[管理投诉] 我并无复制他人

HKM@MYC 发布于2011-3-14 22:42 2719 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
HKM@MYC 发表于 2011-3-15 12:29:00 | 显示全部楼层
回复 7# 漫步雲端 2 _: F  B( U! s. ]
# X' J" z. g* r: M+ B9 W
发错版区,你扣我星梦,系无错,但系你呢?你有无认为自己系点呢?你睇嘢方式,可以换唔同角度,平心静气睇下,我承认我讲嘢方式系唔啱,表达能力系唔啱,令到咁多人误会,但系我无你所讲既爆粗,串人之类既嘢,我从来也都无咁淋过,你睇清楚我既意思,用MU系好处比115多,但系你试淋下,MU系起晚上先有1M到两M既速度,而家下MU我系改用专门下载网盘文件既软件来下,呢个你肯定识啦,咁你唔发比D网友。

漫步雲端 发表于 2011-3-15 13:21:25 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
# F# M$ }0 o+ ?: z& R
1 T) z3 {% I/ q: d/ R2 d4 h发错版区,你扣我星梦,系无错,但系你呢?你有无认为自己系点呢?你睇嘢方式,可以换唔 ...% c1 m, C1 e! `
HKM@MYC 发表于 2011-3-15 12:29

0 L9 O- G$ i4 v; z& Z9 d8 h( [& X
* C8 `7 V4 f# Q* j$ b& c1 r& P( S

! i" F0 x* E9 _0 T0 C4 g試問頂人個肺d都唔算爆粗你話算乜啦,仲有你成日講到自己有幾多幾多資源 但是就沒乜見過你發...
6 Z2 b; [' c* _& k2 ^% c  V, L咁系咪空口講白話?還是網速限制啊?話你知我只有50k上傳速度都上傳左300G資源,其中有100G左右系其他幫我上傳的
- N) m% Y) Y0 V: K9 F你就是因為比人話左句你系伸手黨就開始左一大輪嘅罵戰,我覺得你系度小事化大...
4 t7 D# g  A. O: \, N- F6 Y3 q所謂嘅專用下載工具啊,如果本身系慢話知你用乜工具下載都是慢 仲有我長期用快車下載MU速度穩定200k以上3 ]8 ]7 M" V. T9 q1 Z

+ I* t  n; `) s: U睇黎我講得太多了,唔中意聽就無視啦

天使之风 发表于 2011-3-15 18:52:13 | 显示全部楼层
看完热闹,今天315,有质量问题就去消费者委员会投诉吧~~~~~

HKM@MYC 发表于 2011-3-16 00:16:02 | 显示全部楼层
回复 14# 漫步雲端
  t# X) p: l- Q6 l9 y9 A( D
1 t! h/ u+ C& b+ h+ t2 q1 I+ ]
8 B- x& A4 n7 O% m$ x  L# ]    大佬啊,就算我24小时开住部电脑,都只可以上传5G文件,因为我唔识将DVD碟压缩成MKV或者MKV啊,论坛里面系有人发教程比我,但我睇唔明啊,如果你话我蠢,咁我事实系蠢,我只系识用115,MU我唔识啊,MU确实系好过115,之前系我无睇清楚,我起度讲对唔住,如果你要我发帖道歉,我我无所谓,因为系我既错,同埋我唔识发链接比大家,我只系识将链接整成TXT文件,然后比大家下载啊

梦之星际 发表于 2011-3-16 11:38:28 | 显示全部楼层
/ C  D/ `3 w4 I- y7 t5 q! Q0 n) z4 T
回复  漫步雲端 ' \1 g1 Q% l, h, F

3 _8 J) F, W# p0 A  N/ @% L- n! s2 J* F
    大佬啊,就算我24小时开住部电脑,都只可以上传5G文件,因为我唔识将DVD碟压缩成 ...
% @3 B7 _4 w" K* u8 WHKM@MYC 发表于 2011-3-16 00:16
7 P, Z8 l6 U) u  K2 V0 j* I
7 Y" g1 G; c$ I% t  \; z
2 W) S! n3 a1 u" P& b/ q
    链接个度你睇人地的贴就知道的啦,人地系隐藏左再等人回复先看到的,你可以将链接插入隐藏内容再等人回复,当然你想发txt附件都得1 @  L4 @4 X1 p+ `& b# c% u
   中有个教程,系咪我发果个啊?那个距系旧版的,可能系甘你唔适用啦,新版的我觉得简单的( n- J3 k: k( I
  mu都唔系好难用啊,去距主页就见到上传的了 我之前一次都无传过都会了

