[粤语动画] 想揾银河战警(天使特警)嘅粤语冇杂音版啊!

种子VV 发布于2011-1-20 21:19 4843 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
jac2jac2 发表于 2011-2-19 19:02:14 | 显示全部楼层
视频太大啦  或者你睇下有冇人想做合成?9 I& {, U4 k; Y* `3 D

% b5 \: V: R  L9 D
多口问下你嘅视频系唔系TVB嘅录制版啊?3 k8 d% @: r5 O/ p

1 F) U# Q' m% y
7 H' k" q9 _$ k; e唔系 录制版既話一定會有杂音

种子VV 发表于 2011-2-19 20:26:09 | 显示全部楼层
视频太大啦  或者你睇下有冇人想做合成?
) V' w/ l5 G! z
' T. r- h: ^# G5 }" R
; R" q& [- U+ U- {' M6 b- S  u) k, _" D1 c& o4 `6 ?$ e9 g
唔系 录制版既話一定會有杂音
0 }0 J' j/ |! W6 zjac2jac2 发表于 2011-2-19 19:02

% t( \0 G4 [+ {8 t$ Q: f1 W' N0 N% G: {: `* _4 X
* K; K6 a# F; N/ s
    音频都OK!估计现在都无咩人会合成呢部动画嘅啦。
* Z7 O. ]- P0 a1 a! x2 g你嘅视频都系合成嘅?照理合成嘅都应该会出现杂音嗰喔,你个视频系唔系每集大嘅80M到120M左右大小啊?

九刀流 发表于 2011-2-19 20:46:04 | 显示全部楼层
视频太大啦  或者你睇下有冇人想做合成?9 q, H' m3 S! r3 q9 K
/ n: [0 \6 y8 h; e' R

7 R- o# O6 @% D* Q2 o  o( i* t1 _; v! L" J$ C# l
唔系 录制版既話一定會有杂音* X+ F. y: c/ ^
jac2jac2 发表于 2011-2-19 19:02

: Q9 P7 Z3 \" }! K2 w) |9 I' P
2 ~4 W- \) S7 Q$ T
' t; S4 c, [6 |3 ]2 T# T8 K7 z    如果真系有无杂音版我都好想要啊。
1 v3 \$ R3 Z5 Z# \( b4 F不过可唔可以上传视频呢,因为唔识得合成。8 p( c, Z! b9 X1 X
问下你个视频有几大,或者等你得闲先上传都得。

lmq173173 发表于 2011-2-19 22:05:54 | 显示全部楼层
有无图片及及啊?无咩印象

jac2jac2 发表于 2011-2-19 22:45:29 | 显示全部楼层
咁你就自己合啦! ?2 k3 G: g# e9 ?/ B" u

0 h3 n  I, S6 @, A9 o' C7 d我果d係碟黎架 所以無咁細 或者先俾一集你聽下啦好冇?

种子VV 发表于 2011-2-19 23:24:23 | 显示全部楼层
咁你就自己合啦, ]- z( i! O' \4 D7 o! ?$ L  q

, F8 C& G: g+ |& y! R我果d係碟黎架 所以無咁細 或者先俾一集你聽下啦好冇?2 @5 V4 x, x& F( N
jac2jac2 发表于 2011-2-19 22:45
- R2 ]: }4 ], b
& U$ w$ P& m; K
. D9 n; G1 s) @6 ?% Z# K& D3 g
   好啊!想听一听第五集嘅!
! W( |# \, E! ^/ H0 v) H4 b你个视频系DVD格式?

jac2jac2 发表于 2011-2-19 23:49:41 | 显示全部楼层
系啊 好鬼大 但其實畫質麻麻哋 音質就唔錯 http://www.megaupload.com/?d=TAWN8MD3

种子VV 发表于 2011-2-20 00:28:25 | 显示全部楼层
系啊 好鬼大 但其實畫質麻麻哋 音質就唔錯* d4 x' R: D/ B5 }: w1 h
jac2jac2 发表于 2011-2-19 23:49
3 x, o$ p( b5 _

! G& b/ T9 {' O& y: w: L3 \/ w* m; t6 U6 T$ {3 G) y* j1 b8 W
    正!真系唔杂音,唔知点样先至可以将60星梦俾你呢?

九刀流 发表于 2011-2-20 00:28:27 | 显示全部楼层
咁你就自己合啦
, {+ }# D5 @& \: B7 |! F* q: M4 x7 l  |, E# f1 k
我果d係碟黎架 所以無咁細 或者先俾一集你聽下啦好冇?
5 S$ W/ X, `7 P- Z) c) Sjac2jac2 发表于 2011-2-19 22:45
& }1 N9 A5 D; |8 e7 ^' P

; a  c: p- B1 |- Q: U- ~( ]+ t  s/ z$ A/ C2 \3 Y$ v
    你系唔系上网买嘅?系嘅话可唔可以静静哋讲俾我听边度买啊,可以用星梦同你交换情报咖!

种子VV 发表于 2011-2-21 00:29:22 | 显示全部楼层
9 f6 x6 g' _3 y8 J. O
系啊 好鬼大 但其實畫質麻麻哋 音質就唔錯
* L; R4 J$ O8 J: L, @9 h8 N$ ijac2jac2 发表于 2011-2-19 23:49

% d7 H) p$ P9 p# [. d
- B2 _3 y. M6 _. e0 W. {2 C4 a
& e! u$ t( f  c/ P0 a" e    等梗你啊,不过你忙嘅话慢慢都唔迟!

种子VV 发表于 2011-3-10 19:05:15 | 显示全部楼层
近排有d忙 1 F/ n7 e! Y: Y+ ~
7 V' L' \; r1 s9 ?
如果單要音頻既話...問題唔大
8 j( Q! ?' u  x& t4 s8 r& D- Djac2jac2 发表于 2011-2-18 23:29
" Y1 h$ P% ]9 Z) }" J4 Y

2 f& q0 F% `5 v$ {
) z$ H. f4 {( q' m$ A2 W    果然系好忙,不过唔紧要会等落去嘅!

897358649 发表于 2011-3-10 19:15:44 | 显示全部楼层
过来支 持下