星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 有唔人录制左星期日晚 明珠台的《变形金刚1》啊?

自由之路 发布于2010-11-16 14:16 1509 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-11-16 22:19:07 | 显示全部楼层
錄左仲考慮緊發唔發,因為今次壓得太大,用mu要分兩日下1 z- N5 F. h. g! @  |7 I& }( p
仲有樓主既白話文好難睇
6 m0 E1 Q, Z$ Z4 Z呢個情況下唁係"有唔"而係 ...; {! ^9 P' ?0 S3 x$ o; X: S0 R- }
ngyan1600 发表于 2010-11-16 04:08 PM

5 w7 q* V5 v2 p3 P" {+ u1 D& J* U

5 \# M" z% K, t# `  H2 ?( H6 C   发音轨喇 片源上verycd拖就得了 1080p都有

ngyan1600 发表于 2010-11-16 22:39:16 | 显示全部楼层
发音轨喇 片源上verycd拖就得了 1080p都有: R) Q7 I: h) A% D! Z
ConvoyChan 发表于 2010-11-16 22:19

! ~* F. j0 ^' J( Q2 K: b* M7 N/ q& A5 V/ H. k
, W# T1 s4 E7 S2 ^
    音頻,無能力發~_~........而家部機無位俾我播音頻

Ace0210 发表于 2010-11-16 22:43:20 | 显示全部楼层
唁知有幾多人錄左?得1600一個??

flipper 发表于 2010-11-17 06:46:39 | 显示全部楼层

gcz6 发表于 2011-3-21 15:12:30 | 显示全部楼层
只要粤语就得啦,个仔得几岁,英文睇唔掂啊(我自己都睇唔掂)# O7 Y  B, H: c) y: v* H
直接RM本格式单粤语就得,有冇啊??唔该!!