[115空间] 再次上載金田一少年事件簿ATV(錄影帶版畫面不好)1-27集

mkfmky 发布于2011-4-8 17:23 3012 次浏览 31 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kindaichi 发表于 2011-5-10 00:54:51 | 显示全部楼层
楼主,可唔可以续下期啊?

netasa 发表于 2011-5-10 01:37:37 | 显示全部楼层
& y8 w% s) p3 q0 [
& G0 t5 Y2 J$ E2 u; o4 V% l( A我係入嚟睇下有无完整嘅下集预告嘅。 之前有唔少版本都无完整D嘅预告。仲有ATV好似剪左一D集数嘅OP前嘅一段(成分钟都有)。 首播版以前有睇不过唔记得有无剪。
7 A7 u0 G0 b  _9 M6 S% l" p) k+ M9 B; q5 B' ^, D/ ]
误会左添,仲以为真人版,原嚟係动画!!不过都适用。ATV都有CUT片!

米小契 发表于 2011-5-14 14:32:55 | 显示全部楼层
好的,我也要买

米小契 发表于 2011-5-14 14:34:46 | 显示全部楼层
回复 1# mkfmky # Z9 g, R& s5 V0 s  K( |; t9 a

' m' f' Y4 r0 X4 V7 }* Y, j+ G( N4 Y3 B" R& q# D# ~
    有几集过期了,能否补下

mkfmky 发表于 2011-5-14 16:13:45 | 显示全部楼层

, d2 h( r+ L6 c回复 25# kindaichi
) k. N* H! R. w  B7 Z4 p
3 C5 E$ p  i7 V0 o( c9 _今晚再上載!或使用115解释工具可以下http://hi.baidu.com/popok/blog/item/c6836a6057154052ebf8f880.html
回复 5# kidhitomi , ^" S$ A2 I8 Q/ h- j
$ k+ h3 k0 g  a( d4 z: l5 b0 S, c6 _& H/ I- ~
. }4 S' ~" ~- ?: d3 e# i3 }0 \/ ]. w2 t" b5 `, B/ t& T  Q- T3 s- I- q; h: \
唔开共享都无所谓,115解释工具可以下http://hi.baidu.com/popok/blog/item/c6836a6057154052ebf8f880.html

米小契 发表于 2011-5-15 12:37:16 | 显示全部楼层
15和16的連接是相同的。

dxfgh 发表于 2011-5-16 11:01:16 | 显示全部楼层
好东西,先支持一个,等挣够了钱再说

414431408 发表于 2011-10-11 17:42:52 | 显示全部楼层
要10点先买到.......