星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[吃喝玩乐] 论坛入边有无江门既朋友啊?

ball84 发布于2010-11-10 12:13 3318 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2010-11-10 17:38:52 | 显示全部楼层
中山的只好路过了

kevinchan 发表于 2010-11-10 21:22:42 | 显示全部楼层
佛山人路过

yuanhuang 发表于 2010-11-11 01:33:12 | 显示全部楼层
回复 6# fms2046
- g7 q+ H7 U: l
+ B: j# m# H; S' x4 n$ W' ?1 m% C! J$ ?. A/ s
    同乡你好 !小弟开平 ~~

ball84 发表于 2010-11-11 09:25:22 | 显示全部楼层
回复 15# yuanhuang
2 S6 Y0 p* N/ y$ y1 j3 a8 P( `( b" s$ n: R7 [2 Q3 J

# L1 q3 Y: l1 R# Z4 n9 }" W) ]2 j    yeah 又发现一江门同乡!

yuanhuang 发表于 2010-11-11 22:19:59 | 显示全部楼层
回复 16# ball84
2 c$ N, u5 g# `3 A1 P6 U
; c( T' l: z) E' f
$ |# q: f, d9 X; N/ T! K       hi  , 多多指教啊 !

平常心 发表于 2010-11-12 23:23:31 | 显示全部楼层
市区炮台的我闪过,

平常心 发表于 2010-11-12 23:24:11 | 显示全部楼层
其实好似没人注意到我系JM的.

eegbook 发表于 2010-11-13 02:44:43 | 显示全部楼层
回复  Ace0210 8 d, V4 d+ Q# c$ ]2 |

9 {/ y0 ], O  ~" K
. g/ |0 k5 {3 c3 z) n" ^    其实好多香港人祖籍都系五邑人,江门岩系上星期六先请左成班香港艺人翻来做个侨乡 ...
; h/ N3 [0 y0 s+ ]# n2 jball84 发表于 2010-11-10 15:11
: I2 n' s& [# e2 n* H2 i" M7 Q

2 C- S: ?3 T& t1 H4 d- H2 c7 Z3 {/ v
   有无去睇吖?我有在场哇,好鬼多人,远过头我都望唔清阿华仔他靓仔样。

eegbook 发表于 2010-11-13 02:47:39 | 显示全部楼层
市区炮台的我闪过,+ [; l" |, K7 I' b
平常心 发表于 2010-11-12 23:23

) z1 e. u  t0 K. e
3 P( y5 t+ ]' n" z/ R8 `7 ~: }7 Z
   哇,原来黎住甘近架咋,我住系人民医院呢边咋。得闲出黎,我请你饮支1蚊可乐吹下水吖。如果你嫌1蚊嘅小气,我咪请你支6蚊半嘅咯,2升,有排饮。嘻嘻。

ball84 发表于 2010-11-14 09:07:23 | 显示全部楼层
回复 19# 平常心
+ C  a$ E3 ?& P) C* X0 I# p- K3 c2 ?$ m
) M0 E* `0 ~. O1 p
    前辈你好!请多多指教!

ball84 发表于 2010-11-14 09:08:18 | 显示全部楼层
回复 20# eegbook - Q1 X$ q, }/ L  N+ K! s9 |' `

7 ?1 }4 ~; B) j& @1 ]% v+ e
6 K! o* M, W, M    我无去现场睇啊!人山人海,电视上面睇咋!哈哈!

ball84 发表于 2010-11-14 09:08:54 | 显示全部楼层
回复 21# eegbook
5 j: z: i( V; z& H& e( e
- X5 J% _2 K. Q" v( v* s4 H7 ~1 O  w* L1 q  X+ @! b
    我住人人乐果边噶!有机会大家出来吹下水啦!哈哈