[新闻资讯] 广州决定取消亚运全民免费乘公交措施

Kiver 发布于2010-11-6 22:34 1775 次浏览 35 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kamiru 发表于 2010-11-6 23:17:39 | 显示全部楼层
一早要取消la

lych 发表于 2010-11-7 00:27:09 | 显示全部楼层
我想知点领取交通补贴
# r1 [+ p; ?" j3 e: V/ hhuang 发表于 2010-11-6 22:55

$ ]# }: l. E0 C好似话各区负责~~~~

netasa 发表于 2010-11-7 03:16:14 | 显示全部楼层
今晚坐夜班车,发觉比钱坐嘅车明显比果时免费坐嘅车要靓仔得多!舒服得多! 哎!都唔知讲咩好!
) @8 k; I& ], V5 g6 v  u$ n9 T* V* s" Z8 d: z" h+ p4 u
先免费果几日就顶唔住了,睇落广州都无想象中咁有米!  准备定拿钱算了。讲真50蚊唔多够啵!话晒张羊城通要去到16次先有6节,即係保守计算要用成32蚊才有6节,咁比得果50蚊边有咩优惠阿,变相贴钱坐车!
1 E, X; _& Q& C! i
. Y7 y0 \1 F# c/ C0 {# a0 b4 Y. W我谂D志愿者应该去稳ZF拧番多D补贴添。浪费自己唔少时间。

chen2010 发表于 2010-11-7 06:10:10 | 显示全部楼层
顶免费时,无论边个时候坐地铁都是甘多人!

freedom246 发表于 2010-11-7 07:59:35 | 显示全部楼层
仲要搞左5日,简直系个大笑话,从未试过咁憎坐公交既!!

timaousi 发表于 2010-11-7 10:03:15 | 显示全部楼层
如果取消左~哋外市外省或者外國黎嘅坐車就麻鬼煩啦~坐地鐵要排長龍買票~坐車又要自備零錢~

freedom16 发表于 2010-11-7 10:15:07 | 显示全部楼层
免费乘车的决定本来就是低B的决定。都吾知班zhengfu的人吃乜咩大~!
, F6 Y1 R$ v0 h( l8 {广州就是平时收费,运力都已经很勉强了~!

freedom16 发表于 2010-11-7 10:19:57 | 显示全部楼层
免费乘车的决定本来就是低B的决定。都吾知班zhengfu的人吃乜咩大~!
, q0 C2 l- K) J; U; {; j广州就是平时收费,运力都已经很勉强了~!

kidhitomi 发表于 2010-11-7 10:20:00 | 显示全部楼层
为佐 它 ~~
. d7 E2 w; C5 p& k搞来搞去都不知搞咩?: J9 ~) M! @3 x# Q: g6 G  ~

4ycao 发表于 2010-11-7 15:06:13 | 显示全部楼层
补贴太少啦!有无多点姐...

溟瀅 发表于 2010-11-7 18:55:16 | 显示全部楼层
那些人,自己肚饱了,就以为别人也饱了,怕人太少,想热闹起来
0 e* D$ g& \) a/ Y, x1 @. `5 s/ D0 J2 L* C/ f
点知道搞成咁=-=

Kuromi19 发表于 2010-11-7 20:33:03 | 显示全部楼层
本来就唔应该免费噶啦,无啦啦整笪瘌