[音乐分享] 【115】[101025]旧时嘅儿歌一大堆 (多格式长期保存)

netasa 发布于2010-10-24 04:13 6339 次浏览 70 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2010-10-24 11:43:04 | 显示全部楼层
LZ你的115窝地址是几多??

timaousi 发表于 2010-10-24 11:43:58 | 显示全部楼层
多謝分享~睇下有冇D我自己聽過但系唔記先~

kevinchan 发表于 2010-10-24 20:24:58 | 显示全部楼层
咁神秘?列表都唔搞话说发帖格式我该不该要你修改呢= =!

alacab 发表于 2010-10-25 01:08:18 | 显示全部楼层
一次过下全,方便

netasa 发表于 2010-10-25 02:01:49 | 显示全部楼层
咁神秘?列表都唔搞话说发帖格式我该不该要你修改呢= =!& `% [' M& K7 o: o+ T* p, y. ?
kevinchan 发表于 2010-10-24 20:24

6 j/ M; H/ Q# ]" p7 B9 J* U0 J4 i% U2 N1 \9 v4 N  l. `
个字数有限阿做咩列表,我宜家先发觉自己级数原嚟咁低嘅!!
1 R# o8 U  G- G7 G. b    比你咁一提,我又真係唔多记得个格式係点了,去及及先一阵改。 琴晚眼训无理咁多发左先。

netasa 发表于 2010-10-25 02:07:00 | 显示全部楼层
首页支持....
* _/ m  C4 F( X$ E0 q# J
, s  `  Q+ {: d7 XPS:琴晚训果阵打算搵人分享儿歌..
- k4 @3 L6 A) r. K+ ~) S7 H+ l一训醒就见你发贴...' c" d# o7 c$ F, |( J) T
help6288 发表于 2010-10-24 07:14

) E$ d' r8 f6 i; F7 e: u2 f$ u: P$ g, m  p8 N
[/quote]
1 M; W" P, `% {; i
) {9 @1 f% u6 W+ \4 d( W; r寻晚听到你嘅希望吖嘛,“喂喂,依度係女神事务所请问有D咩可以帮到你嘅呢?”    呵呵!!
0 _; i; s- g  p; M# W+ x; Z, r* z. i! e5 S6 M/ x, k0 I4 i: i5 p8 A
係了个卡通王国CD係边处有得及下咁阿?仲有边度稳D新嘅儿歌比较多噶?

netasa 发表于 2010-10-25 02:23:16 | 显示全部楼层
LZ你的115窝地址是几多??* ]7 U2 }& x9 I' t8 W- `
aaron81 发表于 2010-10-24 11:43
$ K4 Y! U+ ~7 ~( Z7 f0 Z3 j7 M
& |  |2 Q5 u- ^' ]) l7 v9 ^

0 C2 W  p* ^- Q9 b; g    见签名档!

help6288 发表于 2010-10-25 08:56:11 | 显示全部楼层
[/quote]6 y. b1 v, D  t6 L
5 T9 q9 D7 F. A+ D+ k
寻晚听到你嘅希望吖嘛,“喂喂,依度係女神事务所请问有D咩可以帮到你嘅呢?”    呵呵!! ...
! p& ?% J8 C4 a" J8 @" }netasa 发表于 2010-10-25 02:07

, }' A' f3 K+ m
4 a5 J) l- c, W" e" B. L* F6 \2 \0 b- ?9 |/ V3 z
    哈哈......下面
( q! P0 Z6 ~" Q6 a. `+ x1 Q# {' a& o
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 7800 才可浏览,您当前积分为 0

kevinchan 发表于 2010-10-25 09:26:18 | 显示全部楼层
个字数有限阿做咩列表,我宜家先发觉自己级数原嚟咁低嘅!!
, E& E. p- Q7 F5 D    比你咁一提,我又真係唔多记得个格式 ...
% U9 e; d8 V) m. h/ k8 @netasa 发表于 2010-10-25 02:01

% Z' c( g" z6 `  y  G2 \
. w1 F& f; r1 S4 O3 ]9 R  |$ A
1 k1 ?" q, M  q1 b) s    咁係我怪错咗你,原来有字数限制 我嚟论坛咁耐好似第一次见你分享歌曲 一係唔分享,一分享就係好嘢

netasa 发表于 2010-10-25 10:22:19 | 显示全部楼层
寻晚听到你嘅希望吖嘛,“喂喂,依度係女神事务所请问有D咩可以帮到你嘅呢?”    呵呵!! ..." N$ v! H0 K4 R4 [0 J: Z
netas ...; Q$ s( O, k. M8 f- H
help6288 发表于 2010-10-25 08:56

( F$ T7 y# D0 s. n" P4 T  Q7 t, H( P
) q& @5 t% ?8 I5 V, a) f2 X
    CD1过左期? 下唔到! 仲有边度有。或者讲CD1係D咩歌?

help6288 发表于 2010-10-25 10:24:50 | 显示全部楼层
CD1过左期? 下唔到! 仲有边度有。或者讲CD1係D咩歌?
! }: I/ t0 Q% a5 N+ }, i) T5 Inetasa 发表于 2010-10-25 10:22
3 y5 p$ G6 m- s, W9 M. r* K! y

M6 b8 Z9 @4 [4 H; h3 M- F1 @
. G% y6 b( ]" W: M. n) k    有D甘既事.....& l$ i. F' h+ \; C5 N! W2 P- C' S
CD 1
5 G" d, q6 F; g- W9 @101. 足球小将(足球小将片尾曲) - 张卫健* z( \6 t8 [; m9 I# X. z
102. 美少女战士 - 王馨平 汤宝如 周慧敏" H4 c; W# e% S0 Z$ d1 T. D/ Z
103. IQ博士 - 梅艳芳* d) y( Y: k/ o% O. J- n
104. 现代足球小将(现代足球小将) - 李克勤8 S, l: [$ L* q* c
105. 伙头仔昆布 - 草蜢
, o( V* s0 u/ e/ U106. 蓝精灵 - 小太阳儿童合唱团1 I5 V3 y& \/ r6 f
107. 数数小精灵 (宠物小精灵) - 陈浩民
! T" j1 r9 P1 G108. 龙珠 (龙珠Z) - 张崇基+张崇德
" w: r- h2 W' _109. 黄金战士 - 胡渭康+ a' E! _- S: A# e: G( h9 d
110. 你让我找到未来(高智能方程式) - 草蜢3 B7 f  W+ d7 j7 [/ X) x2 g
111. 新世纪福音战士(新世纪福音战士) -杨千嬅
  ]0 U( r6 M! g' i2 U8 _112. 跅跅步哈姆太郎 (哈姆太郎) - 2R
! k0 i" j. {2 x5 {; ?$ {113. 宝贝甜心 (妈妈是小学四年生) - 汤宝如; ]% T5 \% T/ b0 c! p, k
114. 忍者 (忍者小灵精) - 小太阳儿童合唱团& s" p* f: K6 S; P# _+ ?' f  |2 `
115. 时代节奏 (童梦) - 刘锡明, x" x! `+ _& }0 n% b! K7 K

# u) j9 z# _6 S
  d: B) P& g, r' ]+ f$ e' ]- j: B下面呢到OK...未过期
( N$ y+ Y0 r5 ^4 _
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 7000 才可浏览,您当前积分为 0

alam 发表于 2010-10-25 10:50:16 | 显示全部楼层
Thank you very much!