漫步雲端 发表于 2011-3-16 16:17:51 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 ) K# S' g; ~2 K2 Q7 q9 l
/ P% t8 H1 K  ]) z$ Z# {
4 }# D* p8 P; O8 L( K+ L
    大佬啊,就算我24小时开住部电脑,都只可以上传5G文件,因为我唔识将DVD碟压缩成 ...- w* K* [& ?% c, y% O& x) ~5 @7 @
HKM@MYC 发表于 2011-3-16 00:16

& C  T1 }' s: `5 R3 W1 }
0 J3 ~4 E, C  O* h. J- }7 N
+ L, |& C  p" _$ L% T   
; _2 d/ L5 B$ v! ?* U& S其實我都唔系24小時開住電腦,最多一日12-13個鐘左右...將DVD轉MKV如果你有心想學肯定會學識的
5 Y- U  L: I; B) {4 |, r9 k" E又或者去學合成都得 我並無資格話你蠢..說不定我比你更蠢都不出奇,大家坐低平心靜氣慢慢傾 好多問題都可以解決到...
$ U: J! H, z" d- o2 X# Z$ M9 T你話要向我道歉就唔洗啦,我之前講d嘢語氣又系太重的,我都有錯...如果你願意的話就當乜事都沒發生過..

Kiver 发表于 2011-3-16 16:52:05 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
6 j# P& ?, J5 A' u/ }! w4 l" u9 a4 K' v- v
: U! f) K" }: s+ e' a4 U$ {
    大佬啊,就算我24小时开住部电脑,都只可以上传5G文件,因为我唔识将DVD碟压缩成 ...4 R; w! `# Y+ a, t  O% s; d
HKM@MYC 发表于 2011-3-16 00:16
$ z8 Y- N/ G  p4 }. ?% w

+ t0 H1 v" z. v/ l( }- I& o! z/ ^/ C; k3 r. v4 V$ i
    HD Video Converter 6
$ [8 ?* k+ z6 V  B2 i
# Y# e/ v7 P# o你也可以试用这个软件转压文件, d) n. a* }2 I5 o6 m) a

9 C) B( Z) i% f/ n9 G0 r, YMKV只是封装格式
7 D, A) y% n" ?3 C6 A% z不是编码格式`

HKM@MYC 发表于 2011-3-16 20:15:36 | 显示全部楼层
回复 19# Kiver # O* t; h( D* P4 x5 E7 {6 O# W5 U5 X

6 C5 X1 d) a% ]' j+ Y1 V9 C7 A, v6 D) I8 a- R3 b
    多谢你社长,唔同某D人,以小人之心去睇人

HKM@MYC 发表于 2011-3-16 20:17:54 | 显示全部楼层
回复 18# 漫步雲端 * g, k- L/ ]9 a2 V0 m& D* t$ D

& _) m& c  }+ e* U" s% j1 B1 X, U, u3 ]* D% b. e( G5 i) B
    其实我有个淋法,我想将DVD直接复出来,然后整成RAR比大家下载,咁样方便大家以后刻碟,又保持原汁原味,唔知你意见点?

漫步雲端 发表于 2011-3-16 20:20:16 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 5 [7 q( G5 h4 o0 u
& U: o, C" [- I

1 l# K' w1 C! p* _& a    其实我有个淋法,我想将DVD直接复出来,然后整成RAR比大家下载,咁样方便大家以后 ...
- s- _: c) A& N5 iHKM@MYC 发表于 2011-3-16 20:17
, @" J3 G. z2 [- l  _  j, f

6 i+ _$ I2 w. p6 s, B5 e( p; _
. n4 I9 D! ^% g' h2 A+ V   
6 J8 h2 o7 R6 h: e. A! b我無意見,咁樣當然好 不過有排上傳

老威 发表于 2011-3-18 19:22:09 | 显示全部楼层
大事化小事 小事化无事 做个好朋友

asd123456 发表于 2011-8-2 19:12:26 | 显示全部楼层
睇完太好笑了