星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫动画] [火影忍者][粵語][347-354集][MKV]

caicai 发布于2011-2-5 21:19 3886 次浏览 29 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
【影片名稱】:火影忍者
$ p. t( p1 r( H2 S) b9 {) M5 g# f" ]【影片格式】:MKV
; }, P: i4 j- C6 n【做種日期】:自seed BitComet上傳
( {: p) }: b( w! p* J( g5 Z# n【語言字幕】:粵語/日語........繁體字幕
4 d# ?. U6 N7 u【每集大小】:264M共3.28gb 3 t" P* a3 v( o# X. e
【來源提供】:好歷
7 r& |) z, u+ X2 T. t4 B/ Q) v
7 S, W* q5 a3 d7 C$ M6 d# z 火影忍者347-354.mkv.torrent (86.42 KB, 下载次数: 31)

已有(29)人评论

inber 发表于 2011-2-5 21:21:15 | 显示全部楼层
第一
9 V* {& ^2 ]) a. f; y  i呢張帖我睇過了

ALUN 发表于 2011-2-5 21:31:35 | 显示全部楼层
火影粤语在收集中,GOOD LUCK.

ALUN 发表于 2011-2-5 21:49:02 | 显示全部楼层
没咩种,下吴动 没有网盘的吗?

漫步雲端 发表于 2011-2-5 21:50:04 | 显示全部楼层
肯定系DVD粵語了,不過而家TVB播緊嘅一樣系DVD粵

mcnynbajay 发表于 2011-2-5 21:58:59 | 显示全部楼层
肯定系DVD粵語了,不過而家TVB播緊嘅一樣系DVD粵0 v6 z" {: D7 B1 w+ F3 J
漫步雲端 发表于 2011-2-5 21:50

+ U$ c7 s/ P8 ?( h8 b% @: |+ l# E, O1 f4 |# A& t6 j7 k) v( Z

# l6 m& ]& v+ m  `- O$ T$ ?( }/ V    咩話?真的系DVD班底嘅人~~睇過第一輯220集之後無睇了~~播得咁快,我都諗到會引用DVD粵語嘅了~~

liangk9527 发表于 2011-2-5 22:14:31 | 显示全部楼层
系唔系 TVB 嘎????

漫步雲端 发表于 2011-2-5 22:23:55 | 显示全部楼层
咩話?真的系DVD班底嘅人~~睇過第一輯220集之後無睇了~~播得咁快,我都諗到會引用DVD粵語嘅 ...2 j! L" ^+ r0 N3 u. P2 A; h
mcnynbajay 发表于 2011-2-5 21:58
9 r4 U& _+ @6 |
) n; d6 X" V0 V  G

~2 D' D. I2 R* N' ?( f* _01-1xx集就系TVB配音,之後嘅好似全部系DVD粵了
5 |. `$ z- @7 _) A9 _9 k( D* a+ R. r6 \6 J: I
而家日文版終於有新剧情了,哎 播左幾個月d過去編

エツクス 发表于 2011-2-5 23:32:50 | 显示全部楼层
对三大不完动画无兴趣

mcnynbajay 发表于 2011-2-6 00:12:39 | 显示全部楼层
01-1xx集就系TVB配音,之後嘅好似全部系DVD粵了! X/ x" I- j: ?) S: @8 J

' ]1 ~+ ]  \/ T! [1 s0 S& I而家日文版終於有新剧情了,哎 播左幾個月d過去編4 ~- ^, w$ B1 H8 W
漫步雲端 发表于 2011-2-5 22:23
; q% K* G  N* R

- q3 x+ a/ r7 J7 n' u  f' i 唔系喔~~我抽左第220集睇過的~~系莎朗配小櫻了~~娜姐配鳴們喔~~! i4 R8 l, D; A& o8 R% i* y

' O$ o6 u. c1 n3 ]) K8 v等我遲下再確認你講述是否事實了!

漫步雲端 发表于 2011-2-6 00:24:47 | 显示全部楼层
唔系喔~~我抽左第220集睇過的~~系莎朗配小櫻了~~娜姐配鳴們喔~~. [, d! n) J$ g: x
+ Z+ K  A' Q; f! A3 }& U2 i
等我遲下再確認你講述是否事 ...
; _- d# ?& n! V& B1 ?mcnynbajay 发表于 2011-2-6 00:12

+ E. u8 y  {3 O% a( Y4 r# Q9 H* `& }2 w

( k4 f! f  a. V1 p; f咁等證實左系先,我記得睇到1xx集 全部人把聲突然變左
$ }2 d1 e; ~2 U6 u: W: C$ f跟住就上網查資料就話TVB 1xx以上都系DVD粵

mcnynbajay 发表于 2011-2-6 00:28:07 | 显示全部楼层
咁等證實左系先,我記得睇到1xx集 全部人把聲突然變左
) E! B% D" U: \跟住就上網查資料就話TVB 1xx以上都系DVD粵. D. J3 n' b: M* b7 u
漫步雲端 发表于 2011-2-6 00:24
& Z6 _' n6 _& N  [* f0 W; e
" G6 n, H' ]" t$ Z4 F: T: t
3 T7 Q5 j0 ~' ?1 T- C
    換人的事,常有的事!
) ?# s! d: u/ C' {. N( X6 Z你唔系搞到最新一集咩,咪話,校對完未睇過了?自己聽唔出?! Z. W' j. f1 t& p, X$ h3 Y
網上的資料不能盡信~~可能系舊資料來,而家有3XX集粵語,哩D就肯定系DVD粵語來了!

123下一页