[每日闲聊] 据说杀了这小孩,连升99级

h2o2 发布于2011-1-30 19:52 2082 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 h2o2 于 2011-1-30 19:53 编辑 1 J2 _8 |; [) h( G4 O0 B! x: A) i$ @

( l) T( e* q5 H) v( q" C% `好好口才咯o_O ! S" {8 z4 p0 l

已有(35)人评论

h2o2 发表于 2011-1-30 19:54:07 | 显示全部楼层
沙发我咯

eegbook 发表于 2011-1-30 19:58:32 | 显示全部楼层
乜揾D咁嘅嘢黎玩哦。。。

panzcheng 发表于 2011-1-30 20:03:23 | 显示全部楼层
楼主~~哈哈!!唔会系标题党啊嘛,唔知道有无人为左满足好奇心购买呢!!

inber 发表于 2011-1-30 20:04:07 | 显示全部楼层
乜揾D咁嘅嘢黎玩哦。。。
- E  h$ q, ?9 g/ {- ?7 ~) veegbook 发表于 2011-1-30 19:58
1 N" V% Y! k" T4 |2 U4 v4 I
' P8 {# [" ~6 P8 {3 v
8 d8 @! O( J+ W3 d$ N$ u' G# m0 ~
我剛剛同佢講佢唔夠星夢下附件1 `7 `* ~( A% S2 d9 Q- B
佢就立刻發張咁嘅帖2 ~9 Z: D" g- I& C+ ^- H

# {, @/ M, {) n食飯去~

chrisrex 发表于 2011-1-30 20:10:46 | 显示全部楼层
帮你一把,捐献下..........

h2o2 发表于 2011-1-30 20:11:36 | 显示全部楼层
我剛剛同佢講佢唔夠星夢下附件
# V& F6 N, j9 {- E, ~# j佢就立刻發張咁嘅帖
( r) W/ U# @1 O5 n( o" f+ D" ~
$ |  K& ~) h3 p食飯去~
& x/ x% K% c' K  U) q8 Ciamaboyandog 发表于 2011-1-30 20:04

; l. E1 Y) x- K7 }
" U8 G" P2 {# `/ D
+ y7 b" y* K7 R9 C. h8 a; r    ^_^o~ 努力!中

mcnynbajay 发表于 2011-1-30 20:14:20 | 显示全部楼层
我剛剛同佢講佢唔夠星夢下附件
% [+ g2 |( @$ g* ]5 U8 a+ p佢就立刻發張咁嘅帖3 @% M& O- N0 W. b( j1 a
! g, C5 q1 T' d( x, i+ N. y
食飯去~* C# T1 g# w; _5 o
iamaboyandog 发表于 2011-1-30 20:04
' U- h" _( D# W8 J) G/ r( i

& ~$ ?; @. r3 ^8 e7 ~4 J8 y3 D% p3 L% O6 q" q: o" z
    I版,我建議你秒了~~他~~吧~~
) L# d4 I( M1 b+ e4 R我真的睇佢唔順眼了~~連水都唔識,都照抄好多人的說話!

setvet 发表于 2011-1-30 20:14:31 | 显示全部楼层
楼主,好有生意头脑,可惜,以家的消费者都唔傻!

h2o2 发表于 2011-1-30 20:17:17 | 显示全部楼层
天啊!人生啊!(+﹏+)~狂晕

inber 发表于 2011-1-30 20:29:04 | 显示全部楼层
^_^o~ 努力!中1 S4 k3 V% x$ O- x
h2o2 发表于 2011-1-30 20:11
: F! N& C6 l2 ^6 J9 \

) _" |+ }+ v: H0 w( V( v9 m$ t0 P* b$ O4 n+ s2 \1 j+ o
現在警告你唔好再抄人
/ }% E  E. o& I, k  r再犯就禁言

inber 发表于 2011-1-30 20:30:36 | 显示全部楼层
楼主,好有生意头脑,可惜,以家的消费者都唔傻!3 @% a' _8 W* b
setvet 发表于 2011-1-30 20:14

: |0 K, ], m+ K/ J6 P6 w0 D. ?' @+ `2 v* L

: g, I8 c8 F% d5 K" K9 w呢句好4 K7 C+ r  n7 ]2 \& M" z
我撐你- \3 e- `4 s4 b0 [! H( x0 M, R% U( z
(等我睇睇條片先)

123下一页