[其它更多] [原创][钢之炼金术师2003-SP][粤日双语][848x480][DVDRIP][只含四个sp]

by.iceb 发布于2011-3-7 18:55 10307 次浏览 116 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
shin329 发表于 2011-3-7 20:40:54 | 显示全部楼层
一定支持!! 多謝哂你

inber 发表于 2011-3-7 20:44:42 | 显示全部楼层
好难先喊到苦力传咖   M" i- I5 L  H+ Z1 ]% ]

0 Y8 }+ ~/ Y. }) E哩个粤配喺一个谜4 N7 B* p/ `5 t
by.iceb 发表于 2011-3-7 20:01

) S. g+ \8 _7 S$ {
8 k: V6 f; i' ^/ w! C1 J/ i1 w/ c  T& {5 X0 U1 |% d% d
粵語這on9有發?! P0 J& n1 x. F" W; C
我留意唔到的
) R& l- ^+ Z0 s& l+ ~9 H, p) j而家去查查先

UC0123 发表于 2011-3-7 21:00:36 | 显示全部楼层
多谢楼主既资源啊,好片顶起

by.iceb 发表于 2011-3-7 21:36:48 | 显示全部楼层
一定支持!! 多謝哂你
  e* L4 _7 L' B) Wshin329 发表于 2011-3-7 20:40

% }0 g% j: u2 c9 o% y" f) ?  z, ?0 |4 _* q; b

+ B& N! Z* b9 m1 e    终于见到个钢吧熟人

by.iceb 发表于 2011-3-7 21:37:04 | 显示全部楼层
粵語這on9有發?
5 K% V  Y0 f+ e* R  ?( h, f我留意唔到的7 v! E0 N) t- P& u" F  p
而家去查查先0 ^; y1 ?# s8 d3 e8 d0 m0 E6 N
iamaboyandog 发表于 2011-3-7 20:44

- y% m( }* y" |, x
7 l5 K$ V) u( s/ F
) ^$ y7 b* |, B! j: k  w5 p4 ^    的确有,不过我好似起dot度下的。

Batcat 发表于 2011-3-7 22:32:21 | 显示全部楼层
好难先喊到苦力传咖 1 [7 z2 e% c7 L5 M' P
- e( N, Z# K) R: M' _6 E
哩个粤配喺一个谜* n/ Q/ l" U3 {  h" C! v6 v
by.iceb 发表于 2011-3-7 20:01

u6 S& B9 K4 N讲到甘神秘,应该系dvd配音!!因为2003版出过dvd配音版!!

漫步雲端 发表于 2011-3-7 22:55:11 | 显示全部楼层
原來系SP啊...仲以為樓主又重新合成1-51集TV版

最爱粤语 发表于 2011-3-7 23:00:00 | 显示全部楼层
115空间的哦。很给力

by.iceb 发表于 2011-3-8 00:07:30 | 显示全部楼层
原來系SP啊...仲以為樓主又重新合成1-51集TV版% w7 [6 a' a9 e3 \4 O" ]: Q
漫步雲端 发表于 2011-3-7 22:55

9 Y1 h( t% q. _+ Z/ i
' h) V5 Y1 A$ v3 t1 l8 m* K# u+ y5 r/ r# v9 ^
    我懒了,收咗你个03版了

by.iceb 发表于 2011-3-8 00:09:13 | 显示全部楼层
讲到甘神秘,应该系dvd配音!!因为2003版出过dvd配音版!!
6 X( ], q0 T  t/ jBatcat 发表于 2011-3-7 22:32

0 O( o7 f2 e. s1 \- W& z5 ~
# i6 {5 c, i8 K& h! L' c& {2 b. x6 h! r! F4 t
    唔清楚啊...我开头以为喺剧场版d人陪嘅...点知睇咗下,先发现原来全部换血

漫步雲端 发表于 2011-3-8 00:29:00 | 显示全部楼层
我懒了,收咗你个03版了
6 r; P( C; t$ U% x- @! ?1 _by.iceb 发表于 2011-3-8 00:07
" C5 Y# i+ [( x, M$ |5 s
+ b. ]* G+ r6 K2 F0 C, z& r% |" j
6 r! A- G6 R8 d7 [

* |' t6 \6 Y. x. I你懶得過我?

by.iceb 发表于 2011-3-8 01:01:02 | 显示全部楼层
你懶得過我?
; a+ f8 L9 z( ~0 g! Y' m漫步雲端 发表于 2011-3-8 00:29

- ~2 J6 m9 h1 h/ [/ i' n( M0 f  ~& |
5 z" L8 O1 D4 y3 {$ a7 G; @; a: H9 N* ~- q
    睇你开嘅片都唔似喺懒人啦 & c' {& H. Y/ Y' e

* `. ^8 s( N+ i4 e0 Y% i7 Q有好多都上50集嘅