[真人特摄] 【原創】【高達0079】DVD複合粵日雙語版(帶原菜單章節功能)disc01需求積分150

迪格斯 发布于2011-3-24 16:28 6303 次浏览 60 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
huang 发表于 2011-3-24 20:20:09 | 显示全部楼层
看戏的算上鸟一个

jinguang 发表于 2011-3-24 20:30:36 | 显示全部楼层
谢谢楼主,但只有4集啊……不知道能不能连载完。

mcnynbajay 发表于 2011-3-24 20:34:46 | 显示全部楼层
早就講左同你條link完全唔同了,請你唔好將自己的意願強加到他人身上好無?如果唔想有落差,麻煩叫無線全 ..." r6 z  b5 R5 t" i1 s% v4 G
迪格斯 发表于 2011-3-24 20:03
* t! L1 K9 W$ {

0 G$ r4 a/ K3 z" p+ a% ~- W- a. M: b5 m4 U  ]8 @
    強加?  系你太固執而已!!!化唔化,由得你……
2 @7 o' u" M" |* E: m" w- v, f7 J. e; r% {2 ?9 k' @
“唔似你高技術”好有諷刺的味道……加上“隨意刪剪”講到唔關自己事……) e0 L% H7 G9 E7 H0 k- e+ T
* m' x4 I1 r8 D) f$ E) V, ]$ \7 G
最后“唔系專為你而設,你要清楚”好有個人主義的風格……懶巴閉咁……唔俾我吐槽下嘅咩~~

漫步雲端 发表于 2011-3-24 20:37:47 | 显示全部楼层
" _! y: V: k" k( I0 D8 n" d: T0 [) E% g0 X4 S7 I+ C: ?6 P3 ?
哎...你地兩個又開始口水戰,服了你們

gable100 发表于 2011-3-24 20:38:23 | 显示全部楼层
I love this.  Thank you so much!

aubert22 发表于 2011-3-24 20:45:02 | 显示全部楼层
回复 11# 迪格斯
" s! m6 @# Y+ }4 z  [% A  j! a
; k/ \7 W, M- F0 w  ~; @% D/ Q1 j- |- K. j# q
    嗯,咁直接话我知你系喺边度download嘎啦~~我自己下啦~

最爱粤语 发表于 2011-3-24 21:09:00 | 显示全部楼层
个人的意见,不如你们私下处理过,合作搞一个完美的出来得唔得呢?

mcnynbajay 发表于 2011-3-24 21:22:54 | 显示全部楼层
个人的意见,不如你们私下处理过,合作搞一个完美的出来得唔得呢?* D9 t/ f1 y5 \6 S2 A9 S9 a* {
最爱粤语 发表于 2011-3-24 21:09
+ p; E! [) g0 V3 r1 ]0 j
7 H' h7 d; h0 Y/ t' n; m

! L4 g2 F! W: _5 H* l' O    唔得(廢話少講)字數你妹……字數你妹……

最爱粤语 发表于 2011-3-24 22:58:46 | 显示全部楼层
回复 20# mcnynbajay 4 s# |7 P( `  u$ u$ D, U

) i% N) J$ r3 v; |1 E% ~
1 b. Z3 e3 _* |* n/ y    老实说,你哪个字幕弄好没啊{:5_317:}

abc-like 发表于 2011-3-24 23:11:39 | 显示全部楼层
高達啊!!

SA_127 发表于 2011-3-24 23:31:00 | 显示全部楼层
太好啦 有人分享0079 感謝大大

jjyy4 发表于 2011-3-25 00:25:29 | 显示全部楼层
粤语!感谢!!!