[115空间] 守护月天 ATV粤语音频 更新计划(续期@03-24-11)

netasa 发布于2011-1-31 07:52 3314 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 netasa 于 2011-3-24 07:53 编辑 ) m' m0 ~3 V+ j0 }- `6 j

) C8 c4 }8 t- j9 `7 _完全对应HUNG兄当年作品。 由于亚视重播,而宜家嘅录影版音质更佳,所以有左更新计划。 依度就唔发视频了请移步至H兄嘅贴。只放出音频文件供同好享用!由于在下懒,并无花太多心机与精神去认真制作,所以如果你係对音频十分之挑剔嘅可以唔考虑此收藏。 另外由于亚视剪片嘅关系,音频中带有日语配音。(我谂依点已经係共识了吧,不多讲了。)不喜者勿下。
/ a6 u! o) y# y' k) f: R6 c4 b& T+ j. W6 @! Z& P
格式:m4a(aac)0 E( q4 G0 U3 i. [9 A/ y, R
空间:115网盘
4 y/ m, l0 ^% \( e+ g存期:永久 (至少我唔删除). p6 f& g# F" A6 L7 W
对应:hung兄嘅LDrip合成版& D/ M' q% ^2 s7 C) e3 U
源音:ON9
  R% r3 m8 i$ ~% M) e. F
, k3 T& d- n9 X1 z  H注意: 完全与H兄嘅文件吻合,包括断接驳位在内。某D地方H兄用嘅音频无嘅重播版有嘅就保留重播版的。 老实讲搞左几集,嗯,剪得都好多下!向当年H兄辛苦合成至敬。希望他前程似锦,一有空时再合多几套片出分享下! 片源请各位在论坛中找,我不附传送门了。
: Y) ^9 b  y; A* m) e: e/ i9 H9 [$ e) x$ s+ V
另外,暂时只搞了几集。继续中....  下面地址。 有爱自己去下,在下技术嘛嘛,搞得不好不要骂。下左删除就得了。当然良性建议一定接受! 大家新年快乐!
) D. Q. v4 m+ u- Y% `" w. X& m
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

aaron81 + 2 + 50 + 1 支持原创
Ling1988 + 2 + 64 + 1 原创内容

已有(36)人评论

inber 发表于 2011-1-31 08:02:35 | 显示全部楼层
多謝樓主
& S: R4 Y# R: G- Q% B- ~搶個頭位

mcnynbajay 发表于 2011-1-31 08:03:42 | 显示全部楼层

6 z; B+ o& O# @/ g) s: r% V發覺N大大,好中意系2點-09點之間浦頭嘅~~
+ T; z- q) h$ b% ~# v  l8 R
  |8 j/ k4 F/ T校到第幾話呢?
4 l  o; i$ q* Y9 S4 H話時話,我真的未睇過你的作品喔~~要支持下!

alam 发表于 2011-1-31 08:11:01 | 显示全部楼层
It is a good idea!

基拉杰特 发表于 2011-1-31 08:26:56 | 显示全部楼层
已经收了H大叔的了,所以只能纯支持了

Ling1988 发表于 2011-1-31 08:30:15 | 显示全部楼层
% r* P# l) ]+ n' m; K( i
# H: `8 L( h  G, ~& E原來大家都甘早啊!搶首頁

小比xD 发表于 2011-1-31 08:32:18 | 显示全部楼层
黎支持樓主@@雖然吾睇-3-

netasa 发表于 2011-1-31 09:21:16 | 显示全部楼层
發覺N大大,好中意系2點-09點之間浦頭嘅~~
3 ^/ J% E$ Q/ m- @/ B
8 q4 r) a' ?9 x5 `( o校到第幾話呢?
  |# |9 s" J! X話時話,我真的未睇過你的作品喔~~ ...
; Q, c6 I7 b9 b1 H$ e% p( S' ]" Imcnynbajay 发表于 2011-1-31 08:03
5 ]) L& i+ Q' i" t" J$ ^4 A
' [$ \0 |4 Q7 A1 B) J9 ~

: q5 }9 J5 s& w* F) X* m  V1 `    我D夜班车嚟嘅!! 收嘢同睇嘢都係夜晚好嘅。睇3+1梗係夜晚好啦。 不过老实讲都係为左下嘢嘅嗜!! 边似你地咁网速吖,唯有打夜战咯!!

Dolphins 发表于 2011-1-31 09:38:00 | 显示全部楼层
以前的片子真令人怀念。

迪格斯 发表于 2011-1-31 10:04:24 | 显示全部楼层
路过支持下,表示我未有睇过呢套。。

huang 发表于 2011-1-31 10:04:48 | 显示全部楼层
先来撑你一脚

ballack0602 发表于 2011-1-31 10:34:49 | 显示全部楼层

1234下一页