[粤语动画] 跪求~~~小魔女Doremi 1-4輯的片源

chanwm123 发布于2011-1-8 18:20 12091 次浏览 187 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-1-13 00:35:36 | 显示全部楼层
& F) R0 K' Q" b1 l+ w( J
唔系放假了~~我系偷懶中……之前份散工踢爆唔撈而已!(怕凍),正式回歸宅男行列   我會陸續 ...% ]5 E" w( x) U9 n3 Z
mcnynbajay 发表于 2011-1-13 00:12
$ ]( e* ?3 X9 D$ m5 i6 f- Q( p2 E/ B
( c% |% X# n  f) V8 ?5 T2 L( z1 l
$ P, m4 E# R: f
    3 J7 P: j6 g* d/ P
踢爆唔撈= =!我都好想好似你咁...但是系無可能的 因為我嘅情況可能同你唔同
$ e' k+ _9 x1 A( p海贼王合黎都曬時間根本就沒辦法合,死ATV系又CUT唔系又CUT
/ t9 f9 d' V2 o7 f9 |
5 x9 W3 K# \  |  F) u1 P& S/ I守護以而家速度應該過年前就會播完了

chanwm123 发表于 2011-1-13 10:51:20 | 显示全部楼层
回复 171# 漫步雲端
% ?2 m3 D! W% F
" g4 X1 p# K1 y; L- Q用岸狗既算,懶得去錄! D: ~1 z3 O/ f
等我揾齊第一季既片源先再開post

lesswind 发表于 2011-1-13 11:04:40 | 显示全部楼层
鸟看了,对于小新的宠物笑而不语.www.dreamxt.net* ]- ^6 m, d% N+ y  \+ z+ ~/ j' j3 E  g
完全不懂合成艺术的重点.WMV版$ K$ m/ m, k6 A! r
+ M1 E* u" T' w  C& {, Z/ }www.dreamxt.net片源烂通街,MP4版烂了七成

评分

iamaboyandog -5 复他人内容

lesswind 发表于 2011-1-15 13:52:51 | 显示全部楼层
下载回来收藏

评分

iamaboyandog -5 重复发帖

小比xD 发表于 2011-1-15 16:48:14 | 显示全部楼层
等我也收一收下@@回來看看回味一番A_A2 C  G6 w: D2 N
最正都係果句= =咩比利卡比利那那咩咩魔0-_-同音字only@_@

inber 发表于 2011-1-15 19:10:10 | 显示全部楼层
鸟看了,对于小新的宠物笑而不语.* ]- ^6 m, d% N+ y  \+ z2 ^' {" u  v( u1 f  T- I
完全不懂合成艺术的重点.WMV版; u* w, B! Q1 n
+ M1 E* u" T'  ..." q' w5 w; S5 j9 P: M2 a
lesswind 发表于 2011-1-13 11:04

- b5 v! A& u& c/ w( M- m8 Q2 _* F) Z7 `- A8 d6 {  X( p
你知唔知呢個"鸟"字系邊個尊用的

nji9nji 发表于 2011-2-6 14:42:30 | 显示全部楼层
好难稳喔...

mcnynbajay 发表于 2011-2-16 16:51:11 | 显示全部楼层
2 W/ g3 h" `0 {$ ^, R$ p1 P' Y! P1 H8 L' [
啱啱緋月有人再發DOREMI的片源了,系WMV9格式,唔系H大叔所講720P的版本~~
2 U3 S, ?9 T% X: ^6 X% V/ ~$ b) r6 @) d3 M
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 365 才可浏览,您当前积分为 0
7 M5 M- p4 U- E: w# G4 }
% h' Q  t0 K4 _  A+ c