[动漫讨论] IQ博士 - 劇場版(我好似見有人想要 音頻)

wulove 发布于2011-2-10 21:23 1783 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
係咪有人想要??
" N( n: m( ]5 v! k想用黎合成??! p3 h* p" d! U" c+ G
係既我上傳上黎- d, k# o1 Y8 R9 J
我仲有2個劇場版 音頻(VCD抽出)

已有(22)人评论

wulove 发表于 2011-2-10 21:26:07 | 显示全部楼层
好似係衰鬼酒店同爱在天神村 我要搵搵先知..............& b1 d' [, \) K9 m: V
要既PM我 thx...........

mcnynbajay 发表于 2011-2-10 21:26:32 | 显示全部楼层
5 P6 w; C5 ~3 L7 x
仲有2個小劇場版了?
" |6 c: H5 s( ^" a1 e7 D我唔了,某仁兄的分流系得咁多片源而已,無從入手了!
% w/ I- U6 M# r/ @/ a/ \  D" ~/ r% T
睇下布歐兄點了~

kaizhi 发表于 2011-2-10 22:01:27 | 显示全部楼层

エツクス 发表于 2011-2-10 22:20:17 | 显示全部楼层
唔係太钟意VCD版本

wulove 发表于 2011-2-10 22:33:46 | 显示全部楼层
回复 3# mcnynbajay & K' q) N! }, D4 f8 X# A7 r
1 J# _6 D; I2 k+ }' V
* Q8 @4 [: m) W8 }( g1 w
    慢慢黎 你要我都要搵隻VCD出黎先得............

漫步雲端 发表于 2011-2-10 22:35:08 | 显示全部楼层
發覺樓主經常請人幫你合片的

wulove 发表于 2011-2-10 22:44:22 | 显示全部楼层
回复 7# 漫步雲端 9 E- v3 H" C' I$ @. O
: i# _+ h) A4 o8 L) y5 [. a

q' \" y- L5 I# R4 x    今次唔係我請 我見有人求 我先問下 有冇人要=.=.............
$ i0 U5 Z: |* b* p! `. a話哂我自己有VCD 好早年買........... e+可能買唔返

老威 发表于 2011-2-10 22:49:17 | 显示全部楼层
行过下支持

漫步雲端 发表于 2011-2-10 22:52:25 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
1 P0 L% E* D  a) j4 q, q/ k+ N9 S5 P2 C9 C/ x- X$ k3 g* r

3 J, c& m' F7 G; Q2 ]! q    今次唔係我請 我見有人求 我先問下 有冇人要=.=.............' b2 Z1 n. Y, S- z$ j
話哂我自己有VCD  ...( l0 n5 E& X. V8 k6 K
wulove 发表于 2011-2-10 22:44
; H, P8 F4 J! T* p3 r& C
. b* T- M* \: a! T3 h( o4 C
1 s7 P" f1 j7 e: F# f7 z7 Y) s

! h& F& o# N- D4 C, y: V' Q' f4 q咁我改下啦,系經常同人合作合片

wulove 发表于 2011-2-10 23:09:08 | 显示全部楼层
回复 10# 漫步雲端
% ~; a; |& \% k岩我有VCD之嗎........

漫步雲端 发表于 2011-2-10 23:13:03 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 # C7 W' A& `9 A9 }% r- l4 j, m
咁岩我有VCD之嗎........" }& s3 K5 t. A) W
wulove 发表于 2011-2-10 23:09

7 `% D8 b. h8 g- V  V: i1 J5 J4 h. ~9 L# D
  T" B0 O4 H4 w7 V2 h3 a8 M

5 Y' ~+ N+ k5 d. }1 Z是老翻嗎?

12下一页