跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] 【MU分流】Hunter X Hunter【全62+OVA1,2,3】【DVDrip】【簡中】【wmv】

inber 发布于2010-12-31 19:51 6708 次浏览 92 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-1-2 17:10:08 | 显示全部楼层
唔知仲有沒漏= =* _: [" u9 @- I( `
漫步雲端 发表于 2011-1-2 17:08
  P+ r. v2 E) k9 W: E
第2輯我唔保證有.... 第一輯就一定有齊。。  好啦 我拖完會上傳去MU有冇問題?? 冇問題嘅話準備星夢畀我哈哈依排做得多伸手潛水黨冇收入

漫步雲端 发表于 2011-1-2 17:11:16 | 显示全部楼层
漫步人面真廣
4 [# A% ~0 u; K, V# }( }iamaboyandog 发表于 2011-1-2 16:57
/ A) r. t# @/ C: B
. _8 z( H. d$ `3 I; t# v+ s
; n# y5 t6 K+ H( c) a+ t

: G$ e3 _2 P, a! X霸咗你張帖添= =真不好意思啦

漫步雲端 发表于 2011-1-2 17:12:38 | 显示全部楼层
第2輯我唔保證有.... 第一輯就一定有齊。。  好啦 我拖完會上傳去MU有冇問題?? 冇問題嘅話準備星夢畀我哈 ...1 X$ T: n7 B  z$ A" n2 @; Q6 B
kwanyeung 发表于 2011-1-2 17:10

. W( \; H, w: h$ A, K# f, C" M3 o6 _! w" @, U

8 m& W0 H3 q( d. w& f6 S6 w% J    ! G# M; v3 M! a" t
MU沒問題,你唔好收太貴啊 我沒咩錢的

kwanyeung 发表于 2011-1-2 17:15:56 | 显示全部楼层
MU沒問題,你唔好收太貴啊 我沒咩錢的9 r4 o+ X$ e  y' ?
漫步雲端 发表于 2011-1-2 17:12
# O% P. i4 @1 Y
你發咁多作品邊會冇錢呀哈哈 唔會太貴嘅teehee 8 J/ c+ t4 J, Y- W' e

; D; N5 [- R2 `2 Z5 F如果兩星期後未見我發記住提我可能我會唔記得咗。

漫步雲端 发表于 2011-1-2 17:22:33 | 显示全部楼层
你發咁多作品邊會冇錢呀哈哈 唔會太貴嘅teehee  
1 Y3 D9 x' c+ v1 q1 c3 ], x; n) Z! G- A! `+ ]) k! J' }
如果兩星期後未見我發記住提我可能我會唔記得 ...
6 I2 P! a" x# i( e% H( Vkwanyeung 发表于 2011-1-2 17:15

7 }* l8 T0 P& [, H- O2 i  l; J0 u' f& ^+ F" K  z
; d4 O1 P8 M9 N+ b
    7 I8 ^7 W/ k0 l+ q
改左一次名就5000啦,加上我發d野全部免費的3 M. z) [1 \' C6 r( U, g0 s) c
睇黎之後開始要收返費至得啦..
% `+ B7 ]& b. `3 I
" V2 `- [1 a6 DOK我會提醒你的 但你唔好話我煩就得啦

kwanyeung 发表于 2011-1-2 17:32:48 | 显示全部楼层
改左一次名就5000啦,加上我發d野全部免費的, w& y& x. X" c6 ?  E& s
睇黎之後開始要收返費至得啦..
6 C4 t9 C: f2 Y1 K; O7 w3 @& T2 Y$ k( `" v/ c
OK我會提醒你的 .../ U& z8 e+ g( z% a9 r; b2 _# W
漫步雲端 发表于 2011-1-2 17:22
- q! Q/ b4 k7 P7 ]- `' e: q
第2輯只搵到BT檔 有埋英文字幕嘅。。
& ^% G" V3 o0 P0 y4 s) C6 X1 W' |1 h
個網寫住仲有種 應該仲下到嘅!
7 |3 P3 G% }+ s) L
, p8 D2 F2 n* [. l6 X8 }$ _% ahttp://www.nyaatorrents.org/?pag ... 560&showfiles=1

