[幽默情感] ~从发短信习惯看你致命弱点(太神了)~

jessica66 发布于2011-3-14 12:34 5100 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-3-20 11:06:07 | 显示全部楼层
从发短信习惯看你致命弱点(太神了)
$ ]  G' C) t& `+ p+ e
; z8 \- C! s/ v- z想知道你有什么弱点吗?来做做下面的测试吧。呵呵。很多人试过了,都 ...
5 z/ R: S& W1 }1 ^- ~. N: [jessica66 发表于 2011-3-14 12:34

: |2 D1 ?  F  K5 j) t' y( v/ t' p& h+ l9 F
. b5 h  [& W8 m$ R. J& Q
    呢两日无见你嘅?可能撞唔上。

yqt 发表于 2011-3-28 23:45:22 | 显示全部楼层
睇下先,唔知准唔准咧。。

eegbook 发表于 2011-3-28 23:47:30 | 显示全部楼层
睇下先,唔知准唔准咧。。
2 U9 D3 y- p- S8 Dyqt 发表于 2011-3-28 23:45
, c0 Y2 j5 z8 l$ J( C
6 ?9 C' F6 ?5 Y& I8 _/ J

) {) f; C/ r: J: n3 q: t$ n    准唔准就唔系好清楚,但系,我好几日无碰到过楼主~~~ 唔通系我RP嘅问题?

blue2018 发表于 2011-3-29 00:38:23 | 显示全部楼层
都好久没发过短信了!~

eegbook 发表于 2011-3-29 00:53:21 | 显示全部楼层
都好久没发过短信了!~# A  C! E2 `( c% ]+ Y+ {
blue2018 发表于 2011-3-29 00:38
- _. L0 l& Z, j
- q3 \5 r! Y9 |( e8 X

: o' L5 O, u: c" b: A    如果有D嘢唔系咁好意思亲口讲嘅时候,我先至会选择短信。

blue2018 发表于 2011-3-29 01:07:55 | 显示全部楼层
回复 29# eegbook 2 d; C1 X% n" t0 p; O7 t

8 p8 H8 ?/ a, X/ g7 v, F8 E, I9 G: ]5 F, X3 `1 J( X" M- G" X
    呵呵,这是其中一种情形!~

yqt 发表于 2011-3-29 16:43:50 | 显示全部楼层
回复 27# eegbook 0 Z& ]' ^7 b, B- v
呢个无关RP事挂。。其实都几准下噶

eegbook 发表于 2011-3-29 16:45:58 | 显示全部楼层
回复  eegbook
: J" Y: l' [) s" n呢个无关RP事挂。。其实都几准下噶9 @' K6 n! r% q
yqt 发表于 2011-3-29 16:43
" k/ d% A0 R) J0 _8 L
2 p  M" M+ t1 t! J( S$ C4 E- g

/ Z0 S. j* i- W% D3 e7 {/ q7 K    31楼嘅你,整乜一路数钱一路讲嘢~~3 T/ _& n0 }; L! t/ I/ ?
我唔制吖,快分D比我。

yqt 发表于 2011-3-29 16:49:05 | 显示全部楼层
回复 32# eegbook
: b! d9 h. B( u: d& b! A6 G数梗星梦遮w前辈你都大把啦~小弟仲要继续努力

eegbook 发表于 2011-3-29 17:02:14 | 显示全部楼层
回复  eegbook
$ ?; T9 q; E* B7 b0 M& L+ c1 A数梗星梦遮w前辈你都大把啦~小弟仲要继续努力! |+ d1 f4 Y1 V7 P4 @/ Q
yqt 发表于 2011-3-29 16:49
$ L9 b: |3 C6 Y5 m/ ?
- U) P1 u: i4 w" Q  s
5 V7 A! O$ F" O% x% g
    我以为你数紧RMB咋~~~

jessica66 发表于 2011-3-31 15:43:51 | 显示全部楼层
回复 25# eegbook 5 J" E4 s4 n. m) N0 k

, ^8 R- ]8 `4 o# z! T. ^* v不好意思啊...最近的Link被切..所以上不到网...还有最近有点忙 ...没时间上网

eegbook 发表于 2011-3-31 16:38:53 | 显示全部楼层
回复  eegbook
8 e0 j) O0 c7 }2 v: q/ t+ ]& u7 x( F
不好意思啊...最近的Link被切..所以上不到网...还有最近有点忙 ...没时间上网[em0 ...5 [# C5 j) l" j) V' w% H0 x4 ^* s: q
jessica66 发表于 2011-3-31 15:43

9 d" ^, d; {4 D
1 m8 K. t. j( G% A6 l
, D( l; ]: F' R; d    辛苦了,抱个抱个~~