[其它更多] [QTS][幽游白书] 001-112+Movie+SP+OVA.[繁中字幕] [1280x960] [h264 BDRip]用 ASS檔

wulove 发布于2010-10-30 15:28 3029 次浏览 32 位用户参与讨论     [复制分享主题]
9 E$ G2 _  _) R- c* e; J' C( b- s( c. m
[QTS][幽游白书] 001-112.Movie.SP.OVA.[繁中字幕] ASS檔
" `$ ?, I' b+ [# i. F/ W0 T- Q4 Y因為QTS 冇繁中字幕; a; O- {- ^: Z/ r$ z
所以自己轉左做繁中字幕; }" a! x+ {% c4 f  {3 Z
為下載 幽游白书 粵语 [1280x960] [h264 BDRip] 的人整5 l% j' O' p2 G: ^: W, \( K/ [
岩用就下載啦!!!

[QTS].Yu.Yu.Hakusho.tv.001-050[cht_sub].rar

368.66 KB, 下载次数: 40, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[QTS].Yu.Yu.Hakusho.tv.051-068 SP.OVA.[cht_sub].rar

158.8 KB, 下载次数: 40, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[QTS].Yu.Yu.Hakusho.tv.069-112 1993.Movie[cht_sub].rar

322.17 KB, 下载次数: 73, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(32)人评论

chrisrex 发表于 2010-10-30 15:32:22 | 显示全部楼层
第一个支持下先,顺便沙发

天才不二 发表于 2010-10-30 15:37:44 | 显示全部楼层
已收合成板,纯支持

wulove 发表于 2010-10-30 15:46:09 | 显示全部楼层
好似整錯左少少野咁tim 等等呀下

wulove 发表于 2010-10-30 15:48:40 | 显示全部楼层
完來冇事 係我自己搞錯左 =.=

inber 发表于 2010-10-30 16:56:43 | 显示全部楼层
樓主系一個一個咁轉繁體- f: b4 H+ f/ R# i
定系批量咁轉

wulove 发表于 2010-10-30 17:38:52 | 显示全部楼层
有得批量轉嫁??? 我都唔知tim

mrdb 发表于 2010-10-30 17:42:42 | 显示全部楼层
我之前仲系度愁紧无繁中,多谢晒……

wulove 发表于 2010-10-30 17:45:04 | 显示全部楼层
本人就係愁煩緊无繁中! ~" I2 P# C' j# c
所以先走黎轉............

kk5627 发表于 2010-10-30 19:04:45 | 显示全部楼层
有幾清啊~?有冇圖睇啊!

help6288 发表于 2010-10-30 23:01:54 | 显示全部楼层
支持一下啦.....上网搵5到先来呢到下

wulove 发表于 2010-10-31 03:14:10 | 显示全部楼层
有幾清啊~?有冇圖睇啊!
6 g# x# M  @! k, L7 P: `  m2 X6 @kk5627 发表于 2010-10-30 19:04
9 K8 ?& v" \! {, P1 _0 b: f; {" n
6 o# C  R) s( `
! {, b  d9 |5 w* U  h+ d
    呢位人兄 咩叫有幾清 ?? 仲問有冇圖睇???
. R: q/ ?6 \! ^+ o/ t! i. O    字幕都會有圖睇既咩???

1234下一页