[其它更多] [原创][钢之炼金术师2003-SP][粤日双语][848x480][DVDRIP][只含四个sp]

by.iceb 发布于2011-3-7 18:55 10302 次浏览 116 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
wulove 发表于 2011-3-7 19:17:44 | 显示全部楼层
夠快對我黎講真系好慢
5 O& X( M: Q5 N$ u1 d! |9 ]慢到連上佢個網都想
( G, `0 f. ?8 Hiamaboyandog 发表于 2011-3-7 19:16
4 L; }. w& @, Q" B3 d2 ]4 P

0 M/ B- o. |+ C+ i' D; |" z; {( n6 n, E! P4 M
    用google 囉..............本來想一次下載38個 不過借勁lag 先下載住20個先(我粒cpu同傾ram唔多夠)

by.iceb 发表于 2011-3-7 19:22:51 | 显示全部楼层
夠快對我黎講真系好慢2 w# b) `) T; u" x/ v
慢到連上佢個網都想! J2 e2 Y9 l, z3 }. S7 p
iamaboyandog 发表于 2011-3-7 19:16

# ~; X: A; F5 o1 h9 n: g4 X
9 A" ]8 u- G, a# J. q' c
. ~8 P- u* I" H* M# v$ _' C& H    虽然上距网的确有d慢,不过距下载速度唔错啊

by.iceb 发表于 2011-3-7 19:24:24 | 显示全部楼层
一陣仲要轉wmv合埋GEAR 戰士電童佢........... 用緊google 一次下載20個中好正.....7 b, t: p" d6 {- U& ?! T. e2 Q
不過好慢每一個都得50 ...  g+ d6 G1 v  D4 b0 G
wulove 发表于 2011-3-7 19:15

7 {. d8 |2 d& j  ~  c# h
% ?- ~  W4 `1 ?4 h' ^+ B- s2 F
% R. M. {# P6 k8 z! j4 J9 J    用google?点用法?

inber 发表于 2011-3-7 19:26:26 | 显示全部楼层
虽然上距网的确有d慢,不过距下载速度唔错啊
, P. u9 X3 o1 u& iby.iceb 发表于 2011-3-7 19:22

+ u, y5 v6 y6 F4 p1 f) E6 l' d! G
) ?% @0 x  @% R" o7 S: b
电信2% K5 j* V9 O0 Z+ m( M+ @) I, s2 j
都有100~150KB/s
, R2 U- H) F5 T( i2 q5 L都算唔錯
0 A" s0 |$ V5 l+ \6 @' C7 ^6 S# |1 b
其他就低過50KB/s
$ {0 ^" J  \$ O9 _0 n6 u* }0 K$ S
(ps我用迅雷下的.希望無問題)

KO999 发表于 2011-3-7 19:27:53 | 显示全部楼层
未看过,下来看看先~支持~~~

by.iceb 发表于 2011-3-7 19:30:16 | 显示全部楼层
电信2
# Q; }# E' J- ]8 z; d' X都有100~150KB/s& ]% E& e3 ]; l/ u# Z' l* c( d
都算唔錯
) R" E& b; Y' j8 _. N5 q# j. R, V1 U& H
其他就低過50KB/s
' s1 \0 |; e- r% M2 f/ Z  V. p; ?( M; B3 X/ Y7 u
(ps我用迅雷下的.希望無問題)4 H' o, _) g4 K9 r' }4 ^
iamaboyandog 发表于 2011-3-7 19:26

! ^* @2 |( ]2 \: I/ e3 J- @1 i3 ^5 t0 O# W

8 A" C# H) ~" ]5 _/ A: O迅雷都喺用来秒旧档多 . M8 y6 p1 ]' K# _" N

) F" O* o8 k/ A$ c  a) [3 e& W一般用idm下,比迅雷好多

tsubasa 发表于 2011-3-7 19:45:19 | 显示全部楼层
先不说什么!收藏先吧!谢谢分享!!

Batcat 发表于 2011-3-7 19:52:33 | 显示全部楼层
你就有!!有人帮你上载!!不过我想问系边度粤配(dvd?)

gulliver 发表于 2011-3-7 19:58:26 | 显示全部楼层
呢个未睇过~收下先~

by.iceb 发表于 2011-3-7 20:01:52 | 显示全部楼层
你就有!!有人帮你上载!!不过我想问系边度粤配(dvd?)
) r( \4 _% B( `Batcat 发表于 2011-3-7 19:52
# N$ L, W" l6 E6 B& A& a; d

- q$ j/ j2 d/ Y3 q; m; ]- ~6 A6 |/ g) }% m6 E4 ^0 p2 y1 g3 h* u
    好难先喊到苦力传咖
1 a2 T2 `" O# H: d* a
6 C: Y6 [' f% v; F1 F' h% K- l% D8 U哩个粤配喺一个谜

as499383231 发表于 2011-3-7 20:11:35 | 显示全部楼层
sp系咩,冇睇过,睇下先

1010 发表于 2011-3-7 20:27:20 | 显示全部楼层
FA 一定要支持,第一次看的动漫连续剧就是FA了^^