跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] 【MU+115轉帖】忍者亂太郎 輕身劑之謎【粵語】【TVRIP】【avi】by-manghk2002

inber 发布于2011-1-22 07:29 6554 次浏览 113 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-1-22 13:35:22 | 显示全部楼层
你加入就告诉你
. Q9 h2 U! ^6 ^基拉杰特 发表于 2011-1-22 13:34
$ r' }% ^$ s9 m- Z4 i

* V: |& f" ~! \; [% }2 i
9 i6 h% M( Y! a, y8 }你地個組織好似好多好野
/ a7 u; N' [& z/ E但暫時無咁嘅需要(我覺得自己無資格加入)

基拉杰特 发表于 2011-1-22 13:38:25 | 显示全部楼层
你地個組織好似好多好野
/ U4 V) e) G5 Y7 R4 k+ N% ~7 Z但暫時無咁嘅需要(我覺得自己無資格加入)3 ?" S0 X; K! g, x: {- H1 Q
iamaboyandog 发表于 2011-1-22 13:35

7 h3 Y/ z7 E$ Z# K5 H; @3 O/ l) `* m# b3 i; \( S/ O" ~6 X! _

' u) f4 S0 m# @0 t* ^: |    有审核期的,你可以先报名,看动漫去也

mcnynbajay 发表于 2011-1-22 14:00:32 | 显示全部楼层
我看到無啦啦有3個人買( u8 p/ b9 W5 W4 u
我有D怕怕 4 r4 L- {6 y  t1 k( ~  L, P2 N3 c

( B% g: r0 Z8 _( L應該系我表達得唔好$ e% e* o- D3 U, K
令佢地破費 . x% z# Z9 X' X4 s
: f& J1 v) ^% a4 Y- i
唔知會唔 ...
0 R& g2 E) i# @8 U0 Q4 Miamaboyandog 发表于 2011-1-22 13:33
: \7 O6 {) S' o2 o( i: v+ o8 h
唔系你表達唔好~~% M- y. [- x  {- K) k
可能貪佢地多錢唔知點洗了~~或對你的帳號有好奇心都唔定了~~
7 `: X8 E4 b6 U! c" @! n仲有,我唔建議你用附件來出售了,D稅貴到飛起~~索性設置高權限或積分最好了~~

mcnynbajay 发表于 2011-1-22 14:03:07 | 显示全部楼层
你加入就告诉你
6 b  L  r3 L$ h2 @6 H% Q+ H" ^- t基拉杰特 发表于 2011-1-22 13:34
! f0 i, X/ E1 F+ p1 W% a' [, Z+ A6 ]
咪話知,系粵漫社群或DOTMU群,哩兩大組織群了?
, g9 Z* k- c! g2 v" S! m/ Z哈哈~~我翻左火星好耐了

inber 发表于 2011-1-22 14:03:13 | 显示全部楼层
咁就由得佢( S, `* P) ]0 k5 [; W
照系咁算了

基拉杰特 发表于 2011-1-22 14:09:45 | 显示全部楼层
咪話知,系粵漫社群或DOTMU群,哩兩大組織群了?; h( X8 U+ Z/ J0 Z, |, _7 \+ K
哈哈~~我翻左火星好耐了, U; D5 l9 t: i
mcnynbajay 发表于 2011-1-22 14:03

' Z7 Y7 [1 c; k9 Q( P6 H; I' k5 T- `9 s. \+ n

) ~5 R; e/ t8 }1 B, u9 s    是地下组织群!难道M姐你有兴趣

mcnynbajay 发表于 2011-1-22 14:17:09 | 显示全部楼层
是地下组织群!难道M姐你有兴趣
& }( e$ w6 I6 z2 J$ ^基拉杰特 发表于 2011-1-22 14:09

' g6 k+ _% s  ~- ^9 p( S  k 無興趣~~咪叫到我“偽娘”咁了~~我唔受嘅~~~

基拉杰特 发表于 2011-1-22 14:29:23 | 显示全部楼层
無興趣~~咪叫到我“偽娘”咁了~~我唔受嘅~~~
  S9 o/ b* R! ~. L% Rmcnynbajay 发表于 2011-1-22 14:17
& q# K  n" `' V/ e. x, ^7 T* ^+ H
# N$ q/ |% ]8 v- X+ B- v1 b
8 K+ g/ ]9 C4 ^  W' f  a, f1 U
    原谅我,打错字了

inber 发表于 2011-1-22 14:30:54 | 显示全部楼层
我也估到樓上是"打錯字"

mcnynbajay 发表于 2011-1-22 14:38:11 | 显示全部楼层
我也估到樓上是"打錯字"( o) q8 C- r* v
iamaboyandog 发表于 2011-1-22 14:30
4 v  d5 m4 r0 V+ ~$ X" H
* U7 P, A$ `2 m& D9 z
8 e- i" C5 Q' a) f6 p, v
    我就估唔到了~~之前某群好興咁稱呼對方的~~對方系“偽娘控”????

happyh2h 发表于 2011-1-22 15:09:50 | 显示全部楼层
未過30日其實唔洗買& W, q$ d! Q/ V
系唔系將個帳號變成附件會好D
) F8 ]" N2 @1 ^. q: w4 o
& J, I' `4 W- H2 V, q% liamaboyandog 发表于 2011-1-22 08:21

: s2 X- ?, p0 O* \( d5 f3 F% Z; b/ U. ~* X
我买是感谢你的分享

inber 发表于 2011-1-22 15:12:25 | 显示全部楼层
我买是感谢你的分享
6 u' k! i% `3 z: jhappyh2h 发表于 2011-1-22 15:09

9 B8 ]7 w0 y7 x7 p+ i$ K3 _# G% k- H) O5 j

( R. i2 t; E( _- z  ]- @* `咁多謝先' X4 g8 F6 \' l8 D' C# U
而家上傳緊MU
4 f' Z! H) X9 n% l* J' k8 S# b% O4 p& A
要MU下載的就要等等了
6 h! e" x; J4 g( g$ T# J9 k* ?9 Y) E& Z' y5 F9 e& O, a* F
不過我覺得你會喜歡115下載多D