[其它更多] 新人纯粹试贴

giggsling 发布于2010-10-24 20:47 2402 次浏览 40 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2010-10-24 21:22:01 | 显示全部楼层
真是明目张胆

漫步雲端 发表于 2010-10-24 21:26:59 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
) O) z1 o# N7 f4 ~" V6 s6 s
4 C/ X! `; X# t) b: E8 v2 f5 n0 h# f! [
    您體度講野啊!我地邊有分先后啊,呢度無前唔前輩,只有做好自己本份事!
2 _' f1 \$ T/ r$ gLing1988 发表于 2010-10-24 21:20

/ Z- F3 K; T, c0 g, k$ V
! j& C% G- D3 a) c4 p8 W% p* L: p$ @9 S1 a4 Z  v* d$ i6 F
    1 P" ^- U6 {% V3 `% @0 f! x
其實我啲分用曬啦,想咬都咬不到

tandong 发表于 2010-10-24 21:55:06 | 显示全部楼层
1月份注冊!都9个月啦,那來的新人啊!水帖!
( n; N, `" s8 n  ^, S, Y& z咬了十几分钟先咬到,慢到死!!!K社,点咬啊!

tandong 发表于 2010-10-24 21:58:23 | 显示全部楼层
我剛剛新上任費事咬太人,都係留返畀啲前輩咬
. |7 R9 _) a* z; Z漫步雲端 发表于 2010-10-24 21:15

6 L+ ~; l' o1 n" J! |" m$ j9 j6 G6 T8 @0 B: l5 T
新上任就要多咬,你在申请个度点写架?不作为,可得被咬的!!嘿嘿!!

tandong 发表于 2010-10-24 22:04:02 | 显示全部楼层
其實我啲分用曬啦,想咬都咬不到
, _5 t& ~9 ~( }9 Q3 D" \0 {3 l漫步雲端 发表于 2010-10-24 21:26
6 t* t' i, p- A5 l% l/ q. ^
' U9 [$ w9 u1 L: j% v

6 L) x, b; g1 m, R. ?+ s/ q    扣分有会用曬咩?

inber 发表于 2010-10-24 22:07:08 | 显示全部楼层
扣分有会用曬咩?& R4 Q# ^! i  _: d3 G- i
tandong 发表于 2010-10-24 22:04
% o* r0 d! j0 S$ O  p: t

" I* J/ H1 J2 W2 w' D. f0 Y- d9 [& }( X7 [; Q
派星夢派曬了

ConvoyChan 发表于 2010-10-24 22:08:16 | 显示全部楼层
試完了 感覺如何? 來多貼喇。。。。

漫步雲端 发表于 2010-10-24 22:10:15 | 显示全部楼层
新上任就要多咬,你在申请个度点写架?不作为,可得被咬的!!嘿嘿!!$ V& c+ L9 d6 r
tandong 发表于 2010-10-24 21:58

8 j  H' f* R2 y3 M0 l( B1 k% E  W9 j* C& O

% G) _0 P  ~% G1 f2 n; \9 S% _' W    1 t- U% q/ d' a/ D
我話新上任其實係講下啫,實質係沒分咬 啲分用曬了

漫步雲端 发表于 2010-10-24 22:12:58 | 显示全部楼层
扣分有会用曬咩?$ }, ^4 ]5 u9 J  d* z+ y
tandong 发表于 2010-10-24 22:04
9 o6 d1 J1 }9 p- A9 Y
+ s) k& }5 D0 u: |  C3 _# k0 e

/ i" a& s. S7 o' E    0 z, I$ ~& W& E
你問問其他店長,你街長係無限?

inber 发表于 2010-10-24 22:14:27 | 显示全部楼层
你問問其他店長,你街長係無限?& w6 H% _7 z0 ^" b' J6 V$ a$ ]
漫步雲端 发表于 2010-10-24 22:12

# P$ r8 u8 c7 ]5 c/ g6 N
( w* @# Q8 _" {& B$ K9 {# m! @0 S
$ c. M5 t' s' Z/ j6 a6 g我都有同佢講左了

kevinchan 发表于 2010-10-24 22:41:46 | 显示全部楼层
扮新人,抵咬

giggsling 发表于 2010-10-25 03:00:27 | 显示全部楼层
回复 8# Ling1988
: _8 A6 V2 ]2 D4 D0 z0 |2 d+ q& h$ T5 l% X9 C, @7 A
8 P7 e3 E, g+ L/ F
4 j5 p5 g! a4 D+ v2 V& u4 I
   洗唔洗啊?!警告都无个,话扣就扣,甘应该去边度试贴啊? 稳就难,俾你扣就甘轻松,你真系好做啊,你中意可以扣就扣.我纯粹想稳个地方试下发个贴,睇下道具点用,完成个任务,点知就俾你无啦啦扣甘多,删除贴又话要钱,想删都有难度,你话扣就一个制,我加钱就做几日,买个野价格又高,其他人唔系想水贴,都俾你逼到变水贴啦.原本无心灌水都你地呢d人搞到更加混乱。