫了……

wen2009 发表于 2011-4-12 10:56:47 | 显示全部楼层
粤语的都想看看

12下一页