[新手问题] 如何 赚取星梦? 新手指导!

376139273 发布于2011-1-7 17:13 3339 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我想回复  但系又唔够星梦!     我想下载嘢..又唔够星梦,..          究竟如何获取星梦?

已有(34)人评论

inber 发表于 2011-1-7 17:19:28 | 显示全部楼层
又多一個咁問了
, Y/ B6 a/ z1 ^. V無心情答.....$ R( l' ?- x5 b* ]: I4 w/ ]3 a' Y
不過自然有人答

lovepx 发表于 2011-1-7 17:19:54 | 显示全部楼层
做一回好人..
4 t" E0 u: ]/ N5 _9 ^额..回复会有星梦,发帖都有..仲可以打工添...最快有星梦嘅方法就系去水帖水了(请注意不要灌水!!

lovepx 发表于 2011-1-7 17:20:45 | 显示全部楼层
又多一個咁問了
: O0 R" Y# {( d( I. [4 q( ?無心情答.....' J4 C7 _. v2 i* _* L: Y
不過自然有人答
1 G0 ?5 e/ U) ]! c4 Y7 p/ n1 hiamaboyandog 发表于 2011-1-7 17:19
2 m" u3 `* J# @# e& t9 m! \+ b

- K2 _) f+ }5 D: ~6 E, W6 h8 ?) N% i5 E
    快我26S又5答..真系啊!!

基拉杰特 发表于 2011-1-7 17:29:44 | 显示全部楼层
回复是不需要星梦,在正常情况下回贴不灌水,很快就够星梦下载,但要赚多点星梦和权限的话就要靠"意志力"

inber 发表于 2011-1-7 17:58:11 | 显示全部楼层
回复是不需要星梦,在正常情况下回贴不灌水,很快就够星梦下载,但要赚多点星梦和权限的话就要靠"意志力 ...
3 g. Y& }. s' ]4 Z- S7 X1 @基拉杰特 发表于 2011-1-7 17:29
2 X) W" X/ e3 x/ m

6 |* j. t, O$ D8 w; a2 V$ d/ |* ~  K0 H/ u, a. k0 s
我剛才無留意樓主有問呢個/ I8 W1 O3 k# p1 m( W: _
. b6 o! y. }& v. S
答返樓主+ M6 a! Y1 t4 F4 z' ~" i

% U7 I0 a9 {8 k正如樓上所說3 |7 H8 k+ {, x) r
除非你系『 资 源 回 收 站 』 回覆
$ ]! \4 i5 i4 ^, o如果唔系唔需要星夢

376139273 发表于 2011-1-7 18:01:52 | 显示全部楼层
回复 6# iamaboyandog
2 h/ D" J' G. ?9 W
7 R4 p1 P6 R+ M" g+ S
' a: [1 c! ]+ x( O( o1 a. c* k    我依家回复你  要唔要星梦?   我回复你又无星梦奖比我?

376139273 发表于 2011-1-7 18:02:49 | 显示全部楼层
回复 3# lovepx + m, i$ c$ n  v6 G
( i5 s4 c& {6 |: Z3 T2 G

) g3 _: }" Z, Z' _4 i    如何打工?     指导一下!    细佬我感激不尽!

inber 发表于 2011-1-7 18:03:18 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog ( q+ s( \. t+ L, V+ |
' B. }. R/ Y3 ^$ N% y. r
9 O. K) ]3 S8 G4 N' V. o
    我依家回复你  要唔要星梦?   我回复你又无星梦奖比我?
+ z) f' S/ r( q$ ~  x376139273 发表于 2011-1-7 18:01

1 r) f% Z4 s$ Q. l9 r* l/ W* h
"你"依家回复"我"
$ q3 j7 C; @; s) ~唔要星梦
* w4 M( t: s$ x, r  g/ \$ _9 {% a& i
還會自動+1星夢比你

漫步雲端 发表于 2011-1-7 18:30:23 | 显示全部楼层
基基的意志力又黎啦
2 o1 `7 p0 u+ n; V+ r# e) B/ h4 n( t3 |8 x8 [1 E
PS 唔介意我咁叫你嗎?

wits 发表于 2011-1-7 22:19:24 | 显示全部楼层
回复 9# iamaboyandog
# j/ Q$ Z1 g& d9 @6 T4 Y- u
: K, u- @1 K  @1 E5 ^) Q* I+ Z; P1 j) S! ^* i7 c9 G% R
    唔要星梦~~~~~~

inber 发表于 2011-1-7 22:39:09 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
$ B7 M; V0 E2 H+ [
8 l; b) G: i2 ]& x5 r1 a1 u( H, \) x6 {& P2 {
    唔要星梦~~~~~~
2 C% u+ X5 Y* _- t% n) X9 l* T5 ewits 发表于 2011-1-7 22:19

( s# r" w$ {; m1 L. j
4 N9 q! ^/ T' Y
) _2 i/ T2 Q1 I0 z- U- r咁洗唔洗我幫你扣咁D啊

123下一页