[粤语动画] 求奇蹟少女KOBATO 唔要到期嘎

h2o2 发布于2011-3-5 14:54 3875 次浏览 43 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
梦之星际 发表于 2011-3-6 10:39:34 | 显示全部楼层
9 H( K6 w, g& s
提醒一下 我系要(24集全 唔过期嘎)【粤语】( P2 o$ i: V  ~9 g2 l" S$ `
h2o2 发表于 2011-3-6 10:28

" B8 ?7 o* U" |  L! e5 r8 @
) }1 E/ s& z7 }( F$ G
5 q1 S3 G# u( m: Y: y! s+ v9 r    翡翠台中播放紧 今日先播放到18集,边有全集粤语啊

梦之星际 发表于 2011-3-6 10:40:32 | 显示全部楼层
d音轨唔下得啊前辈
7 U$ x8 l5 F. p( mh2o2 发表于 2011-3-6 10:25
- N; n) m1 t& J$ m) S; v
" v, f$ }( R2 a" [) a

6 b/ }  W7 r  Y3 y    你系咪香港的啊,系就用JDOWNLADER先得,或用代理去下

h2o2 发表于 2011-3-6 10:44:54 | 显示全部楼层
翡翠台中播放紧 今日先播放到18集,边有全集啊8 T) `, O6 H, E' B0 i
梦之星际 发表于 2011-3-6 10:39

. c2 r+ y2 y! W. o$ d/ W- G4 @' ?
) |1 z% s4 g7 b& g7 z
6 O; a: [* p: Q+ C8 n    J2唔无咩 【 其实我唔知道嘎】

h2o2 发表于 2011-3-6 10:46:44 | 显示全部楼层
你系咪香港的啊,系就用JDOWNLADER先得,或用代理去下" F" R6 u* B$ M( e. ]  A
梦之星际 发表于 2011-3-6 10:40

5 ]- z- ^4 [5 `' u" P% t8 ^* m3 K' t5 c, x0 Z1 {9 S' L
+ X1 n' W7 a3 _0 }5 T
    1我唔系香港嘎 系中国人 2JDOWNLADER系咩啦嘎 3代理系下载代理定系ip代理

梦之星际 发表于 2011-3-6 10:49:21 | 显示全部楼层
" q# ^( H3 S$ x; b0 k2 U
1我唔系香港嘎 系中国人 2JDOWNLADER系咩啦嘎 3代理系下载代理定系ip代理0 |5 @6 n5 v/ ?. V
h2o2 发表于 2011-3-6 10:46

6 w" y, L1 A6 c) i* U0 ]: u, b; m' U# W
9 w4 F- I" w5 b, w  E
    JDOWNLOADER系香港下载mu文件要用的软件,大陆用都得 因为香港封了mu,所以要用这个下7 ~- t6 @- E, E8 x2 u* V$ ^  V2 K
    既然唔系香港,就可以直接下拉,进入就得了

梦之星际 发表于 2011-3-6 10:50:13 | 显示全部楼层
J2唔无咩 【 其实我唔知道嘎】2 B4 a1 V' J/ ^2 C  _- }  S8 _
h2o2 发表于 2011-3-6 10:44
7 |2 v4 T6 |9 s! e- f, H0 N; M

: y  a2 o4 A$ p' Q) m& Y( s& _( h( l- R& n( ?  t- @
    呢套也系翡翠台播的,J2无噶,要j2播就要等重播

h2o2 发表于 2011-3-6 10:52:58 | 显示全部楼层
呢套也系翡翠台播的,J2无噶,要j2播就要等重播
2 X+ i, K/ M8 C5 k% ~' m梦之星际 发表于 2011-3-6 10:50
1 d* i* Z6 v% k, Q! |
1 @" u; j! P! p7 A3 o1 ^% S1 ]
4 }* E+ K0 B( {( }" u# K0 }% i
    哦多谢指教

h2o2 发表于 2011-3-6 11:05:02 | 显示全部楼层
JDOWNLOADER系香港下载mu文件要用的软件,大陆用都得 因为香港封了mu,所以要用这个下2 U" N- a- v! X  @6 g3 _/ F- z% t
    既然 ...8 _" Q$ K# }) V1 L" O) u9 z( @
梦之星际 发表于 2011-3-6 10:49

8 ], i7 |& C0 w7 K& {% P  l' }: L( f% `% D5 b# ~
' I9 W/ O0 A6 X) @& V9 ]
    要看看先 得唔得JDOWNLOADER

梦之星际 发表于 2011-3-6 11:06:48 | 显示全部楼层
要看看先 得唔得JDOWNLOADER# k4 `. k; B6 {5 ~5 s- l
h2o2 发表于 2011-3-6 11:05

$ ^4 d0 n( o3 W) e) e0 S0 W9 M2 A
8 W. R: `+ G$ ^/ C
0 N( n# P$ `0 a6 _    得噶,不过我见人地多数用MiPony呢个软件,你自己看着办吧

天空之城h 发表于 2011-3-6 12:10:24 | 显示全部楼层
还没看过...

基拉杰特 发表于 2011-3-6 12:12:07 | 显示全部楼层
到期的都不会给啦

漫步雲端 发表于 2011-3-6 12:28:27 | 显示全部楼层
你发出来我就收啦 (24话)# Z' l1 V. N" U4 z& Q
h2o2 发表于 2011-3-6 10:22

! W9 e( j7 {7 t) S# d$ Z
; f) @# L  C, [9 _, Z$ S0 D! b' t$ n4 |6 C% t* G, v
    . M  @/ Y* B4 S0 n& P  q
出就肯定會出曬,只系時間問題 到時你給我多少星夢?