[社区发布] 粤漫社积分等级改进计划 & 请及时将银行资金调回论坛账户通知

Kiver 发布于2010-12-9 00:04 12980 次浏览 150 位用户参与讨论     [复制分享主题]
help6288 发表于 2010-12-9 00:37:36 | 显示全部楼层
你E+權限系553 m: a+ d& l7 P2 W; W0 Y1 T% h
改左一定降到得10-20左加
( i3 w) Z, v6 ~5 q( ]* N, B無可能系55/ R) D! p7 \: e3 x4 d. u$ ]: r# F
Ace0210 发表于 2010-12-9 00:34

- U0 f8 E1 k8 E& v' h2 G5 o' k( ?; T1 b) |6 t
# @6 s9 Y( d. g/ R
    ......下載曬D附件先

Ace0210 发表于 2010-12-9 00:39:53 | 显示全部楼层
......下載曬D附件先
' W5 {7 b% m7 xhelp6288 发表于 2010-12-9 00:37

: z8 W! \! \( y; a3 i* b% p' g( R+ b( ^" J

$ p) ~6 _1 }- W) _. l. i/ k千萬5好甘做% o6 _1 s8 k. ]! u
等你多D分先啦: N. F  ~. x; ~/ N3 F. e/ d) ~, n- x" a
仲有有DPOST SET左xxx分果D
0 ]% V, ^7 t) c2 ?* z, ~都將會睇5到

by.iceb 发表于 2010-12-9 00:39:55 | 显示全部楼层
对我哩个新人无乜影响...

kevinchan 发表于 2010-12-9 00:42:06 | 显示全部楼层
冇存款,放心接受改革

chrisrex 发表于 2010-12-9 00:43:15 | 显示全部楼层
于是果断跟踪雀仔入嚟了,我都冇存款,顿时改革啦

117480 发表于 2010-12-9 00:45:11 | 显示全部楼层
吾辈压力甚大

help6288 发表于 2010-12-9 00:47:55 | 显示全部楼层
千萬5好甘做0 C6 n: l* i. D
等你多D分先啦' w" y; ~6 C$ b7 W
仲有有DPOST SET左xxx分果D- w* S& N7 r8 |
都將會睇5到5 F1 g7 _, t  a* i  e
Ace0210 发表于 2010-12-9 00:39
' R* Y# }( K, m: m
3 i5 W$ \# L# p1 `& d* x: m

2 A  E; R* n0 a+ P3 M) e    甘我聽下你講啦.....

漫步雲端 发表于 2010-12-9 00:53:02 | 显示全部楼层
繼續觀望事態發展

117480 发表于 2010-12-9 00:53:50 | 显示全部楼层
甘我真系会变番个新仔啦..

Ling1988 发表于 2010-12-9 01:03:22 | 显示全部楼层
本帖最后由 Ling1988 于 2010-12-9 01:53 编辑 + b/ b6 ^+ c: a: X) s9 h

( `9 ]) \& K$ a- k7 G4 M2 K甘做會唔會對D長期支持“粵漫社”會員好唔公平!1 z& l5 N4 p  Y" `" k& z/ a" R

3 ~" w- e$ G4 H; \個人覺得甘重大改革,是唔是應該聽下大眾聲音先!
0 L$ Q) v/ U6 K  V& w; V6 R. p5 k% t9 p5 g! }. [
以下內容只是個人意見:
* E  i1 T8 H' q& C
) O  K  a7 d% R5 |; i8 ^從零開始唔是問題!但在線時間是唔是應該占比重多番D,占10%都唔過啊0 R! A& ?. H+ y8 R/ S8 T0 U/ ]

/ u) W1 A  A4 R" j5 i多為發放資源會員著想,為區地設專門分組,專屬專區(因為區地就是論壇血脈,論壇本錢!應該得到區地專屬榮譽)! b# b: e/ S  X3 c3 B

5 E! q5 K5 b6 ^- N4 r" U! _9 ?同樣發放資源者只能在“粵漫社”發布(組織暗部防止論壇資源外放,封殺一切25仔,目前呢點都是好難做到的)
3 u. H0 ]8 N$ A* U3 _; `$ t' _$ q9 }1 [1 G. N- }  h: \- t
改革該從內部改起!先掃除三個月唔在線會員(講真啦我地“粵漫社”最多只有25個真正會員)(純屬個人觀點,有錯米怪)
& {  h& J! U" K2 N, V: b9 B
) c  V5 a8 @; c3 j/ E! l  O; F  v7 g二,就是同論壇資源大掃除,凡過期先回收站,再整理好番資源,% s7 ^- p( K* ~, m+ [" r* c) s

5 w2 E/ O* I+ x0 |3 y" Z從而將資源分級(組織專門幾個人來做)分級就是分閱讀權限6 I/ i) w5 P8 w  N5 a
2 k; t" A  ~5 a( F
(凡事都是愿者上鉤,在一個合理價錢內應該是無問題的)
+ v  ^& L6 b' F- q5 a6 P! i
" J; q: I: f/ J7 `3 W! N三,凡想下載都要用點券!(發放資源者就會得到相應物質報酬,可用點券對換相應野)(呢點可以無視在依家大環境之下是無法做到的)
/ \  I% b, A, w$ G4 v6 \2 r5 y) g' F, q- U% Q3 Z+ W+ m  v
唔講了!講多真是比人打的

评分

Kiver + 16 重要信息

Ace0210 发表于 2010-12-9 01:14:17 | 显示全部楼层
甘做會唔會對D長期支持“粵漫社”會員好唔公平!
3 H9 J! g9 Z$ U4 w+ k9 `  h1 {. H+ T/ W( C% u  O, o
個人覺得甘重大改革,是唔是應該聽下大眾聲音先!9 N0 e2 v6 q# n- _; [
& T1 n; ^  |' K5 i  O6 n! s
從 ...
" n" P( T* C' ]0 T+ H: k! rLing1988 发表于 2010-12-9 01:03

3 V, }( T6 c: r$ [- o3 l) S
/ j: ]- t. T+ S2 r1 G0 M7 n8 h; F% L& q
1 W9 r- f$ W! E4 Y' \/ e
ling醬
0 T' ^0 Z! Y" k! h你系版主怕咩wor~
/ X  X4 V6 u: L同意你講法

timaousi 发表于 2010-12-9 01:24:06 | 显示全部楼层
就甘睇一次唔知道究竟有幾大動作~靜靜咁等待變革到來算啦~