星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 论坛太多限制

时不遇 发布于2011-3-31 04:06 3952 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mrberon0340 发表于 2011-4-9 09:58:44 | 显示全部楼层
這個論壇已經很好了!!9 F  M  N6 _4 Z0 _- q1 R8 R* p) f, \
P.S:各位請冷靜,別再圍剿與筆戰了!

mrberon0340 发表于 2011-4-9 10:00:39 | 显示全部楼层
這個論壇已經很好了!!1 S* H/ h4 n0 {! u% \/ p* Y
P.S:各位請冷靜,別再圍剿與筆戰了!

漫漫迷 发表于 2011-4-9 11:50:37 | 显示全部楼层
这个论坛好复杂,有很多好的片源都过期了,然后我去下载附件时都要花费星梦这都不紧要,关键是花费了星梦后下载的电影文件过期了都不能下,悲剧!

粤语行星 发表于 2011-4-10 13:32:28 | 显示全部楼层
可能我没进过论坛,一开始我都是接受5到,不过后来念下可以体到甘多以前的动漫,都觉得没咩拉!!!

393789056 发表于 2011-4-10 21:59:04 | 显示全部楼层
讲的无错,限制可否放宽一DD

kevinchan 发表于 2011-4-10 22:56:01 | 显示全部楼层
问题非常好,但是不能放宽

webank 发表于 2011-4-12 10:44:07 | 显示全部楼层
附件太多星梦唔够用啊

manofman 发表于 2011-4-12 12:25:28 | 显示全部楼层
這個論壇係搞小圈子政治的,佢地唔想改變,你投訴就會當你係異端分子,然後用口水淹死你。

huang 发表于 2011-4-13 01:26:35 | 显示全部楼层
這個論壇係搞小圈子政治的,佢地唔想改變,你投訴就會當你係異端分子,然後用口水淹死你。& S$ V7 e8 V* J, S7 N! s/ b1 ]6 e  i
manofman 发表于 2011-4-12 12:25

( m, j9 g( j" X$ \# u4 r$ K! w' }, l" _& l  O6 e" j
废话!天朝初期搞大锅饭,结果搞出个民革,最后搞新式资本主义到现在,为何?
6 M% T/ N+ V" M. v- g  }* r就是因为大锅饭养出一群偷油鼠,,如果大锅饭可以长久的话,这就不再是天朝,
- z7 C6 ^, O" o! h# y- ?, _* t) p而是天国了,

ce7441285 发表于 2011-4-13 03:42:02 | 显示全部楼层
咳,人生在世,處處有限制。。。呢處只係小巫見大巫。 = =

manofman 发表于 2011-4-13 07:01:22 | 显示全部楼层
废话!天朝初期搞大锅饭,结果搞出个民革,最后搞新式资本主义到现在,为何?
8 k# O- e! u5 M+ V: \  x8 h就是因为大锅饭养出一群偷油鼠 ...
/ _: X7 |6 \/ |2 N. d8 A1 Jhuang 发表于 2011-4-13 01:26

c# p1 _3 `3 F, y  ?- e
) W& h" f6 S0 V% x無人叫你搞天朝政治,你只要把規條搞民主一點,合理一點就唔會每每有人走來投訴。4 e) C7 |: R8 H$ W3 X
8 J: h1 M! `/ z9 B1 U
你覺得D規限合理?你去睇下bt下載果個版,成個版根本就已經死咗。點解?因為點擊下載一次附件就要9星夢,點擊幾次都唔知要灌幾多帖先夠數。根本就無人夠膽下。亦唔會再有人係果度發嘢。; t& u+ Y7 l5 z' Y0 d/ `
( K: p, p/ U: e  d' o
你再去睇下分享物流所,點解依家差唔多個個發布的都只係用隱藏回复,唔再發附件?因為你D附件奢侈稅高得太誇張,D人覺得唔合理先唔用。) T# s8 X( M* i7 s$ S! I

8 Q- q+ b- o1 ], m, p6 f( j你認唔認同都好,數據係呃唔到人的。現在,發布的人越來越少,回复的人越來越少,下載的人亦都越來越少。新人會因為門纜太高而好快就走,舊人會因為生存唔到而一早就走曬,最後就會好似依家咁萎縮成來來去去都係果幾個的小圈子論壇,依D就係事實。全部都係由論壇D無理規限所生出的連鎖效應。
: f  G/ r! I, x3 B5 \
; r0 G& n# Y7 k4 S$ p# V3 `$ F3 L你要唔要繼續一意孤行唔關我事,我都已經好少來,今次都只係睇唔慣你地這個小圈子的人講到自己好似好啱好有理咁我先出下聲。

huang 发表于 2011-4-13 07:42:31 | 显示全部楼层
本帖最后由 huang 于 2011-4-13 13:34 编辑 % U7 I' @5 v/ z5 c; E7 l1 @
無人叫你搞天朝政治,你只要把規條搞民主一點,合理一點就唔會每每有人走來投訴。* T# P9 p- d7 z' b6 l/ \4 h' c8 u

) _. J0 i- Y% S+ ^  d- n, F你覺得D規限合理? ...) Y' ?4 u/ I7 N  U' P4 c! r+ S3 C: A
manofman 发表于 2011-4-13 07:01
3 y0 z5 x4 G5 @) J3 Q4 C
, O1 p, V4 d8 B) v8 O- O

0 \0 Y1 r3 I' V2 @6 m* T8 w8 ~笑话!懒人的就是不一样,理由都是那么冠冕堂皇的,
2 J- G+ X  j: Y. r% J物竞天择,适者生存,条件一样何解人地一样能生存,
- I) G0 X. `6 ~7 @5 t甘就要问下你自已啦,!总想着那些"快餐主义","拿来
+ Z! {, _- u5 c  g主义",新生一代除了伸手之外,没几个愿意动手的,
  ~! g% l) t) T+ B2 D! X饿死活该,有本事讲废话,不如食自已免受气
# }7 {% D. G' ~, w. X6 P; }& J! E7 g& c% \- Y  t% G( ^
爷你本事大,本领高,能力强,小论坛容不了,请另觅高就# B2 f2 G6 T8 T' S) A: j! P! z
(呢句话系我代表被你侄过的分享者讲的)