[每日闲聊] J down +代理IP (有用JDwon 一定要入黎睇下)

wulove 发布于2010-12-20 20:12 4875 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
近日因之前搵既代理IP開始用唔到
# i) Y% C; Z- t& J- K所以重新搵個第2d 啦!!!
( c: ?0 l) y: X6 s5 }- B1 v點知冇啦啦搵到個超強  真係超強...........6 v( w! p7 q/ {: S# H+ t
大家估下 下載速度係幾多..........5 ?: D1 r( W: x
8 D/ r" C, A! o0 K% ^  A  u
係1.5MB-2MB一秒 ..........& B2 \, u: L% G8 A7 L) x
不過最衰平均下載30-60秒左右佢就會自動斷線 之後又要等50秒佢先會自己開返! G: f: |0 w8 U/ G3 ^
呢個速度真係好正...........=.= 第一次用 平時都係用開50kb............." g9 }3 u( o: x" u  V
唔知呢次用到幾耐呢今次個IP.....
8 f- c. R  P. f& L3 q想知IP係咩 咁就回下啦...........1 E- Y" e$ \# q* C1 z
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(40)人评论

eegbook 发表于 2010-12-20 20:20:33 | 显示全部楼层
哇,甘正斗,更系唔少得我啦。楼主,我回复来啦。

inber 发表于 2010-12-20 20:32:31 | 显示全部楼层
我個人認為
9 ?( e1 F5 a7 {% |: o+ D, E這個ip系香港先會咁快

wulove 发表于 2010-12-20 20:36:29 | 显示全部楼层
頂 e+下載20mb 左右(10秒時間)佢就自己斷開=.= 次次都要等45秒.............

Hatsuki 发表于 2010-12-20 20:45:17 | 显示全部楼层
我連jdown係乜都唔知...= =!!

help6288 发表于 2010-12-20 21:03:39 | 显示全部楼层
我個JD下5到MU

by.iceb 发表于 2010-12-20 21:03:46 | 显示全部楼层
jd用得比较少啊...
! t/ W0 F3 O# c$ t$ i一般用mipony.

by.iceb 发表于 2010-12-20 21:09:05 | 显示全部楼层
jd用得比较少啊...
( r& Q# W* T% K% M, L9 U一般用mipony.

4721369 发表于 2010-12-20 21:10:11 | 显示全部楼层
这个要看看

SA_127 发表于 2010-12-20 21:26:47 | 显示全部楼层
其實我唔多識用代理-_-

九刀流 发表于 2010-12-20 21:35:50 | 显示全部楼层
其实用代理最怕就系下到一半就无啦啦断线!不过楼主而个咁快下载速度噉就要试吓喇!

gsd 发表于 2010-12-20 21:43:18 | 显示全部楼层
mipony 唔夠多~

1234下一页