[115空间] 再次上載金田一少年事件簿ATV(錄影帶版畫面不好)1-27集

mkfmky 发布于2011-4-8 17:23 2998 次浏览 31 位用户参与讨论     [复制分享主题]
vskenying 发表于 2011-4-8 21:59:33 | 显示全部楼层
哩套幾正,不過未睇簡介就要收錢太少氣吧.

grostcar 发表于 2011-4-8 22:06:50 | 显示全部楼层
你住系HK嘅? 唔知你有無愛子配音的DVD音軌呢?望提供了~~AIKO粵語~~首樓的圖片一樣!
/ X9 Z$ s% D6 ~! A1 d6 T8 D0 Q8 e+ y
5 s' a& _$ Q1 P7 \9 {正題:9 J2 c/ U& {1 w. J
...
, }, D# `5 \" rmcnynbajay 发表于 2011-4-8 21:01

6 q0 u4 x/ P2 Z' z0 w$ K* E; H) `2 z- m. a( v
( p( n# g" }$ q) M0 t* Q
    你又知我係HK??4 `" X' B/ T3 i7 h
愛子配音的....即係邊D??

漫漫迷 发表于 2011-4-8 22:14:31 | 显示全部楼层
金田少年有高清的吧,很想看看

mcnynbajay 发表于 2011-4-8 22:45:38 | 显示全部楼层
你又知我係HK??
1 g' G3 g3 ?1 g愛子配音的....即係邊D??- y5 U, w9 n# {8 p( W: E' {! e
grostcar 发表于 2011-4-8 22:06

* x" b* Y% J) V0 H  i& [0 k+ T! H! r7 M% y8 ]

5 Z) h: N7 o) @    愛子配音同ATV配音,最大分別系美雪(女主角),愛子系曾佩儀配的~~ATV系小西配的(譚小姐)2 G  C" _* ]. O2 B* ?) l
; Z# {' c. P* D6 J$ p2 y4 {- b0 [- M
你聽得出嘛?唔知你有無呢~~
2 C# p& T* F! B( @1 l1 _, ~/ v4 N! z! v6 G; B* @
你的個人資料,貌似有寫到系HK的~~加上,你放過幾套DVD港版的~~~所以斷估你多數可能系HK人來!

第八龙珠 发表于 2011-4-8 23:49:01 | 显示全部楼层
看看先再说吧

迪格斯 发表于 2011-4-9 00:07:03 | 显示全部楼层
老實講呢套片我未有睇過,可能當時覺得唔合適觀看。。。

baisu 发表于 2011-4-9 09:07:55 | 显示全部楼层
本帖最后由 baisu 于 2011-4-9 09:10 编辑 ) Z+ O+ E% e- S8 e* H. Y/ @
多謝MK姐肯重發首播版的~~加上我手頭上的mang兄的重播版~~互補不足?1 x" O( ]- f+ a5 I' Z7 j3 G
! t( a" e4 v2 ]" k/ t8 x
不過始終,仲未有人幫手補 .../ g9 y# k# R- ?& R
mcnynbajay 发表于 2011-4-8 18:35
2 \, ^9 \- s) k) g, ?4 T
' z# e1 G; ^- I  i
1 o( e/ U* F9 s$ f( ~1 @: q

& ~% Z& P: J( w, f: }3 a2 b
+ d" J( Y1 P. f- }7 H$ W3 q$ v7 H
1 [' m2 C7 G# S. ^+ {有冇37-39雪夜叉傳說, 47-50 速水玲香誘拐

baisu 发表于 2011-4-9 09:15:08 | 显示全部楼层
愛子配音同ATV配音,最大分別系美雪(女主角),愛子系曾佩儀配的~~ATV系小西配的(譚小姐)1 n3 d! L, W0 y: }6 |
5 Z$ Y0 u: m* _
...: Y! a% M4 J" D. g! F6 t
mcnynbajay 发表于 2011-4-8 22:45
+ c: Q# G" x3 G! y+ q

4 X. J$ k! V+ Y' k' u* w愛子配音即是 不是ATV版.  對嗎& B6 O' K" k8 I' g
我的版本是ATV, 不知是否愛子配音

漫漫迷 发表于 2011-4-9 12:16:17 | 显示全部楼层
我还不知道能不能下在了,金钱都好像没有啦~~~~(>_<)~~~~

saiqq 发表于 2011-4-9 22:36:31 | 显示全部楼层
有点期待,因为一直找不到粤语的,谢谢分享啊

kyo1983 发表于 2011-4-9 22:45:48 | 显示全部楼层
之前下佐个RAW版的,依家有埋粤语真系好

kindaichi 发表于 2011-5-10 00:54:03 | 显示全部楼层
俾咗10星梦先发觉全部都係过期噶