星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫动画] [火影忍者][粵語][347-354集][MKV]

caicai 发布于2011-2-5 21:19 3887 次浏览 29 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-2-6 00:43:42 | 显示全部楼层
換人的事,常有的事!7 h! |/ I& A& T" l! h
你唔系搞到最新一集咩,咪話,校對完未睇過了?自己聽唔出?
. q3 {. |/ @9 A0 t0 V網 ...) ^& ]/ X! b+ m" _: z9 \
mcnynbajay 发表于 2011-2-6 00:28
1 W1 Y4 r  J& X# w

3 w) h! ]' A& W' I+ r: T/ n
. w; s: @$ Q2 c; ~. ]" v   
/ g. \0 Z: V- Q1 J當然聽得出啦,d配音水平明顯差左好多 或者系我個人嘅錯覺 9 {( a+ y1 Q6 m9 \0 {2 f
由年29到而家d片原封不動未掂過的說

mcnynbajay 发表于 2011-2-6 01:08:29 | 显示全部楼层
當然聽得出啦,d配音水平明顯差左好多 或者系我個人嘅錯覺
' @2 E; v4 [0 @( R' o9 b) _由年29到而家d片原封不動未 ...& H* w7 K& H/ v5 u2 z
漫步雲端 发表于 2011-2-6 00:43
. B# z, ?! ^$ L$ S" w9 w- d3 _

$ s3 U* c: j+ r! w
# d( [- t+ n! [2 A    莎朗把聲,的確沙左好多,聽佢配《守護甜心》就聽得出,果個歌唄的守護甜心~~
* J0 ]. T/ @3 {2 d' E' ^9 P2 Z* K4 {/ `) l9 |
你真的好水得窩~~~

漫步雲端 发表于 2011-2-6 01:35:19 | 显示全部楼层
莎朗把聲,的確沙左好多,聽佢配《守護甜心》就聽得出,果個歌唄的守護甜心~~
+ T* V) T$ t6 F' A
; Z. N3 O# A  H: F你真的好 ...
8 ^" ^4 ]$ X  X1 Jmcnynbajay 发表于 2011-2-6 01:08
0 s7 j: n& h9 d, G# O. G  B1 Q+ P

$ F- r: ]) U4 ]' q( n/ U2 T& S, {5 P& s" x4 f  Z4 a
講到水得有排都未輪到我...

rockman07 发表于 2011-2-6 01:54:34 | 显示全部楼层
支持啊,谢谢了

aaron81 发表于 2011-2-6 12:39:14 | 显示全部楼层
火影~暂时纯支持!

ernest6 发表于 2011-2-26 01:43:34 | 显示全部楼层
TVB配音???

ernest6 发表于 2011-2-26 01:44:05 | 显示全部楼层
TVB配音 ????????????

fredy 发表于 2011-3-3 10:15:54 | 显示全部楼层
系唔系都唔紧要,最紧要可以下载。

无赖色狼 发表于 2011-3-10 17:16:14 | 显示全部楼层
支持下先!多谢楼主分享!

8911 发表于 2011-3-12 14:01:07 | 显示全部楼层
收集中呢,等夠分再來下

jessica66 发表于 2011-3-12 14:15:24 | 显示全部楼层
谢谢分享。。。。/ w7 b! v$ |$ t  c4 q# m
请问有megaupload的吗???8 I( v" Z$ c- }% Z' [  H
BT好像没有资源勒。。。。!!!!!

PC78 发表于 2011-4-6 08:38:37 | 显示全部楼层
Woo... Naruto, I like it(specially MKV files).  Thank you very much!