• 星梦

• 星券

跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫讨论] 关于火影噶猜想

calebjun 发布于2011-3-8 11:02 2602 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(21)人评论

sea1127 发表于 2011-3-8 11:17:05 | 显示全部楼层
唔清楚,不过对动画真系没爱喇。加插太多漫画以外既剧情,睇到超烦!

Kiver 发表于 2011-3-8 11:25:55 | 显示全部楼层
我现在都不追火影了" J# p% M: M/ j6 F% Q9 H$ H
太多题外话
$ k9 u7 n/ F! k7 A" }* e* r无晒兴趣去睇~

czxzero 发表于 2011-3-8 11:50:48 | 显示全部楼层
火影越睇越唔好睇。

mcnynbajay 发表于 2011-3-8 11:55:15 | 显示全部楼层
& r4 d& w5 P& F6 m0 D
以而家三大民工漫來睇~~OP遙遙領先~~集數會有排,大概仲會播多5年以上……
+ n2 x9 J! @4 K- i: g! T死神,同火影開始不給力了,我都開始無追了!$ y+ [, b, D7 b0 `/ @/ Z8 y5 z7 ]
死神終於講完,打敗了一直以來的BOSS,藍染~~之後劇情有D拖了~~更無聊4 Y! [* n1 b& G# M% `9 ~
火影講到第3次忍者大戰開戰了~~5大忍VS斑+兜~~頻頻開掛~~打不死的小強咁~~無聊到底……
9 g" N0 @# Y! F3 H4 e8 J$ Z. t大概5年以內,必腰斬?
7 o# O: y" z. s9 J  ?7 X
7 X0 j& r6 Y" G! R8 g/ t/ Y火影的去年的劇場版,一直都系勞動節(5月)左右會出的~~

基拉杰特 发表于 2011-3-8 12:44:50 | 显示全部楼层
一向不去猜想,该结束就会结束

小游戏迷 发表于 2011-3-8 15:06:47 | 显示全部楼层
動畫系甘加追憶篇,我次打開睇,有系回憶。
, x+ W7 M. S9 W6 B% v$ X+ @8 i6 m$ [
老實講,追佐八年了,點都睇埋落去噶····唔想有頭無尾啊,* n( _: i7 I0 E" G0 I: M
PS:希望作者唔好甘早死了·····

dorara 发表于 2011-3-8 16:37:47 | 显示全部楼层
动画搞回忆我可以理解,就系唔明连漫画个D小强都搞多一次回忆.... n2 T: H4 Y, \" H$ E! E+ E; S
要结局..就等观众来唾弃了,作者唔会轻易放弃呢棵“摇钱树”

flymonkey 发表于 2011-3-10 23:50:54 | 显示全部楼层
死拖。。。和柯南一样,不过我就只追了柯南而已

真_雪待 发表于 2011-3-11 19:52:46 | 显示全部楼层
乜宜家仲有人追火影噶

eegbook 发表于 2011-3-12 02:57:09 | 显示全部楼层
你几只字仔就话猜想啦?!0 d/ [9 e/ S% l% o5 L
还以为有乜新话题或者新发现添。4 F5 @7 D+ S* t

: `1 S4 A* J: T火影,我谂打埋呢仗就完架啦,岸本可以度过第二D桥。

eegbook 发表于 2011-3-12 02:58:32 | 显示全部楼层
以而家三大民工漫來睇~~OP遙遙領先~~集數會有排,大概仲會播多5年以上……' J, G2 L  d+ m  L
死神,同火影開始不給 ...- T8 t7 L/ X3 p* `
mcnynbajay 发表于 2011-3-8 11:55

( u' H3 \5 n6 D5 l3 f8 x( ^0 N7 H$ K
8 A0 T2 Q& \4 z( c
    我有成年几无睇过死神咯。

123下一页