[粤语电视] [西游记(国粤双语)](全25集)1986.DVDRip.x264.AC3-CMCT

kingman 发布于2010-11-3 23:32 12165 次浏览 101 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
maplep 发表于 2010-11-4 01:53:47 | 显示全部楼层
樓主轉帖還是自己傳的) T0 L4 B4 {/ g8 v, T7 i+ c9 A' v
漫步雲端 发表于 2010-11-4 00:41
( F+ m. ]. ~/ y

7 ?/ B/ E' U5 p- a1 W6 ~7 t, F: m5 _3 r) O7 I5 h9 {/ U
    自己转的

netasa 发表于 2010-11-4 02:11:54 | 显示全部楼层
700M好大下! 及及个格式如何先作决定。之前买左碟睇过。粤语听唔出係边度配嘅。不过自细睇开国语嘅所以都无咩点留意粤语,听朋友讲话係ATV嘅配音。

kevinchan 发表于 2010-11-4 03:49:10 | 显示全部楼层
粤语真係冇乜印象,支持一下先

inber 发表于 2010-11-4 07:12:05 | 显示全部楼层
自己转的7 `+ i- e5 {" A
maplep 发表于 2010-11-4 01:53
1 a8 Z( F  C! t: h3 _. K; ?
( F; I; A9 Z2 H8 D! c
  f/ V- c; G! k
你回得咁怪的
4 q+ V* j: x0 V& o" m自己的=自己帖的?# s5 z) P( Q* m! f. i' H5 w
還是6 y; ^* Y0 u. D0 G
轉=傳?

zsl198602 发表于 2010-11-4 10:10:35 | 显示全部楼层
又系经典野啵,记得读小学过阵好中意睇既

漫步雲端 发表于 2010-11-4 11:08:09 | 显示全部楼层
你回得咁怪的
: k2 N8 K9 T5 U2 ?自己轉的=自己轉帖的?# l- [6 L( d/ Z8 b0 B
還是% k+ n8 K0 m/ o+ b/ G" J
轉=傳?
$ A5 c. I/ f0 uiamaboyandog 发表于 2010-11-4 07:12

6 U; l! e9 L7 R& C. L+ r, X0 q
! Z  g: i! i. C! m
/ u7 E# a9 {% m; M    / _! w+ v8 v) Y
沒錯,M街講到一舊云咁

Kiver 发表于 2010-11-4 12:20:40 | 显示全部楼层
楼主继续放啦~~

kingman 发表于 2010-11-4 12:30:05 | 显示全部楼层
樓主轉帖還是自己傳的
7 F6 S  |" p2 m# J; X漫步雲端 发表于 2010-11-4 00:41

4 ?8 x$ z6 x' |7 D5 J
/ ]* j/ [- Z7 t/ V1 n6 q4 e3 S- K% i自己上传的呀,传的好慢

kyo1983 发表于 2010-11-4 12:31:17 | 显示全部楼层
系未最原始个个版本啊?如果系,我觉得都系国语会好D

kingman 发表于 2010-11-4 12:35:06 | 显示全部楼层
自己转的
8 @8 ~4 k. G) q5 U- |maplep 发表于 2010-11-4 01:53

4 D2 d; J; f+ w& l5 a- L" s9 k7 D& }6 r

. p) Y! C! Q5 X7 z. D4 y0 @- s原创上传,OK

maplep 发表于 2010-11-4 12:46:01 | 显示全部楼层
原创上传,OK$ q5 ~' \) ?/ t1 I/ i- j
kingman 发表于 2010-11-4 12:35
* v+ x7 P6 P! X" @/ l
2 V! J& k: d3 }- _! }
恩。。我是要说楼主自己上传的,一时打少- -

kingman 发表于 2010-11-4 12:56:57 | 显示全部楼层
系未最原始个个版本啊?如果系,我觉得都系国语会好D
# s' m5 u0 k! J0 Vkyo1983 发表于 2010-11-4 12:31

& i; X4 `" Y7 F  `( f/ c% {; |6 D. X
. x" v4 I, t/ h" s& j. R; d* d; h8 l
. E% g# \3 \( y; p) [% e原始版本