[其它更多] [hdj][彩雲國物語2(重播版][01~18][日粵雙語][480,720,1080p]

ngyan1600 发布于2011-2-12 20:26 4878 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]

2 J2 |' \; a; y! p7 N首先係度唔該on9兄,多得佢肯幫我錄,先會有呢套片發到,因為我係同一時段要錄正台播既韓劇"人魚小姐"所以錄唔到高清台
) h; o( H5 M, y今次係本人第一套出品既高清台動畫,之前既"周慧敏.最愛v25"係我試作作品
- F! D+ I7 C7 J5 F- q$ d1 u/ j由於今次高清台係一次兩集,而且第一集第二節~第二集第一節之間無廣告,所以我決定渡分開壓了,之後既睇tvb會唔會改返播放模式了
- t& ]9 J" h( w8 V0 k第三四集終於分番開廣告位~,所以第3四集就可以分開發了~6 }* p, _& n* N. t* F. D- x
係度再次多謝on9兄~3~9 d# y/ X+ V6 ^* s: C# k3 D7 Y
[片名]彩雲國物語(第二季)% W9 W9 n1 q7 f" o' z; X- `* z
[語言]日粵雙語
7 i1 `$ M, e2 i3 t1 l" H[字幕]tvb官方繁中! }) R! s/ @$ u7 }
[集數]第一~十八集) N0 R9 e" t9 ?
[播放時間]星期六早上6:00~7:00
; {6 x" j! ?) B) B: W( n9 ~[格式]mp4+mkv% E, c% {* ]5 _# `6 i* ]
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(47)人评论

chrisrex 发表于 2011-2-12 20:32:50 | 显示全部楼层
! I0 d" ~0 A: d
* E; [, L6 @# X; u4 H! I% g1 S 27~MP7G@7PZN4@IFXB61{98.gif 沙发支持1600 S(W{6[@$NOQ3RF%{RCKX_DL.gif

lovepx 发表于 2011-2-12 20:37:38 | 显示全部楼层
首先係度唔該on9兄,多得佢肯幫我錄,先會有呢套片發到,因為我係同一時段要錄正台播既韓劇"人魚小姐"所以錄唔 ...6 B" U" [  s" X) z: X
ngyan1600 发表于 2011-2-12 20:26
8 z$ [2 P5 \6 g' Z6 _$ v

. i6 v6 I& F' F. ~$ A: G
, B; c8 R+ Z$ {7 P: K    多谢~上次录得真好# v; H* I3 Y6 Q+ j1 E/ Y2 u
今晚有冇录十分爱啊

gulliver 发表于 2011-2-12 20:38:07 | 显示全部楼层
我都过来支持1600~彩云国我两集都睇过晒路~

inber 发表于 2011-2-12 20:39:02 | 显示全部楼层
上面果D全部快成咁6 h5 \4 ]6 z, f+ z/ z( ^
我都黎支持
5 x3 j4 a, D; w* V; M今次的是高清版
# `3 X' @* i9 ^/ O2 b7 O(呢幾句野好似陳經打過)

ngyan1600 发表于 2011-2-12 20:41:56 | 显示全部楼层
多谢~上次录得真好$ C& S1 [3 P# [7 v
今晚有冇录十分爱啊, L& i4 @6 \( H, B2 u
lovepx 发表于 2011-2-12 20:37
- d& z& y9 R& {6 E
7 }  q4 T! h1 x( o2 l3 Y

* D: C' n3 @: \2 A) {    今晚要應媽媽要求....錄明珠台既魔法奇緣,錄唔到高清

chrisrex 发表于 2011-2-12 20:43:11 | 显示全部楼层
多谢~上次录得真好6 ~  v+ b6 |( o; {# \& H
今晚有冇录十分爱啊
9 `- Q( B8 D. L' x1 I- ?/ R9 Olovepx 发表于 2011/2/12 08:37 PM

* d  L3 J* n: w: S+ e9 {4 `3 n5 \; h$ y8 g5 V3 ?$ ]: V2 d
L酱而家仲唔睇?

lovepx 发表于 2011-2-12 20:45:51 | 显示全部楼层
L酱而家仲唔睇?8 Z" a+ F# P4 V; K: H2 z9 L2 G; c
chrisrex 发表于 2011-2-12 20:43
0 n1 q, J5 |) ^5 e& X& p6 Q
6 |2 M# T; m2 D6 `4 I. x$ G. v
! l4 p% d% b8 a
    啱啱广告~我睇紧啦~ 5知会5会有人录

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 20:46:05 | 显示全部楼层
3 u. c) q' U* D3 K) s# m, R5 N
我想吐槽下. K" ~; \% [# J0 d9 o9 p
郎牙的版本應該都唔差了,你挖咁多坑,填得埋佢嘛?$ P* y7 M' V9 V$ m5 _, @
還有你的截圖下面有明顯綠線喔?編碼問題?
2 T7 R% b  T7 Z2 K3 h- ^5 L) B4 A6 i8 J: F' L
不過都好,可以補下之前某直播,無左某幾集高清版!

ngyan1600 发表于 2011-2-12 20:49:16 | 显示全部楼层
我想吐槽下3 a' b. z9 z# }' B3 S( F* D
郎牙的版本應該都唔差了,你挖咁多坑,填得埋佢嘛?# \6 l0 J. v( |7 E2 j+ \
還有你的截圖下面有明顯綠線喔? ...& n; z- o* C1 n* b" `
mcnynbajay 发表于 2011-2-12 20:46
0 ?! p. ]& x3 _0 X) a% B& w5 N0 G
: e# u# T  q& C
9 x0 W5 c! W; ~: _8 u
    綠邊係截圖時既問題,實際睇無,問題外字幕......  c3 S5 @, _4 [* D) |. H
我截完圖都見到條綠邊,但係係播放器睇係無的

h2o2 发表于 2011-2-12 20:53:45 | 显示全部楼层

& Q& @1 L3 B) h  O7 f. Y; z6 {哟 有得下无啊

最爱粤语 发表于 2011-2-12 21:05:37 | 显示全部楼层
高清的就是不一样啊    ,收藏啦

1234下一页