漫步雲端 发表于 2011-1-2 17:35:39 | 显示全部楼层
第2輯只搵到BT檔 有埋英文字幕嘅。。8 ?/ W7 c9 D0 g- ?' q' \
  Q+ ^3 \9 ?0 z( H6 ~
個網寫住仲有種 應該仲下到嘅!1 J' W; l) H( ~: C& o' C% m" r/ p
kwanyeung 发表于 2011-1-2 17:32
* Y1 ^" R( B. |1 f4 O# n

& E. ^1 I; G% u2 U) {( q; A* f8 B; w( K$ _* P) p( ^

. o$ X( j5 x1 A呢個好似我都有下載過,OP-ED有內嵌字幕噶= =

kwanyeung 发表于 2011-1-2 18:00:24 | 显示全部楼层
呢個好似我都有下載過,OP-ED有內嵌字幕噶= =
9 N% j  \& H' U8 k+ R$ G, a漫步雲端 发表于 2011-1-2 17:35
, L' W% h& d3 S/ k" D3 Y" }7 P
咁大獲=.= 咁依個有冇試過? 雖然冇52-57...- h) m& A, |8 {$ b0 l( I- X- r! u

& p% m! Z9 S. R0 [http://www.nyaatorrents.org/?pag ... 468&showfiles=1

漫步雲端 发表于 2011-1-2 18:12:48 | 显示全部楼层
- R4 ?- w1 [! G6 @% Y! z
咁大獲=.= 咁依個有冇試過? 雖然冇52-57...$ a: }4 A  ]. Z' ?  K" o( h
kwanyeung 发表于 2011-1-2 18:00

9 B8 R% P  l) x1 {4 u
% @* f8 _! }! n8 s! w( _0 _9 _1 f( x) p, m1 M5 V/ c) y0 U( e
    2 l% ]/ @7 S( a6 l9 p; R% V
沒啊,不過呢個分辨率576p 加上種子已經超耐仲有速度嗎?2 m7 @8 T" w! m/ W! g& U, K* p0 C, @* @
或者我遲下試試發張求擋帖睇下有沒人有啦 share上有1-102集但是已經沒曬源
; A, g4 w" f" [! c  h( K5 @& t5 h& H" `
+ W0 r- N( S5 T5 k我而家的都系呢個版本
) A) [! l+ @3 C2 }

kwanyeung 发表于 2011-1-3 00:52:59 | 显示全部楼层
沒啊,不過呢個分辨率576p 加上種子已經超耐仲有速度嗎?
; J' ]: Q3 L1 G" ~或者我遲下試試發張求擋帖睇下有沒人 ...: V* N4 k- _& `
漫步雲端 发表于 2011-1-2 18:12
4 s1 f! m0 e3 W" g
喺IRC盡搵啦我... 有嘅我會拉埋畀你....

漫步雲端 发表于 2011-1-3 02:44:17 | 显示全部楼层
喺IRC盡搵啦我... 有嘅我會拉埋畀你..... }3 q5 u  b3 g1 f" t) {" B
kwanyeung 发表于 2011-1-3 00:52

: x7 O( Z0 L$ Q: Y2 B2 {( H% T! {4 N: i

6 u1 a% U& O5 M) Y   
: |. D, C7 w3 q8 M- [嗯..唔該曬4 C3 A5 U6 W# A
我自己都會儘量搵下
2 t) S  k9 r3 v% g. u. \樓主張帖畀我地霸佔咗了

sharenxigua 发表于 2011-1-3 08:24:01 | 显示全部楼层
感谢楼主分享!!O(∩_∩)O谢谢