[每日闲聊] 激死我啦!!

zoechanhy 发布于2011-3-3 12:53 1723 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
最近買左隻辣妹掌門人 日語/中,英字幕 嘅 DVD BOX SET...
8 V  k7 s0 `4 b: L點知自己買之前冇睇清楚...原來佢得1-26集....
4 @( D& S% _$ ~& n) D+ u$ s5 Z唉~~
2 j  E% C! w6 d4 p+ U9 X9 X4 O大家知唔知邊到會有27-52集既DVD BOX SET呀??!!- f. w$ L8 N/ V; n+ N; e6 X
知既請話我知...等佢地可以一家團聚!!

已有(19)人评论

Kuromi19 发表于 2011-3-3 13:02:11 | 显示全部楼层
乜咁弊滞啊,可惜帮你唔到

基拉杰特 发表于 2011-3-3 13:25:35 | 显示全部楼层
不是喜欢类型所以没注意过

eegbook 发表于 2011-3-3 14:16:49 | 显示全部楼层
我都有试过类似情况。

zoechanhy 发表于 2011-3-3 15:42:55 | 显示全部楼层
我都有试过类似情况。
/ b% h/ H8 M/ W7 ^eegbook 发表于 2011-3-3 14:16

$ [) b0 Z' S8 @5 H* ^( B1 d5 V. z$ e; }  ]1 V1 K8 r$ Q

/ _9 K! {- u; b, p' M- G    唉...最慘嘅係...dvd上有- B1 P! O8 }4 v5 V4 ?8 \
dvdshop2001@mail2000.com.twecdvdshop2001@yahoo.com
9 h4 f  z9 E! B& A# m; r5 }呢2個e-mail..一心諗住可以聯絡佢地睇下有冇貨啦..點知佢mail原來係假既...
. T+ ~0 z) ]: }諗住搵下台版dvd..點知又冇人放..唉~

eegbook 发表于 2011-3-3 15:54:44 | 显示全部楼层
唉...最慘嘅係...dvd上有
1 X+ q1 J' {+ o: a- x% ~& I2 O- w. ], E) _8 B& f/ |& ]6 L
呢2個e-mail..一心諗住可以聯絡佢地睇下有冇貨啦..點知佢mail原來 ...9 D/ |" \, K: B% X# g
zoechanhy 发表于 2011-3-3 15:42
2 |9 A3 K" d) x% Z, R4 r/ e9 U0 f
2 ^" k) @: q+ y7 J, |. x

F/ D7 Z$ y, k4 e, p7 s+ c    咁又几惨啵~~~不如系网上下啦。

czxzero 发表于 2011-3-3 16:17:46 | 显示全部楼层
几钱套啊?

help6288 发表于 2011-3-3 19:30:37 | 显示全部楼层
祝你好運.......

eegbook 发表于 2011-3-3 19:45:27 | 显示全部楼层
几钱套啊?2 @* z" e8 V. O
czxzero 发表于 2011-3-3 16:17

o, J% B" l* s$ y6 T
0 D; R7 `' \9 A' _8 J: |, s7 \" [
" r6 Z# @& |- F$ Y  U, a    港产野,应该唔会平。不过,佢话个E-MAIL系流嘅。唔能。。。只碟系老番黎?!

zoechanhy 发表于 2011-3-3 21:46:02 | 显示全部楼层
港产野,应该唔会平。不过,佢话个E-MAIL系流嘅。唔能。。。只碟系老番黎?!
# v& P8 p0 W5 T) h) e" i- }eegbook 发表于 2011-3-3 19:45
" B/ |! b% W* z* x% e; k1 D- K

2 Z- c- b1 b& }: w8 S1 H7 ~. v0 K. z3 @6 P5 E- Q5 h6 x
    係台灣牒...2手的!!$120

eegbook 发表于 2011-3-3 22:39:13 | 显示全部楼层
係台灣牒...2手的!!$120
. t5 k, E8 h; Tzoechanhy 发表于 2011-3-3 21:46

1 r3 D! X7 L/ V$ W! X1 E% _4 Z; c& W1 W% L4 g! W" [& ^* O

# B4 E5 P+ t; w2 q' X" h2 v    有无去问下边个还有个二手下集?

Hatsuki 发表于 2011-3-4 04:17:15 | 显示全部楼层
竟然連中文字幕都有,應該唔係正版野

12下一页