[管理投诉] 我并无复制他人

HKM@MYC 发布于2011-3-14 22:42 2718 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
iamaboyandog
  • (UID: 92365)唔该你搞清楚,我无复制其它人既帖

已有(23)人评论

漫步雲端 发表于 2011-3-14 22:59:01 | 显示全部楼层
我唔知道你有沒複製他人,只系知道你無視版規同埋得罪人多稱呼人少

Kiver 发表于 2011-3-14 23:10:51 | 显示全部楼层
iamaboyandog (UID: 92365)唔该你搞清楚,我无复制其它人既帖0 I, X. D, P1 z9 A9 p
HKM@MYC 发表于 2011-3-14 22:42
4 r7 r! E4 ^. S1 q4 Q  y. k
! i! O5 f$ P0 N: Q5 ^6 q% ^/ L

- u9 {6 W- i$ M# U: N; o8 S- l6 _    哪一帖?

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:14:01 | 显示全部楼层
我无视版规,我几时啊?仲叫其它人扣我星梦,漫步雲端 (UID: 84420) ,我开头以为系关于动漫既嘢,就系本身我揾开嘢裹个动漫合成苑发帖,我发贴我发错地方,扣我星梦我无得讲,系我唔知起咩地方发帖,我发错地方就话我无事版规,究竟咩道理啊?果D人对我讲嘢有骨,我就咁同返距地咁讲嘢有咩唔啱,你话我复制它人贴,我唔该你搞清楚距,如果可以投诉,我绝对会投诉你地两个,唔洗搞清楚件事,就话人点点,仲扣我星梦,扣我星梦事小,毁我声誉就大,我唔该你地两个搞清楚之后(漫步雲端 (UID: 84420),起论坛发帖道歉,有得投诉,我绝对会投诉到底。

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:17:35 | 显示全部楼层
回复 3# Kiver
) r- G$ E: R7 D! j* R  b  E' E( _- R0 v3 R
3 E" A# l/ Z$ p  B" O- D
    系我开头发贴发错地方,比社长你警告既地方,建议使用115网盘呢个,漫步雲端 (UID: 84420),仲有呢个,我无发讨论贴,就话我发,扣我37星梦,仲扣我积分

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:26:05 | 显示全部楼层
回复 2# 漫步雲端 ( n- R5 M& I7 |9 |

9 U* K/ x4 O& ^$ t, J3 c/ K! r- D* [$ q
    你知我系点样既人咩?话我称呼人小,得罪人多,只系某人咁同我讲嘢,我就点同距讲嘢,就好比如,你对人好,人就会对返你好,我系唔会以德报怨,咁傻瓜。

漫步雲端 发表于 2011-3-15 00:07:36 | 显示全部楼层
我无视版规,我几时啊?仲叫其它人扣我星梦,漫步雲端 (UID: 84420) ,我开头以为系关于动漫既嘢,就系本身 ...
9 q% D/ C4 @) P5 A7 D. A% }1 WHKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:14

/ [7 @  N, |3 z( J- }. @: J, V; d
; J" I* a4 A9 p- u3 n' G' M' L# Y, C/ g5 D7 e* e" @3 c
    ( s) ]; e9 J* j7 k+ I
我懷疑你系存心黎搵架挨...都未見過有新人好似你咁多廢話講 今日一直都有留意住你發d帖: ^% D5 H) f) u* P7 q% p
你唔系句句嘢系度串人就系爆粗,你覺得咁樣好威?好心你啦有返d素質得唔得...睇到你就煩啦$ ^* }  J; L0 z& @5 @4 V
8 Q6 E/ \2 k8 t, [, U( t. C
你在本版區一日內的确發了超過2張帖就算發錯版區移動過黎嘅都算..所以我扣你分,不過當賣你怕啦 扣左嘅星夢同積分全部比返你曬了- d5 Z/ s6 J! F) v
要我發道歉?除非社長親自叫我啦,不過我根本沒錯 只系比面佢,費事你繼續系度鬧 影響國际啊

inber 发表于 2011-3-15 06:58:49 | 显示全部楼层
iamaboyandog
  • (UID: 92365)唔该你搞清楚,我无复制其它人既帖
    8 E4 N+ f3 I3 b+ t9 J$ x  \HKM@MYC 发表于 2011-3-14 22:42

• 7 p2 J# i! z/ |' K% [! g) ?% G4 B0 \- }8 b( I! C
    " ~1 `" P4 ?9 t# D/ A1 d; t0 z
    本人系度向你道欺

" `* L  M6 O* d5 Z5 |2 t當時我選錯原因* U6 U  l& b& O* [
    不是"复制其它人既帖"
    2 T0 q2 k% f4 M# V# q8 X9 h0 I而是"重複發帖"9 X" O# }3 w9 p' Y% v

5 x* A% F7 C5 x2 P: h- C這樣你服不服?

基拉杰特 发表于 2011-3-15 09:55:54 | 显示全部楼层
    我懷疑你系存心黎搵架挨...都未見過有新人好似你咁多廢話講 今日一直都有留意住你發d帖
    7 N0 T" ~6 L2 b# N5 O你唔系 ...
    ; W' x2 O0 `1 B: b% R4 e' s漫步雲端 发表于 2011-3-15 00:07

, b  t% G6 w1 w5 M5 L  H2 w5 A! c8 }# R- E
    / L4 I7 G. u5 Z/ Q
        支持漫步

基拉杰特 发表于 2011-3-15 09:56:16 | 显示全部楼层
    本人系度向你道欺
    2 s/ z  X+ w0 j" q  ^當時我選錯原因
    5 l6 o! L$ E% B: p' s不是"复制其它人既帖"
    ! {. N! V5 w, Z8 D" u而是"重複發帖"
    : _5 d& S$ j& `. M
    ( \7 `0 A: K* K- K這樣你服不服 ...( b2 }# m( {0 t& J; E/ O
    iamaboyandog 发表于 2011-3-15 06:58

3 I, G& K8 x, T- S8 p/ _: z- P6 e; y9 u$ I) k3 S/ Z3 \' m' g6 q

" P  |, s/ i$ O5 `  [2 b4 C) d    小I你太强啦,尤其是最后一句

timaousi 发表于 2011-3-15 10:21:36 | 显示全部楼层
    冷靜~呢D野私底下解決未算咯~

Ling1988 发表于 2011-3-15 11:05:39 | 显示全部楼层
    真是無大無細!我地啊云同小I甘好皮氣人,都發火

12下一页