[真人特摄] 【原創】【妖精的尾巴】【粤日双语】【第01-03集】【MKV】

gulliver 发布于2011-2-25 21:40 9728 次浏览 125 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-2-27 03:55:30 | 显示全部楼层
你有無睇過了,你睇左就知~~校得差~~片源勉強OK,我都系追哩個字幕組的片源~~
8 s  z; A3 ^- w" c6 T
0 A" A4 j1 g4 U9 V0 W$ _  E   
3 j) @( }! a( J
6 r# d% j/ k* c# E5 ]# ]我的片源多數系 ...
/ D  X" y: N) r: e3 w. Mmcnynbajay 发表于 2011-2-26 20:44

4 z" n7 W5 Z1 J6 F2 ]" s係呀 有批評先有進步。不過覺得你對樓主有啲嚴格呀佢都係第一次合應該多多鼓勵。雖知我第一次合數碼2嗰時都合得好差都係好多人鼓勵我糾正我我先越合越好嘅! 0 S9 k2 y' E4 E. k7 D. I

+ W- ^1 X7 i) E* x- @7 ~# [- A哈哈。因為依家喺大學有揀日文學所以已經有裝日文打字囉。。遲啲可能我同你MSN要中英日撈埋一齊用啦哈哈。

inber 发表于 2011-2-27 09:29:31 | 显示全部楼层
繁体开~简体开~唔识~点样先算繁体开啊~?
+ R' T) k# p3 t4 V哦原来OP同ED系感解~2 c& T* G* M" t
gulliver 发表于 2011-2-26 21:11
* x: P, \, T1 A* q
3 b0 H2 S% L5 a2 V7 D. m) l0 `

; C: G. P- h3 N* K你直接上網揾個簡體版重快啦
, j5 h, N: P3 ], s* s8 N% o9 H; i用法應該會同我個個差唔多

gulliver 发表于 2011-2-27 10:25:50 | 显示全部楼层
你直接上網揾個簡體版重快啦( ~3 C, [% Y& r( O  I  D7 @- g
用法應該會同我個個差唔多
3 n) Z1 ^7 f% I; w' W  L: Riamaboyandog 发表于 2011-2-27 09:29
. t1 A  k4 I2 S9 w; `; o2 g9 _
! f" ?- m, K9 A$ r
% E/ ^7 P5 m' W  R' |
    感我都系上去稳过算拉~

能干的妹妹 发表于 2011-2-27 10:36:09 | 显示全部楼层
我想看J2的说。。

eegbook 发表于 2011-2-28 23:34:50 | 显示全部楼层
咁快就合成三集。加油哦。

cimmy210 发表于 2011-3-1 20:05:43 | 显示全部楼层
呢出系新嘢啵~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gulliver 发表于 2011-3-1 21:19:49 | 显示全部楼层
咁快就合成三集。加油哦。5 a+ j) i. y; H: q. b( Z
eegbook 发表于 2011-2-28 23:34

8 B5 Y, E6 `( X2 Z+ ^4 \' r0 I7 b: b3 \6 ]3 \; C8 D7 B( }, ]
/ L& m" m/ d, ?& J% }
    厄.........我都系想等J2出来好啊~ANIMAX配音太差拉~一集音频差唔多大半都要调校过先的~

eegbook 发表于 2011-3-1 21:24:00 | 显示全部楼层
厄.........我都系想等J2出来好啊~ANIMAX配音太差拉~一集音频差唔多大半都要调校过先的~
4 s  F* ~1 t4 `( z) @+ }. ~7 L" A6 Tgulliver 发表于 2011-3-1 21:19

3 {: E5 c1 |. Z) ~/ b6 E" X% k
( z8 |% j. ?4 p. L1 ?6 O+ e% s) ^% Z0 m' |+ R
    的确,尤其银发果个女仔把声,业余到痹。

gulliver 发表于 2011-3-1 22:05:39 | 显示全部楼层
的确,尤其银发果个女仔把声,业余到痹。0 ]9 e; k) [+ f# n4 q1 Y
eegbook 发表于 2011-3-1 21:24

/ }9 i5 K4 ^- k& n* a+ E. q
, l/ M! s& J2 s8 a7 e/ s$ }2 Y2 o& @% [* Q: c  S. G. @9 O
    头个几集仲话好D啊~由第4集开始好难调(可能我技术差)所以就等J2出~我自己都懒的调啊~

lo. 发表于 2011-3-2 12:53:00 | 显示全部楼层
支持下...AN配音吾知点

缘Yuan 发表于 2011-3-2 16:41:52 | 显示全部楼层
感谢分享。。。。。

czxzero 发表于 2011-3-2 20:19:39 | 显示全部楼层
还系等TVB粤语的算了