[Tora.to] 手塚治虫作品 火之鳥 - 黎明篇 (1-4話) TVB 粵語+繁體中文

wulove 发布于2010-12-10 18:39 3362 次浏览 39 位用户参与讨论     [复制分享主题]
wulove 发表于 2010-12-10 19:40:31 | 显示全部楼层
上傳得甘快?好羨慕啊!!
3 V. d6 V- U& U# Y  Wkruouo 发表于 2010-12-10 18:50

6 w- H0 T; v9 E: |  J) F+ g" {( }6 E; @9 }/ G7 ?$ g' q# c
( H& x$ h$ H% ~1 _. m3 f
    都話左1mb 一秒-.- 係快d 嫁啦

wulove 发表于 2010-12-10 19:42:34 | 显示全部楼层
哇!原來JS上傳都可以甘快  d& l1 I( A- {! i6 P
Ling1988 发表于 2010-12-10 19:05

9 o7 `/ }/ d& L, S& s+ \# B! N3 z" r+ b3 u1 C
0 b1 A' c& f6 h. u/ S8 b
    好似唔夠空間上傳哂13 集=.= 8 ~8 \/ p6 e: {0 S
因為上傳叛逆的魯魯修第一季 都用左我5GB =.=

Batcat 发表于 2010-12-10 19:43:38 | 显示全部楼层
我好少會留意人地有無打錯字2 a  y2 U* ^+ _9 N! c' T
睇得明的
& T1 J$ [: h; ~我就會當佢無問題了- Q+ S  v$ }0 j$ S
iamaboyandog 发表于 2010-12-10 19:33
' C, P7 _3 \" n; w5 A. {
1 h+ |' O' ]. @

R+ N( `- i7 W9 Z' K; p   我只有來個表情

tandong 发表于 2010-12-10 23:09:12 | 显示全部楼层
看来真的是技工版

netasa 发表于 2010-12-11 00:22:09 | 显示全部楼层
入嚟睇下质量嘅!!

Ace0210 发表于 2010-12-11 00:22:59 | 显示全部楼层
咩下載?MU1 `$ a2 U! ~/ D4 K6 n  E: F
粵語?

kamisa 发表于 2010-12-11 10:07:55 | 显示全部楼层
睇睇是什么先,没看过

kitty 发表于 2010-12-11 10:40:28 | 显示全部楼层
没看过火之鳥,是粵語版,睇睇是什麼

inber 发表于 2010-12-11 12:02:41 | 显示全部楼层
咩下載?MU$ n/ E# p6 ~8 O3 }8 g$ ]
粵語?- a( r; i/ x3 n  @( I- A. j
Ace0210 发表于 2010-12-11 00:22
$ O2 v8 L% p0 I. \3 ]4 N
+ V' V. H+ d0 ?  X& m- o: o

* Z" s' U# o  W& l# S/ |9 A樓主寫左js了. P: B" q4 G! S& D) ?7 r
幾時出品就唔知啦 因為好耐之前下載既....... JS 有空間會更新下去

lovepx 发表于 2010-12-11 12:16:34 | 显示全部楼层
JS下载冇能了

aaron81 发表于 2010-12-11 14:18:53 | 显示全部楼层
原来呢度有一至4话,LZ可能发张图来睇下画质!

基拉杰特 发表于 2010-12-11 16:19:23 | 显示全部楼层
哇!原來JS上傳都可以甘快- x$ ?  B+ w( V3 `% k% V" \
Ling1988 发表于 2010-12-10 19:05

: M; c( I$ [$ V# V: S5 X1 m
8 Z% m3 B1 l8 i7 q6 {! @+ G' k4 \4 j6 D, N* W/ \+ F' ~9 z
    你又知是原创?那么厉害