[其它更多] [对唔住。。我忘形失礼咗]求Dotbt邀请码一枚(误)(掩面求删)

yqt 发布于2011-3-20 16:50 4895 次浏览 86 位用户参与讨论     [复制分享主题]
yqt 发表于 2011-3-20 18:48:29 | 显示全部楼层
回复 24# 235795561
* y& ]7 s( I) a9 m: Q+ e- |- s1 T) V6 ?2 U1 V
dotmu。。?又冇听过啵…呢几日真系就黎信息爆炸…≥﹏≤

yqt 发表于 2011-3-20 18:52:44 | 显示全部楼层
回复 23# 基拉杰特
; O& G4 }7 E7 M: E
, [+ e. A# c( B+ \! w4 }5 F: M% B" _' @
原本以为你们几位活跃于粤漫的大大会有的⊙.⊙

235795561 发表于 2011-3-20 18:56:01 | 显示全部楼层
回复 25# yqt
' I9 y9 W# V/ h/ z2 y  }. O$ w
2 }3 i) M: P: T, W- L
! f8 P7 \% g8 R7 p( a( E    注册入dotmu比较好

基拉杰特 发表于 2011-3-20 19:01:47 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
; c4 e1 x# [% Q" j8 z5 Y# A
3 u6 o" G2 O0 G! C/ v  f) o+ r4 `8 h/ }
原本以为你们几位活跃于粤漫的大大会有的⊙.⊙- Z; s3 P. O! ], l3 O
yqt 发表于 2011-3-20 18:52

Z$ ]: ]2 e4 Q% W( V3 q; D$ n1 m3 u" C- B: m/ @# U* V) q% S
因此当时不想再申请,自从私家屋事件后

yqt 发表于 2011-3-20 19:09:19 | 显示全部楼层
回复 27# 235795561
( J( Q: i0 Z! e7 [
8 @- F! i: ~" j; t+ `2 p咁啊…多谢先~迟D去睇下~

wulove 发表于 2011-3-20 19:10:33 | 显示全部楼层
中級會員叫高層?你講笑搵第樣啦
. D1 h) J  L/ @( G6 n漫步雲端 发表于 2011-3-20 17:19
6 a( d8 N3 A- K5 C& I* y* d
) m* f) m* T5 A( c5 n/ I- s

8 `$ h  i5 M5 x$ u* F    係dbt你先係中級會員紅係dmu就係高層嫁啦) g( m" Z7 e6 W9 s0 i
係得高手叫人拎個碼我相信唔多難...... kaka

yqt 发表于 2011-3-20 19:17:47 | 显示全部楼层
回复 28# 基拉杰特   私家屋事件…?小白又唔知咯,不过估计都唔方好野…-.-

Ling1988 发表于 2011-3-20 19:18:18 | 显示全部楼层
您甘明刀明槍絕對無人幫您!!

yqt 发表于 2011-3-20 19:22:54 | 显示全部楼层
回复 32# Ling1988 . g# A. k+ H1 ^
你意思系要我pm或者私底下联系d会员…?但我人生地唔熟唔投块石点问路?

inber 发表于 2011-3-20 19:39:33 | 显示全部楼层
人跟踪你跟踪,你跟踪得咁張揚 早就被發現啦...
, y% e# Y7 j; @# x2 D2 X( A: N漫步雲端 发表于 2011-3-20 17:55

- r: w+ G2 }9 ]" q4 [8 r8 H: @0 j; {/ Y7 m5 v
' Y1 l' k# I3 p9 F& @
又有一個跟左你入黎

inber 发表于 2011-3-20 19:40:18 | 显示全部楼层
漫步系dotmu噶版主,至于dotbt就.........) G* J7 ]5 G6 I: p
235795561 发表于 2011-3-20 18:37

, h% S4 y2 V+ _$ c6 \5 A8 s# |5 P! r* a7 V+ W& e

' l" t/ e8 `- W! U' C' E就什麼
9 @! p) W: f6 s% {" g6 H' x你咁講系咩意思

inber 发表于 2011-3-20 19:41:25 | 显示全部楼层
因此当时不想再申请,自从私家屋事件后
3 Z2 j* C, Q: r+ U; I% v5 v, P基拉杰特 发表于 2011-3-20 19:01

- s( T/ J( ]2 h* A4 g3 U
* G; j+ z( L8 T. F
4 L' p  P( T: d"私家屋事件"8 C, X! w  g. [# W3 y
我想聽下系點% W% E# z* ^% J' p* x
我新黎唔知