[粤漫动画] 足球小將J版/[新增ROAD TO 2002動畫版1-52][粵語日語配音/中字](新種)

wulove 发布于2011-2-6 17:45 14291 次浏览 179 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-2-6 19:40:18 | 显示全部楼层
哎~~ 感旧郁闷落~感你有无下啊~?' V4 r9 o% X/ P  `) g1 F* g) Q
gulliver 发表于 2011-2-6 19:12
$ H5 ?) F+ k8 o

# T; b' F1 F) H8 L無下
( ^, K( S3 D* O3 h0 l  S我對片源無興趣: s; p7 Q; [+ C7 T/ t, N: m  @
又唔系合成

gulliver 发表于 2011-2-6 19:43:27 | 显示全部楼层
無下0 _; o' X, ?+ D4 a8 O- n  F
我對片源無興趣0 e9 [& e( k5 I5 ?8 Q) K/ ?
又唔系合成6 G+ U9 m7 m2 a8 Q' u& P
iamaboyandog 发表于 2011-2-6 19:40
- K  x; i: O9 m& a4 v
. }4 Z/ q; \1 O7 ]

T. S3 o( I7 u9 E    哎~~我重启在下都系唔的~ 唔下拉~

wulove 发表于 2011-2-6 19:44:13 | 显示全部楼层
回复 62# gulliver
4 j2 o& m: ~- N0 ^$ n6 e& ?; J+ B0 W, a7 a+ s1 a) {
$ @! h/ I; q+ K5 ~; ^* b" d' y
    我一陣上傳去115 啦好冇=.=........

inber 发表于 2011-2-6 19:45:07 | 显示全部楼层
哎~~我重启在下都系唔的~ 唔下拉~8 T# O1 }- S, X
gulliver 发表于 2011-2-6 19:43

# u% z3 E5 K( z* i; W6 E% p# d3 F3 W/ O
- h& x3 x: ]  B4 r6 A
地區問題, }/ w& S* F$ E: J- ?
- w1 j# M( R' w: y2 v) ?1 i
有超級大水管同你傳
  e+ z3 I0 U9 U2 A唔怕

lovepx 发表于 2011-2-6 19:46:17 | 显示全部楼层
嗯嗯,DVD1我下完了,你想怎样?!6 x2 [5 c( g; t  M1 @, F+ E2 t
happyh2h 发表于 2011-2-6 19:38

; }; x4 P$ K: @, L9 U
5 a1 X4 ~+ I8 M7 x9 z
; y* b; l/ ~. k2 ]* M% i6 W7 L    无啊..见到1出种了...问下姐..我翻学先挂咯..有种好快就挂完啦..问题系流量..不过ADC好似5会ban

lovepx 发表于 2011-2-6 19:48:17 | 显示全部楼层
回复  gulliver
  p0 s6 q' O* H& h. i9 q2 }4 Y+ P4 D' D% W4 g9 a5 V$ L

1 Z! |# D! Y2 ?& R0 p" O    我一陣上傳去115 啦好冇=.=........" I- `6 K0 ]! y( R% P3 G
wulove 发表于 2011-2-6 19:44

# ]9 Y. V( T4 a1 T0 {- [
% F/ E; A4 E; J! d. A; B2 b: q+ I- I: [7 y
    大水管话传就传..果然5同~你上传几多速度啧?

迪格斯 发表于 2011-2-6 19:52:27 | 显示全部楼层
无啊..见到1出种了...问下姐..我翻学先挂咯..有种好快就挂完啦..问题系流量..不过ADC好似5会ban[ ...$ d) N+ j) I7 T8 O" ?
lovepx 发表于 2011-2-6 19:46
, w( F* N0 ]% x; h4 F" n) ~
) I; V  m: W+ f' q; q: S
我都下完了第一张碟,dvd9一只就9集了,不过后面的估计好难下了,因为太慢。。。。这个港版的我觉得不错了,而且未见过日本那边出过dvd的,边个下载了这个种子的,畀离睇下点嘅。。。。我觉得adc的种很快就不行的了。。。有就尽快。。。

happyh2h 发表于 2011-2-6 19:52:39 | 显示全部楼层
无啊..见到1出种了...问下姐..我翻学先挂咯..有种好快就挂完啦..问题系流量..不过ADC好似5会ban[ ...
+ `6 r1 E+ r) q6 t- M" A; a: clovepx 发表于 2011-2-6 19:46
4 V; `0 j7 _6 D5 D' B$ o$ I0 Q% V
; {/ `9 C) T1 t, H" X3 i' y# V
& F0 b' Z% Q# B1 K! K) b
可能系无英文字幕,所以无乜人下载,其余4片想下载完真系比较困难咯,完全没有大水管,而且我连了几天都未试过连上up主

inber 发表于 2011-2-6 19:54:22 | 显示全部楼层
大水管话传就传..果然5同~你上传几多速度啧?' u) O7 G! [: x  _# }- m4 {
lovepx 发表于 2011-2-6 19:48
9 c: I+ ?5 V% V

! |4 B7 U) @* C9 z佢唔系講左佢
# K, Y' y  W$ n100M
7 e: s9 H# p1 ^9 s1 i* d9 _* l0 Q  E# S+ B/ R

3 y+ E3 s2 ~& Z
' w0 u" H- W' N照計上下載都一樣

lovepx 发表于 2011-2-6 19:59:19 | 显示全部楼层
我都下完了第一张碟,dvd9一只就9集了,不过后面的估计好难下了,因为太慢。。。。这个港版的我觉得不错 ...
# f& R1 e" _9 M7 L迪格斯 发表于 2011-2-6 19:52

- `+ X9 t4 G1 I% A
1 |* U: k4 X: Q( T. f
6 A- H8 R0 ?; j7 ]. `    其实我更加想知道系咪分享率无所谓??之前下爆裂战士搞到我分享率得0.3 ..我见到adc有R2嘅DVD5喔..冇出过DVD??..宜家放假啊嘛..少了学生 应该都会出种..我留意住先..到时就下

漫步雲端 发表于 2011-2-6 19:59:51 | 显示全部楼层
唔大嘅你都無
2 n0 y0 I6 d2 c# ?. K' gBD呢D咁大嘅野,你收左都好似若無其事- R4 g4 m0 K& Y. e
iamaboyandog 发表于 2011-2-6 18:39
7 T; P; r5 _4 a
. a9 C. l& l1 S
講的沒錯
6 v2 E0 j- z  m& ^1 n0 l
9 e9 ~* G6 Y; R4 G! |2 U之前嘅輕音片源一集2G我都照收啦

gulliver 发表于 2011-2-6 20:03:20 | 显示全部楼层
回复  gulliver
; h0 Q% ^8 ~1 }% {
  Q6 S* n6 E9 w0 }
2 q- c9 H6 P6 \% M' j    我一陣上傳去115 啦好冇=.=........  w# C( n- N/ e9 Y1 ?( e/ _
wulove 发表于 2011-2-6 19:44
0 ~( c' q" t9 n4 q7 O" g4 K- V
# ^& Q% ]5 A2 ?, D/ E) [: H
% p5 {+ |8 g* F* y5 V3 M. \# }$ [8 L; i( G
    感~Thanks~拉~