[转帖][3/11][森林国度][大长今][33][RMVB][粤韩双语][中文字幕][高清晰TVB版]

heroyuy 发布于2005-3-11 19:26 999 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(10)人评论

leonfeng 发表于 2005-3-12 00:40:10 | 显示全部楼层
<P>请问楼主现在可以上“森林国度”吗?</P><P>楼主是边度的?係唔係香港架!</P><P>我哩度依家上唔到嘞!网站被内地嘅网络公司封了!</P>
leonfeng 发表于 2005-3-12 00:42:36 | 显示全部楼层
<P>大长今全部可否都转晒过来啊!谢谢!</P><P>还有每个星期嘅“奖门人、残酷一叮、奇幻潮”</P><P>都转埋过来啦!唔该晒!</P><P>我觉得哩个版本录得比较好同埋专业!</P>
heroyuy 发表于 2005-3-12 04:31:05 | 显示全部楼层
<P>森林国度系HK的,它录得我认为系比较好的,没多余的广告,下载快</P><P>最近上不了,应该要用代理,种子是我转来的</P>
ring2005 发表于 2005-3-12 07:27:07 | 显示全部楼层
<P>我正在追看呢,我觉得长今的精神很值得我们学习,我很喜欢韩尚宫.</P>
leonfeng 发表于 2005-3-12 22:31:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>heroyuy</I>在2005-3-11 20:31:05的发言:</B>9 D3 ?, q, G; ]  q5 k. R) B
/ V4 u0 }  i6 w/ H
<P>森林国度系HK的,它录得我认为系比较好的,没多余的广告,下载快</P>" H' V3 \# m$ B# L: [
<P>最近上不了,应该要用代理,种子是我转来的</P></DIV>
6 `0 u& X, i! i- l<P>我梗係知道係香港架啦!我平时都有上开!
8 n3 f7 P3 w9 F7 F, B4 G" b9 s<P>我打电话去电信问,佢哋话可能被上级封了!所以内就上唔到啰!
5 a+ |% U7 M$ w. i) ?<P>最好就将所有嘅大长今都转过来!之前果D我只係DOWN咗几集咋!</P>
zhou7250i 发表于 2005-3-13 07:14:13 | 显示全部楼层
多谢分享了.
peta 发表于 2005-3-14 06:20:56 | 显示全部楼层
<P>謝謝</P>
jackox 发表于 2005-3-16 02:48:52 | 显示全部楼层
支持,支持!请问楼主还有第21集吗?我想看21集啊!
kewellgz 发表于 2005-3-16 03:16:35 | 显示全部楼层
wo hui!hao xihuan da changjin
林建 发表于 2005-3-19 01:06:19 | 显示全部楼层
谢谢你啦~~