上傳MU好工具!(唔知朋友來睇睇,知朋友請口下留情)

Ling1988 发布于2011-1-20 19:39 5986 次浏览 54 位用户参与讨论     [复制分享主题]
6 [- V+ c% ~* L6 K: ~& J
/ k% C* P/ L& l0 |, @6 S/ M0 @ 未命名.gif 本人都是学习中!成功上传是最终目的,有咩唔明希望大家发表下自己意见* V7 r2 t& P* j! ]$ k
) G, `; w* z; |( p" Z

. y; |1 D9 V! \$ d上传软件:FileUploader5(版本同“小c“唔同的)
! O: |# a- E" b
4 F+ @* `/ R) F# v
好多主流網盤都支持,例如MU、MF、FS.........(有邊D還需要大家一起研究下)
6 h  ~- x4 x$ s$ \# Y2 }
4 T0 C2 E. S' l) m  s$ ?& d7 |
: g6 J: R  l$ `" ^4 P# v6 z以下版本是經多人做”白老鼠“成功后,才對外發布的:
: h; B1 s4 V/ ]

' g( b8 q( W" h
9 Q4 x2 x$ B, y% J& W  D( N' u5 G
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

. ^6 V5 s+ G2 U6 i

7 j3 U) Q% y" @1 e
3 R8 W9 i' j; \  x. k$ Q3 v: b本人表達能力有限,請睇圖9 q* ~$ H# w: O

4 j, W. U7 S* |; M7 C5 y/ v* p# u 002.jpg
4 [! Y( g; A. d) I6 [( j
7 \) t( c  [" |+ t. ~, Z5 C0 s

m7 \+ \2 O* o, O: h成功上傳到個人MU空間資源0 G! M% B; y/ V: d6 U2 w
001.jpg 9 j$ m% f0 }2 Y. p% K

0 ?/ C: m. n6 `3 a
( o1 z- T  [% \1 F大家都會問點解我地上傳唔到呢?主要是設定問題!請睇圖
6 P3 B$ T! n& P5 F# }& f1 ^ 01.jpg 01.jpg
5 v- g1 N/ |! U' ]2 S- v: D
' r7 j8 n& \# U6 _( o$ v8 n% D$ \
能唔能上傳就睇呢度了
" h' y" R2 z) e) n7 S* k 02.jpg : ?3 e1 ?3 [. c+ L* J

. Y9 C8 N2 P$ |4 K) C重點:9 V3 e' W  ]4 e; K- Q
一,就是MU帳戶一定要是英文
& N) O5 s% d2 _# f' w" C: v- [  W
+ S" _7 w+ L, @- E; H' C+ ?二,在設定果時,一定要打開MU首頁(睇到“YES”就能放心上傳了)

评分

iamaboyandog + 2 + 64 + 1 原创内容

相关帖子

已有(54)人评论

chrisrex 发表于 2011-1-20 19:43:49 | 显示全部楼层
6 x8 ^! Z. m4 g3 G7 R
) G1 v/ |# u' }9 g9 Z& u行过路过,千祈唔好错过
5 {( n. S. j8 e1 K. @ Z[}3U)(6}1V$PLF(H4G_E7Q.gif

inber 发表于 2011-1-20 19:46:27 | 显示全部楼层
9 m, P% F- C# p8 Z3 _
7 M4 X. B+ M/ B1 v2 x! o多謝樓主
8 w' {6 _6 a& a& v: C- h! }+ N講起mu傷心了.......- p5 f8 N. O1 I0 T7 ~
' Z' O, T% V. i9 j! t
補充:
1 ~7 ^: L  E% k2 L- G7 ^可唔可以同一時間上傳多個檔案- a6 d3 l0 k+ E5 u7 o2 T' w
可唔可以續傳

基拉杰特 发表于 2011-1-20 19:46:32 | 显示全部楼层
超三竟然那么快

Ling1988 发表于 2011-1-20 19:56:03 | 显示全部楼层
回复 3# iamaboyandog 5 X3 Y, ?1 ?# Q) C- E) ~
6 x* ~! W1 J. M
2 m2 T8 \( O; ]+ @" n: n# o3 b; H
   可以的!放心上传啦

艾米尔 发表于 2011-1-20 20:07:11 | 显示全部楼层
有好嘢上传工具啊!!!得闲研究先........╮(╯▽╰)╭翻墙上传好烦...........

guyoushi 发表于 2011-1-20 20:22:34 | 显示全部楼层
这应该是个好工具啦,应该有用啦,先试一试.

huang 发表于 2011-1-20 21:18:11 | 显示全部楼层
AD上行限死,好个屁

grostcar 发表于 2011-1-20 21:26:25 | 显示全部楼层
知多個軟件啦
+ R2 Q' J9 t# J# _$ N$ U9 VTHANKS

lovepx 发表于 2011-1-20 23:14:44 | 显示全部楼层
哈哈..咁我支持1988啦* q" L$ {. D9 ?1 l6 S( F0 ?8 ]1 p+ c
其实系咪得版本5同??功能好大分别?

235795561 发表于 2011-1-21 13:21:58 | 显示全部楼层
面对中国噶宽带,上传有好大噶难度

kyo1983 发表于 2011-1-21 16:14:26 | 显示全部楼层
我一直用开MEGAUPLOAD

12345下一页