[其它更多] [hdj][彩雲國物語2(重播版][01~18][日粵雙語][480,720,1080p]

ngyan1600 发布于2011-2-12 20:26 4879 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-2-12 21:10:18 | 显示全部楼层
好清啊仲清過我個合成版希望早日更新完畢全集攞走

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:30:58 | 显示全部楼层
好清啊仲清過我個合成版希望早日更新完畢全集攞走
% ]- ?, d$ M" k( N: Q; J; z漫步雲端 发表于 2011-2-12 21:10
7 \8 ~' |9 B' ]; x7 h! B+ J- a
- U9 H/ q5 G0 b/ C  t
0 Q5 x) d( m* Z7 H# F
    乜你都有收到某DVDRIP咩?  HDTV唔嬲都會清過DVDRIP了
1 _) Z/ ^& i* Z2 r: S3 v3 f8 J# T  r9 t
合到邊幾集了?我都希望你放出來了,最好系第一輯,聽講CUT得多喔!

alam 发表于 2011-2-12 22:44:15 | 显示全部楼层
彩雲國物語2HD, very good, thank you very much!

lovepx 发表于 2011-2-12 22:51:15 | 显示全部楼层
乜你都有收到某DVDRIP咩?  HDTV唔嬲都會清過DVDRIP了  @" H/ T% o1 u9 c2 I' a" {9 E

4 R0 O4 @2 [1 @% S3 |' Q合到邊幾集了?我都希望你放出 ...
# j- ^2 s4 f  ]# [0 }mcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:30

$ z: f6 ^2 R  J3 `/ N- o
+ A4 H* `* @+ V* Z
; A8 \# |$ C0 ^  K3 G    我放假前都啱啱下完2季..记得1600嘅第一季差5集 叫漫步放音频益我地

lovepx 发表于 2011-2-12 22:52:22 | 显示全部楼层
回复 10# ngyan1600 6 Q8 o$ h* s0 o4 a7 _/ L- `- j
" E8 V4 z% r5 x

" v0 E0 y$ C- r; c. `7 S' e    问下1600,独家试爱有冇录影高清版??TVB重播过??..我大爱啊

漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:07:00 | 显示全部楼层
乜你都有收到某DVDRIP咩?  HDTV唔嬲都會清過DVDRIP了
- r! o% g4 i$ i" K& E2 J7 A8 ]  J+ @! ?, L4 m
合到邊幾集了?我都希望你放出 ...
2 r+ H- O! m4 m9 jmcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:30

" z' J% r3 ~! n* `( H
% s" |) E( v; |+ c. u) {; N6 z9 }- a, B* d: L2 N2 o+ X% s: N7 E

, E7 B& X6 C# _: K: [點解呢個回覆沒提示?我用SHARE上嘅HDTV-720p啫 都有少量1080p   L3 E# n3 q5 W6 s
我兩已季合完仲刻埋DVD添= = 唔諗放囖...自己獨食  網絡資源有限上傳唔到咁多野

ngyan1600 发表于 2011-2-12 23:08:39 | 显示全部楼层
回复  ngyan1600
4 x; [# b' R0 |# Y7 l" f. Y+ K) R2 J5 \  t- ?
* i- ?  H! i' T
    问下1600,独家试爱有冇录影高清版??TVB重播过??..我大爱啊
6 f% Q+ L4 o, U* F. Jlovepx 发表于 2011-2-12 22:52

0 |8 H. H$ {+ x7 O' P2 E/ ?8 _/ U" s$ @* |% K1 C
無呀......乜黎?

ngyan1600 发表于 2011-2-12 23:10:26 | 显示全部楼层
好遺憾...唔知乜事第一季第36集唔見左條音頻....所以第36集應該唔會發出,而之芽無發既以經同而家呢兩集一次過上傀mu中
3 ~$ }6 O! ?. d等上傳完,第一季的會在第一季的帖子中更新

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 23:15:01 | 显示全部楼层
點解呢個回覆沒提示?我用SHARE上嘅HDTV-720p啫 都有少量1080p   F3 l; Z; M0 R: U4 t5 n' ~; k
我兩已季合完仲刻埋DVD添= =  ...7 a, Z0 z) l' K5 N
漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:07

+ ]" ?6 {7 T& ^6 Z" Q2 |點知你了~~8 m' [( y3 f& `9 N& q2 Y6 G

' V: v. `% n% Z( d  U6 ~3 A    都會有HDTV了~~識用SHARE真系好了~~
' w- G+ s0 d- |/ o; ?8 V3 x, [1 ?& p$ `( a
獨食難肥了~~我強烈抗議了~~ 唔系唔放過你……

漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:18:51 | 显示全部楼层
點知你了~~# w9 B$ H* u1 Q2 A7 Y" u7 K$ y

( A& ~& ?- r, x2 W' c3 X" u! C+ r3 i     都會有HDTV了~~識用SHARE真系好了~~# X0 g/ ~+ V1 d& `% I, t

8 r1 j0 v) x' a) v獨食難肥了~~我強烈抗議了~~[em ...- T! k( H2 h0 D3 P
mcnynbajay 发表于 2011-2-12 23:15
) ]+ O' l$ k) O' w6 W& W: V
9 B# M0 J1 w; W$ V: I
' _! C6 p/ H$ ?6 m
    : ]" T6 ?1 t: |! l7 C% q* F+ D: ]
唔放過我?好驚啊
6 o8 p3 [" k# C8 `
2 n5 A, R  d% k4 A6 MSHARE咪同PD差不多,資源方面系多過PD好多

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 23:29:06 | 显示全部楼层
唔放過我?好驚啊* ?% h3 Q8 T( O5 y) [. ^1 P0 |/ ?
2 I  f3 @/ p2 Q! B
SHARE咪同PD差不多,資源方面系多過PD好多
6 t9 H( t* A- j; x# ?" I3 b  {* }漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:18
3 M" q( u/ D) S# z$ k) M* U
* e" k) E5 I; p# O8 {) T, Z
  w; g9 E( a3 W( W- S+ k( u# F
    你響單位明明系大水喉~~我梗唔放過你了,竟然同我講網絡資源有限喔~~
; Y9 M1 M- z9 H5 h
* U# s$ w7 f; |; R8 N; f+ Z) }. dPD易用好多的~~~share都仲未識分顏色區別,同埋好難連到節點同搜索好困難!

漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:40:23 | 显示全部楼层
你響單位明明系大水喉~~我梗唔放過你了,竟然同我講網絡資源有限喔~~
; C1 ^* e* }6 C7 o; ~8 Q& x/ |" c0 k
PD易用好多的~~ ...
* L1 u! J2 p3 wmcnynbajay 发表于 2011-2-12 23:29
/ Z; u- ~8 Z' H+ E

2 W# F6 N) S- p% ?  d- m+ }8 |' z. r; Z; H6 B3 p& c0 F% f0 M. U

/ T" H* M- b: p8 P3 ^& X# F上次咪講過單位而家嚴禁公網私用...我上傳嘅野全部系系屋企上傳架2 O8 w9 o  `. Z, B
SHARE你未搵到佢個要門啫,不過d冷門資源真系幾難連