跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] 【MU+115轉帖】三眼小子OVA【粵語】【avi】by-manghk2002

inber 发布于2011-1-22 15:38 5542 次浏览 60 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-3-2 20:44:13 | 显示全部楼层
密码不对。。。请检查  c4 h! ]! x! \! A. M) U& O
shason 发表于 2011-3-2 20:41

7 N* }" L& r% r) \
" @8 F' l+ k$ H0 O5 Y$ s* w
8 P# |' E$ I  l- o& t! e等等
6 X6 U) x* ?6 y- g6 k& a0 g我而家去睇睇

inber 发表于 2011-3-2 20:48:58 | 显示全部楼层
密码不对。。。请检查6 H" @3 n  A. k& u5 q/ z
shason 发表于 2011-3-2 20:41

5 G3 W3 A  p1 V. f( i. v& }7 j; h0 x) @0 D
4 H: t/ D2 q, D8 n2 C! q$ j* V) u' L- I/ W8 j
密碼無錯
  K  e5 _. o5 F$ w# w' |4 f. _請你用人手輸入
3 P' u% b# B# x1 y+ l( d8 ^; D. m* O5 G/ J+ f& m
因為複制 文字會多左一些亂碼

karo 发表于 2011-3-2 20:52:35 | 显示全部楼层
里部野都有粤语,好出奇甘讲咯,几年前噶?

inber 发表于 2011-3-2 20:57:23 | 显示全部楼层
里部野都有粤语,好出奇甘讲咯,几年前噶?
* h4 W0 v: K2 d' }9 B( G& d( Zkaro 发表于 2011-3-2 20:52
4 i( I6 v7 `. B6 L

) {) c+ D3 w+ ^* W+ q- E
5 C9 w, L5 R; X9 \我唔知4 n8 v5 y- N' Y5 }

: `, ]& {( Y+ J/ A; O那台徴只系出現一陣$ U4 {+ F& O. w, i; D
之後又消失
( P6 {7 V5 d5 X- ]6 \
9 V1 A" i2 L7 E  _  D我未試過系電視機見過這情況; \0 i2 r2 d8 U6 I1 `
(即系太舊,所以我唔知)

cimmy210 发表于 2011-3-3 06:20:24 | 显示全部楼层
睇下先~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wulove 发表于 2011-3-17 12:55:22 | 显示全部楼层
115 入去睇下有咩先..........

p365 发表于 2011-3-20 11:00:27 | 显示全部楼层
绝对要支持的~~~~必须的

种子VV 发表于 2011-3-21 19:42:30 | 显示全部楼层
呢部动画记得好细嘅时候睇过!  ?. @0 V9 ]; k. N" w9 o9 A; z
总之就系经典!

zuoxian99 发表于 2011-3-21 20:04:12 | 显示全部楼层
这不是三目童子吗

habi 发表于 2011-4-22 17:24:15 | 显示全部楼层
很經典的動畫, 還記得那名句 :: g8 n6 r4 t2 G: F2 x
三眼民族 至高無上 神聖長矛 號令天下

waxiexie 发表于 2011-4-23 18:23:28 | 显示全部楼层
經典!妯個真係覺得佢脫下膠、

Snowsnow 发表于 2011-4-23 21:10:58 | 显示全部楼层
正,经典之作!!!支持