[每日闲聊] 想知道大家每晚幾點睡

zoechanhy 发布于2011-2-16 23:41 9894 次浏览 199 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我經常看見很晚都有人on...所以好奇問問!!

已有(199)人评论

aimir053 发表于 2011-2-16 23:57:15 | 显示全部楼层
我离沟女架......

mcnynbajay 发表于 2011-2-17 00:02:18 | 显示全部楼层
根據某研究報告指,要有充足的睡眠的時間了,先有精神工作的,最好每日訓足7小時了!8 H8 h# S0 {1 r0 H
但我失業中~~每日都好唔定時,連三餐都系有胃口食一餐而已!* ~6 n& {! E' [) A, J; ]
簡直系晝夜顛倒了~~或者一日24小時唔訓趕做某樣野都有嘅~~7 a8 |- O2 n/ X

+ y$ H% S+ S  @. ?% |7 T2 z& G所以,我系自然睡,自然醒~~暫時幾過癮!

help6288 发表于 2011-2-17 00:02:23 | 显示全部楼层
有時夜到3點.......

help6288 发表于 2011-2-17 00:04:46 | 显示全部楼层
發現樓主係香港女仔

老威 发表于 2011-2-17 00:06:11 | 显示全部楼层
有时好早 有时通宵

zoechanhy 发表于 2011-2-17 00:19:51 | 显示全部楼层
回复 5# help6288 . [; e4 K. Z( D5 H/ e3 s# j% D

+ n6 e7 v( O) U  N! U# V/ _4 F5 r! m/ i" O- z& O2 X+ m0 _, e, R
    為何你會知道的??

zoechanhy 发表于 2011-2-17 00:28:55 | 显示全部楼层
本帖最后由 zoechanhy 于 2011-2-17 00:32 编辑 7 D2 @; f2 e9 p% @: ^
4 h. X2 Y# P, M, d8 q. _: }
回复 3# mcnynbajay ; b7 i9 Y. E4 f$ i5 F# e
2 N" d- p/ U9 F# Z$ j4 y& T/ i

" O: ^3 E3 j# t" f    可以自然睡真好...

xing 发表于 2011-2-17 00:30:11 | 显示全部楼层
一般凌晨3点左右咯

zoechanhy 发表于 2011-2-17 00:30:23 | 显示全部楼层
回复 6# 老威 + r, L" R+ d9 u. V
0 P' c* J+ a5 N, T) Q9 T9 g8 e; q
. O3 |8 Z+ H$ z$ W
    和我一樣~~

help6288 发表于 2011-2-17 00:30:31 | 显示全部楼层
回复  help6288 8 Z" L0 P" F7 z$ }

9 F  B% R- e7 p$ \* u: X% A: E
- \3 D( z- o" G    為何你會知道的??+ ^$ O7 y9 L/ y
zoechanhy 发表于 2011-2-17 00:19
$ @6 t. p/ s5 t

) j  p. B% e: J* s& M: ~
$ [/ c, s0 \/ g, e6 d$ P& R    -.-你公開嘛

zoechanhy 发表于 2011-2-17 00:31:34 | 显示全部楼层
回复 11# help6288
3 x  D- a" }. V) e1 O4 E  I* f+ |" }; N  I$ |) q

0 T# [( `+ D3 V) k, d( G    對哦...我真白痴...哈~