[其它更多] 跪求/卑劣的街头/粤语版! 由于求档区发不了贴,我只有这样做了

376139273 发布于2011-1-30 20:16 926 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
前几年,一部在TVB深夜播出的电影卑劣的街头,粤语版的,我看了十分感动.现在还十分怀恋.6 B& L2 t! Y, k' g' N7 T0 a0 z6 B
我都找了几天了.都没有,只好,在家靠父母.在外靠朋友!    希望大家帮帮我,我知道你们都是好人!' t& z" _5 y5 a# m5 j4 X
谢谢!   谢谢!

评分

iamaboyandog -4 -7 -1 发错版区(扣回所得)

相关帖子

已有(9)人评论

chrisrex 发表于 2011-1-30 20:22:37 | 显示全部楼层
咁啱都睇过几眼,不过冇货,帮顶

mcnynbajay 发表于 2011-1-30 20:23:58 | 显示全部楼层

: h1 s- f7 Q5 S3 W8 d都系搵人秒了它吧!
: w/ G% ?7 S; v: t8 D- P真可憐了~~連版規睇都唔睇~~* f+ l$ g8 M( Q1 {# W: S2 }; z6 j
( C$ Z2 B) N# E1 K2 `: b! W
還有電影哩度好少理嘅~~假假地系粵“漫”社,以粵漫為主的~~我幫唔到你) z+ W7 n! z& D- H$ ^
/ p6 o. x, V2 B7 j7 a( C' S
最后~~再見了你!!!

chrisrex 发表于 2011-1-30 20:27:08 | 显示全部楼层
原来你系前几年睇咖?仲以为你系上个星期日凌晨睇过添.........

eegbook 发表于 2011-1-30 20:38:42 | 显示全部楼层
前几年,一部在TVB深夜播出的电影卑劣的街头,粤语版的,我看了十分感动.现在还十分怀恋.
* G1 B' N7 |0 l. O# t6 Y8 C我都找了几天了.都没 ...& ]8 Z+ M+ x4 n* f. s( }% B7 I# b, g
376139273 发表于 2011-1-30 20:16
3 b  K6 z+ L0 G* P6 {

" R5 S; f$ m6 H& T% g; y! g: c8 I# T$ n( s2 y
    楼主,睇你咁样样,我就讲条生路你行下。你先放个视频黎(当然要有趣嘅),然后将你嘅求片信息当顺随咁贴出黎,可能会过得关嘅。快D改咗佢啦,咪之会比扣分架。

inber 发表于 2011-1-30 20:45:58 | 显示全部楼层
楼主,睇你咁样样,我就讲条生路你行下。你先放个视频黎(当然要有趣嘅),然后将你嘅求片信息当 ...0 R- m5 I4 I; V- N+ Q  t- [
eegbook 发表于 2011-1-30 20:38

% U. H" M- H% B$ b) Y: r0 G& N1 M. W& `( N. L9 Q

* x9 V% E$ b5 b6 K$ C3 U8 O太遲了3 c4 }* s) j1 r2 F# f- v
除非佢已經改左

inber 发表于 2011-1-30 20:47:05 | 显示全部楼层
樓主+ u+ k* u3 @4 @
如果系求檔區發不了貼就先去7 G5 M, l4 a$ d$ ~
『 心 声 咨 询 台 』
6 k# x# r, D" ?* t% ~2 r請教原因/ Q7 r- t" s9 [! j
而不是在這發帖

eegbook 发表于 2011-1-30 20:50:40 | 显示全部楼层
太遲了
5 t; X0 N+ g: y2 `3 l, y1 ]7 k0 a( A除非佢已經改左5 J$ T, y8 }) Z- p, Q; n3 R7 F8 K
iamaboyandog 发表于 2011-1-30 20:45

: A9 K  u2 Q6 z% t! I' i1 T# k
+ ~/ Q7 ]& h0 ?& T3 Q" Z
/ ~# D9 x3 T& N" v$ W    咁睇黎,我呢个“好人”都系做唔成架嘞。

inber 发表于 2011-1-30 20:54:56 | 显示全部楼层
咁睇黎,我呢个“好人”都系做唔成架嘞。
/ d& Q, ^% M2 c/ ^( @5 w0 Neegbook 发表于 2011-1-30 20:50
8 K, w' C0 O& s% _% a
& `; _  b2 q5 a  Q
+ B, U9 c/ C! j# [+ S9 C3 ?1 u" m
呢個壞人我就做硬啦

最爱粤语 发表于 2011-1-30 21:58:46 | 显示全部楼层
楼主被  群攻啊