[新手问题] 有關MEGAMANAGER 上傳錯誤問題

roger0729 发布于2011-3-17 12:31 1230 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
各位前輩好!!!8 [7 y% u  n3 G: T

, G1 L9 E0 B* K& B細佬第一次用megamanager 去upload 檔案上mega upload. 但我連續用左兩日, 都只係成功上傳到一個 221mb既avi file.' H  }% _; U2 g! q. M
佢每次都係上傳到咁上下就出左個 "錯誤程式碼:-1", 一係就 "錯誤程式碼:-905" "錯誤程式碼:-906"。
2 V, @& Y% B& j " E9 v4 N' @& v. \$ Z2 Q: Q
我都唔明白出左咩問題。我用佢website去上傳, 都唔得, 一樣出問題。
0 N9 g1 X- h) M' @4 s1 R) Sgoogle過亦無收獲。
& P2 O4 d1 a) u6 f( A3 L0 y/ j / a1 t- P$ a* z7 {5 I
' J* V4 @+ @  ]( P1 I# Q8 W
我亦都有重新安裝megamanager但情況一樣。
! B& n+ e8 h) M$ J; t8 u
5 X& _, ^! A. y4 B8 g8 S. _( ]請問我應該點做?

已有(7)人评论

基拉杰特 发表于 2011-3-17 14:23:40 | 显示全部楼层
很多地区用不到MU软件上传的,所以很多人选用网页,有的人无奈下用其它网盘,剩下的等高手回答

roger0729 发表于 2011-3-17 16:39:55 | 显示全部楼层
但係基拉, 我成功上傳到一個FILE, 所以澳洲應該可以用MEGAUPLOAD掛......?3 p0 m& _0 T9 i5 u7 ?
而且我用網頁佢上傳左一陣就話出錯要再上傳過....

ngyan1600 发表于 2011-3-18 11:43:20 | 显示全部楼层
試下用代理開左mu既ie之後,關代理再開始上傳

老威 发表于 2011-3-18 19:30:31 | 显示全部楼层
去过下载东西 无上传5知道

kevinchan 发表于 2011-3-19 01:05:41 | 显示全部楼层
建议用网页上传

roger0729 发表于 2011-3-19 09:51:30 | 显示全部楼层
NGYAN: 好咁我試下用網頁上傳多次啦.....
0 t! L; j* Z" ^; }7 n+ PKEVIN: 多謝建議,我會試下~。
) O" W$ z  M5 Y; L5 c, H4 z. z3 f! e' {  a, }
多謝各位幫忙。

米小契 发表于 2011-3-28 21:08:09 | 显示全部楼层
我都系用了这个软件下载唔到,也上传唔到,之后就网页上传了。