[迅雷快传] [J2RIP][東京地震8.0][01~11][日粵雙語][X264_ACC][中文內掛字幕]

ngyan1600 发布于2010-11-7 00:55 2531 次浏览 30 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 ngyan1600 于 2010-12-20 20:00 编辑 5 }/ ]9 k9 R/ s  b5 ]
7 k& q2 W; u7 Q4 w* P+ d0 D
片源原檔由ON9大大提供,因為播放時我要錄ATV既書劍,所以錄唔到7 s. X2 H5 ]# P% b! @2 \7 z
本片更新時間應為播出後既星期日早上/晚上更新(視乎本人是否記得上傳......)% ]5 r( U* v' Z7 u9 `2 E2 f
[片名]東京地震8.08 ]" u* p* ~6 w1 v
[集數]11/11
  j* p& ?' H+ e' j5 P1 }[語言]日粵雙語
+ m0 ^/ G) N7 w! @  ^[格式]MKV/MP4(PSP版會係聽晚先發出,因為我唔記得左壓)$ R" \5 x5 |& p9 a8 x6 F
" E4 g0 W% m! L" Z; x* X6 Q+ v8 }
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(30)人评论

Ace0210 发表于 2010-11-7 01:23:46 | 显示全部楼层
無人沙發?
* P7 Y0 N, i2 U9 }支持1600合成

ngyan1600 发表于 2010-11-7 01:34:53 | 显示全部楼层
唔係合成版黎-.-.........而且有人合左啦

mcnynbajay 发表于 2010-11-7 01:35:28 | 显示全部楼层
無人沙發?
: Y1 N% ~; _3 [# B# k+ ^3 x8 S1 d支持1600合成# o' `$ y1 C' Y  B  `
Ace0210 发表于 2010-11-7 01:23
. k7 q, H9 [6 I) T
純屬來收J2字幕的~~( ^. |* b1 t7 t' n* ]7 B* x& l
: X' i+ W/ \$ g5 H, t4 j
J2RIP,唔屬於合成範圍!純屬自壓+打包封裝!

huang 发表于 2010-11-7 01:58:40 | 显示全部楼层
撑埋呢脚训觉去

Ace0210 发表于 2010-11-7 01:59:59 | 显示全部楼层
純屬來收J2字幕的~~0 z: Z( t2 V2 l0 S0 H" W
: j2 V* M' {! z7 v" t" M  |
J2RIP,唔屬於合成範圍!純屬自壓+打包封裝!
3 X2 I- ]- ]9 m) }& Bmcnynbajay 发表于 2010-11-7 01:35
& c% \+ S" g. x' n3 j  ]

+ U' E+ W$ J+ _6 ?2 f% J
7 e) C$ ?# m) U: c# u) E    叫krorro來就岩
' n# M' Y4 z6 O3 U! _5 I佢都系差j2字

netasa 发表于 2010-11-7 03:47:38 | 显示全部楼层
同样嚟收字幕嘅。不过感觉上清晰度差不多。就係比例有多少不同。

inber 发表于 2010-11-7 08:12:47 | 显示全部楼层
我黎支持樓主! v9 i# ?9 j: |6 b6 E
好多新帖

エツクス 发表于 2010-11-7 08:57:02 | 显示全部楼层
入来支持楼主噶工作

notoo 发表于 2010-11-7 09:48:39 | 显示全部楼层
东京地震8.0收录制版算了,支持1600录制

freedom16 发表于 2010-11-7 10:09:15 | 显示全部楼层
好 有粤语版~!可以剩下不看字幕~!

simon21 发表于 2010-11-7 14:18:03 | 显示全部楼层
被感动的人再次翻黎!~

123下一页