[115空间] 【原创】蜡笔小新2010剧场版 超时空!我的新娘【DVDrip】【日粤双语+特典】

ljjunex 发布于2010-12-12 11:14 9034 次浏览 163 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-12-12 12:55:56 | 显示全部楼层
樓上有幻覺了?寫住DVDRip 那來BD

基拉杰特 发表于 2010-12-12 12:59:50 | 显示全部楼层
我之前試過幾次移錯
$ x" q5 F' |2 P8 w9 y有陰影
+ y# }* ]9 L% T! Wiamaboyandog 发表于 2010-12-12 11:45
2 P2 \& |& X7 F/ N" p+ R1 |3 l
4 I( j2 g* t. N) _0 V9 ]
+ a# V. g9 I) k; h' B, n5 k2 L; N
    无话可说

wulove 发表于 2010-12-12 14:48:33 | 显示全部楼层
樓上有幻覺了?寫住DVDRip 那來BD% v$ p( c  h/ _
漫步雲端 发表于 2010-12-12 12:55

" a1 S) K5 i3 `0 e
( x7 o) u" i$ R6 X& Z1 ^% L5 |9 F+ b# i" B
    可能人地當左DVD =BD 咪係BD片源囉.........

ljjunex 发表于 2010-12-12 14:49:40 | 显示全部楼层
  Y; w* F* C9 g/ N9 _) A. E* v
請問樓主+ W. m5 q) }' g  w2 j8 k
這是你合成的嗎?2 s# Y4 V( a: H8 F( X. t8 B
會唔會放錯區?7 F/ t5 Q: o2 g* z: z8 u
iamaboyandog 发表于 2010-12-12 11:33

, I: F2 V% R( q, Z3 q0 V7 z0 d( a- o) G/ Q; g5 r: \, i) i: ]
确实系我本人合成的,原版D9转制,
1 d1 a3 K* t8 z1 S6 e唔知道点解被转移到呢个区了,呵呵,. }; R+ P2 O3 z3 H3 I* A7 J, x5 C% R
不过大家能下到就行,边个区并不重要。

inber 发表于 2010-12-12 15:10:30 | 显示全部楼层
确实系我本人合成的,原版D9转制,  s+ k; f# m/ H3 q4 v6 m
唔知道点解被转移到呢个区了,呵呵,
1 P1 E3 d& ~6 C  A- c不过大家能下到就行,边个区 ...
3 z5 N4 S) t2 L9 ?+ J3 Mljjunex 发表于 2010-12-12 14:49
+ T) d7 l: A7 ?; P
4 I( Y, ~0 P7 F
& s. U" _- H1 L0 W. J! t  {
咁姐系我又一次移錯 # S" ?2 L0 E: f$ }
) H6 i7 }" C/ ]; p( y! p2 n
我的移帖技術不足 8 u# B4 Y0 r' m3 {% r
有去無回的
2 ^8 ~5 E; ^# e" V) L. t
# X! X) m% B5 t( l& S$ V+ V- i8 Y5 U' O由得佢放系呢個區吧

183334257 发表于 2010-12-12 17:27:39 | 显示全部楼层
终于见到比较清晰的版本咯,多谢晒楼主先

kitty 发表于 2010-12-12 18:07:18 | 显示全部楼层
之前只有VCD版,現在有DVD版,收下DVD了,謝謝分享

xiaotian 发表于 2010-12-12 18:19:14 | 显示全部楼层
谢了~你懂的!

grostcar 发表于 2010-12-12 19:13:00 | 显示全部楼层
; |; Z* ^& L! _& `/ ~+ y3 T. [4 i3 t4 L. ~0 y8 c0 y0 K+ P
支持支持
2 I4 p2 X) y# E- _- {3 ~9 A" O9 Z小新的劇場版啊7 R7 |: [% G- J" e0 @! [7 ]0 K
我原本都合左
% h4 b9 S9 D6 s( a, [* T# Y# l# F仲想發上黎的時侯就見到樓主發左, 咁我唔駛發LO

kidhitomi 发表于 2010-12-12 20:14:44 | 显示全部楼层
啱啱下佐400多M的!!- ]1 |/ X4 i5 I( o6 D
SO,支持楼主发片!!

tmc02086 发表于 2010-12-12 20:35:09 | 显示全部楼层
叱套係咪最新既電影版?????
5 \8 v7 R' o, M4 f: E原來出左架喇..我都唔知添.
! U4 u3 `9 \( o8 ]多謝哂

510823496 发表于 2010-12-12 20:47:25 | 显示全部楼层
DVD片源... 真系唔错啵~!!