[电视电影] 求超级小黑咪全集粤语{非mu盘}~~321星梦

h2o2 发布于2011-2-20 09:56 10218 次浏览 95 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
h2o2 发表于 2011-2-27 14:50:20 | 显示全部楼层
咁我話個原因比你知
" c* X8 K$ W5 K我推斷出黎的
, H! O) T. @0 k2 H, ?* A' f) b
* A7 q2 C" P) A9 w) `6 M) Y唔比你改標題的原因系; t' @$ i! R, Y( q+ b
佢唔想你求A動畫失敗,轉行求B動畫, x6 g( ?6 b; S
) t5 B3 g# b* g- V; d+ S
另 ...6 l  ?% @1 i0 a" S( a" o- V
iamaboyandog 发表于 2011-2-27 14:37

0 \$ u9 |* N6 `; y- n& O2 ]5 \/ P2 K: l
* j  Q/ r. C  E  x
    O不愧系店长级人物 星梦则嘛又系一个让人烦嘎   w, A5 d, s" ]5 ?+ I
还好我唔无压力

h2o2 发表于 2011-2-27 14:52:03 | 显示全部楼层
50层我嘎啦 有唔人来 指点指点啊

szdhndhn 发表于 2011-3-4 17:03:52 | 显示全部楼层
回复 1# h2o2 $ A9 ^! ?2 V' d" b# l5 h

2 P2 d4 Z8 |- d$ X% h
; i1 u9 ~* r- p) A    我都穩左好耐

h2o2 发表于 2011-3-5 13:31:58 | 显示全部楼层
2011.3.5 第3个星期六# A* S; }8 D) p' H3 y5 ~5 Y, @
来人啊 高手发发资源啊

h2o2 发表于 2011-3-5 14:00:45 | 显示全部楼层
回复  h2o2 8 F4 _) p0 j' J' S; \7 I+ d

: t0 f' o4 i$ D: ~6 H( ~# L1 U
# F4 y! \$ r1 |& `2 u0 C4 L     我都穩左好耐
2 K' }7 I" ~/ l9 e. O% h" ]8 D8 bszdhndhn 发表于 2011-3-4 17:03

, L% \+ f- Q) q5 f
& M  R& T0 M! k9 q) ?: w& ?1 Y; v
! m0 W( I+ A+ g; Z# v- |    me too

h2o2 发表于 2011-3-6 11:24:02 | 显示全部楼层
我来顶顶

h2o2 发表于 2011-3-12 10:55:13 | 显示全部楼层
2011.3.12 再次顶顶

h2o2 发表于 2011-3-13 14:04:18 | 显示全部楼层
2011.3.13 有一次唏嘘

h2o2 发表于 2011-3-26 10:08:00 | 显示全部楼层
2011.2.26 顶起

yqt 发表于 2011-3-26 10:36:12 | 显示全部楼层
5 R* J+ d$ |7 C- A- x% X, x! o" w5 \2 ~
帮唔到你啵。。淘宝上有卖嘅,不过少咗几集。。  o$ a, C* E5 L( C
觉得悬赏求物仲系KF嘅形式好D,线下交易双方自行转账,大家都自觉就冇乜损失ww

h2o2 发表于 2011-3-26 11:13:42 | 显示全部楼层
回复 58# yqt
+ p0 i8 I/ z1 c
- s. E; G! Y# P$ H2 g
( ?; i" y' D( v5 M9 O6 @  G    转账≥100星梦啊 有要打税 10%

yqt 发表于 2011-3-26 13:22:21 | 显示全部楼层
回复 59# h2o2
9 s' c) t4 i* M4 }6 m: d2 ]' e咁啊。。10%都几喇利下啵,不过悬赏就要冒有去冇回嘅风险咁鬼烦噶。。