星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 论坛太多限制

时不遇 发布于2011-3-31 04:06 3953 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-4-13 08:00:11 | 显示全部楼层
每日十个八个回复,加上打工的星梦,都基本够用了........没有不劳而获的

manofman 发表于 2011-4-13 14:28:25 | 显示全部楼层
笑话!懒人的就是不一样,理由都是那么冠冕堂皇的,, {6 {6 W' I1 H
物竞天择,适者生存,条件一样何解人地一样能生存,  f7 S7 A3 P7 R3 W- j" u
...
# ^: ?# d7 F" c  Dhuang 发表于 2011-4-13 07:42
! }. u/ w  L; N% H$ _1 N) _9 U

f9 }5 n2 Q) `$ a' L你唔使好似一隻受驚的刺猬咁起曬鋼,比人投訴下就好似全世界都負咗你一樣,跟住就只會講埋曬D晦氣說話。$ m) P4 F9 u; P) C) s, {3 X

# m) R' P8 i$ F8 q9 d9 z我唔係拿來主義者,你D限制如果合理的話我唔會講咩嘢,相信其他人都唔會係咁走。依家同你分析個問題居然被當成廢話,哈。
% \( c+ O( r& `1 D
8 T, L" A6 i2 K3 `' o& b; r+ s
爷你本事大,本领高,能力强,小论坛容不了,请另觅高就

. y' g  c4 a! r; D+ F
2 U- e2 ?8 q9 w6 n% U0 _' ^我一早就已經走咗,你唔使係度發晦氣。

manofman 发表于 2011-4-13 14:45:11 | 显示全部楼层
每日十个八个回复,加上打工的星梦,都基本够用了........没有不劳而获的! C( k# Z  X9 M  `# Y1 o, M
kevinchan 发表于 2011-4-13 08:00
1 q" j- J+ n9 a5 Q. n) ~

0 Y! z% f  A, g# u6 l你要大家為咗夠錢買果幾次點擊次數,每日要走去嘥個幾兩個鐘來發帖賺錢?
/ `* o! l% l9 v4 j" `1 p2 l$ F" }! E- L; n6 f0 Y5 U
咁如果我想下5,6個附件,咁我咪要用上半日時間?
2 l/ M* x) E+ Y' @% v: |又如果我係公司點擊咗一個附件一次,已經用咗個幾鐘頭發帖,但係只下咗3份之1就要走。到我返到屋企想繼續的話,唔通我又要再嘥多個幾鐘來賺錢令我可以點擊多一次同一個附件?你真係覺得咁樣無問題?

kevinchan 发表于 2011-4-13 18:27:16 | 显示全部楼层
你要大家為咗夠錢買果幾次點擊次數,每日要走去嘥個幾兩個鐘來發帖賺錢?
3 s8 K/ k6 v& s2 N* m1 r( r/ S
6 h% G) r1 S9 E3 h6 u1 T4 M, L咁如果我想下5,6個附件, ...
- S" H. e' r0 a3 u/ W, Umanofman 发表于 2011-4-13 14:45

' p! B- i% j1 w2 m: _+ h" e8 v% G8 `9 F/ f8 D" Z+ A% ^# u
" |  T+ W3 f* f( E# ~& F5 m: X, _
    简单的道理,例如,我都想买个intel i7 cpu,但唔够钱,我能怎么样?唯有储钱..................难道论坛 要保证你们每天可以下载很多东西?想得到更多星梦的方法很多,自己慢慢参透.如果你一心来这里只为资源,我想你会很辛苦的.
& z% Q! v9 x4 ~4 ZPS:发几个贴要用个几两个钟,我佩服你

huang 发表于 2011-4-13 19:49:38 | 显示全部楼层
你唔使好似一隻受驚的刺猬咁起曬鋼,比人投訴下就好似全世界都負咗你一樣,跟住就只會講埋曬D晦氣說話。 ...
# l1 N* o1 V7 [3 ^/ |: |manofman 发表于 2011-4-13 14:28
, ]5 E+ Q) p1 Z& a
/ I) ?) f! i; q; L, U
* x7 n8 `+ m( K8 M% `: k
对懒人来讲,要注册才能下载都已经罪过了,还谈什么规则呢5 ?, f: k5 U, |5 M" A
还有你果D算投诉咩,你果D叫表达不满,论坛定D规则与你不便,
) @- L9 |1 K6 s) j! V8 M就好似欠你钱似的被你骂.被你借题发挥,唯恐天下不乱,
' p. d' ?7 Q  Z/ q6 [2 ]8 d$ A作为分享者作点下载限制就给D伸手者咒死骂死,好似分享者
. [* V1 [; L2 }4 I- j( d欠你们似的(自作贱).既然大爷讲得如此高调,那些请大爷你分享
& G0 r' h; L) ?$ f9 k  x也应该高调D,别在暗处搞小动作,充民族英雄.(小民就不见大爷的
& F# w+ y7 \7 A; R& x4 d; p高调过)
3 `# G2 l, n( y; O; V  u6 ~
5 c4 o9 K: E/ C" g8 m( c各处乡村各处例,不适应可以不玩' O. v% z3 O8 D- l' k: P: R+ `  s
道不同不相为谋,志不同何需共处,! i0 W' r9 e2 U
大爷你逍洒,大爷你高贵,大爷你英雄,大爷你志气高,大爷你气度阔
) t, W& @! R. d% a小论坛自作贱,定私规,难容高人,请另觅高就.
' }5 C$ l. A, X- c! ] , n+ p. U* M7 O* `1 K) ^
+ Z6 f" v" B+ W: O; q4 v
另外小民工作朝八晚六,加上志短才疏,技不如人,故作品粗糙,难入高人眼球,

miyuja 发表于 2011-4-15 10:18:05 | 显示全部楼层
呢度幾隻字一帖都可以隨便水仲叫限制多?不如你去百度貼吧啦,實啱你

wei48 发表于 2011-4-24 14:09:31 | 显示全部楼层
确实几麻烦。不过还有比这论坛更麻烦的

ykhgd2121 发表于 2011-4-25 19:36:39 | 显示全部楼层
麻烦都冇法啦 個論壇有咁多好資源

zrgzcy 发表于 2011-4-25 20:36:37 | 显示全部楼层
我新加入慢慢观察.....

jasonnch_new 发表于 2011-4-29 18:43:47 | 显示全部楼层
通常每個新人都是限制很多的, 只要過渡了就一齊很好.......我也是新人-0-