[粤语动画] 求乱马1/2ATV全集粤语音频

mrdb 发布于2010-10-16 18:26 6371 次浏览 61 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
1社区币
请问边位之前下载咗乱马1/2既RMVB版本或者AVI版本?可唔可以将抽空音频抽出来上传给我?事成后我会付您500星梦……谢谢……

最佳答案

查看完整内容

音頻整好左了...請檢查吧 http://www.dreamxt.net/bbs/thread-72096-1-1.html

已有(61)人评论

inber 发表于 2010-10-16 18:26:34 | 显示全部楼层
请问边位之前下载咗乱马1/2既RMVB版本或者AVI版本?可唔可以将抽空音频抽出来上传给我?事成后我会付您500星 ...
; G. j" P) m! ^0 M; Lmrdb 发表于 2010-10-16 18:26

3 i' q# p. Z& N: z) |8 N
% y3 k) j) l7 D% [- \
& Z6 F' C6 o3 D- }# L# N7 N8 X/ j音頻整好左了...請檢查吧7 A# Y1 e9 F1 {: v4 c8 [3 C# A3 @( t
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-72096-1-1.html

基拉杰特 发表于 2010-10-16 18:38:27 | 显示全部楼层
你要合?

inber 发表于 2010-10-16 18:39:41 | 显示全部楼层
在下正在考慮中

maplep 发表于 2010-10-16 18:46:19 | 显示全部楼层
在下正在考慮中: L+ x0 K& I  X" J2 _! S+ e
iamaboyandog 发表于 2010-10-16 18:39

0 }7 X) ~  n: {6 B) `7 Q; _. i
) c4 i  f; J6 F* k. u! N5 u6 o/ m0 e+ U3 j6 _/ ?* P
    考虑什么。。大水管担心什么- -100多集几秒转完--

inber 发表于 2010-10-16 19:04:24 | 显示全部楼层
考虑什么。。大水管担心什么- -100多集几秒转完--
* v% f7 u; n" R4 b  ^5 n. ?maplep 发表于 2010-10-16 18:46
% M) Z3 [8 R8 i9 ~

9 r, ^( S9 _  x3 Q; a  Q) Q3 P; d; \
我要等星期三先可以下載mu.....16X集我最快要星期四或五先下載好....音頻就簡單了...一日搞定8 F- V) i8 a8 [. n* \' |2 s
(亂馬太大了..一早比我刪左)5 V1 x# |5 w' H6 g) m5 L/ _: I- i/ I

8 |; n2 O2 [) `0 }! T話說樓主想要avi的音頻定系rvmb的

lovepx 发表于 2010-10-16 19:55:02 | 显示全部楼层
我要等星期三先可以下載mu.....16X集我最快要星期四或五先下載好....音頻就簡單了...一日搞定% m( v6 A3 x* A' e' \" X
(亂馬 ...
) n: V7 h5 t6 g) e; ~0 ?+ |iamaboyandog 发表于 2010-10-16 19:04
0 X' K6 K, e9 p% G3 k

* E& q& U0 V0 x8 P$ o4 t# l
4 }. P8 J6 A! g- q# w" a7 _    删咗..当时我都叫过你抽音频上传

inber 发表于 2010-10-16 19:56:19 | 显示全部楼层
删咗..当时我都叫过你抽音频上传
3 x9 b1 X" K7 u8 W6 e8 W. _$ Zlovepx 发表于 2010-10-16 19:55

0 }) ^- ^" e$ ]+ B' `4 R
. [" ^4 {6 C: i% L* h- [
0 k) C. t" H5 M3 P/ s4 X之後雀仔又話唔要
$ X# |3 n' E/ h0 u0 ]1 o" ~0 C另外你當時是話比雀仔的

alexhus 发表于 2010-10-16 20:03:35 | 显示全部楼层
之後雀仔又話唔要
& B# N8 ~6 E$ d1 O另外你當時是話比雀仔的
) }' z* `% M' d; Z' ^8 iiamaboyandog 发表于 2010-10-16 07:56 PM

3 k0 E: Z( I. {3 A5 u; C5 g+ g. j3 p( n5 h/ ?8 i5 d: }6 A
2 ]$ m+ l: S+ }0 V7 o1 u5 s7 R2 m
    其实我都想要音频。。。

inber 发表于 2010-10-16 20:06:13 | 显示全部楼层
其实我都想要音频。。。; ]1 o% H0 @, I" r- T
alexhus 发表于 2010-10-16 20:03
- N, X* g. S% p, J' F# M

9 V; ^' g1 D7 d5 U+ r
. o5 W* R/ A2 l6 t. k8 a$ N點解一個二個唔早點同我講
2 Y# D3 o$ _  v2 Q+ }咁我盡量系下星期日前發出黎; A" @( ]: s3 ], j' Q
(如果星期三前有人話有意發...咁我就唔發了)

alexhus 发表于 2010-10-16 20:10:44 | 显示全部楼层
點解一個二個唔早點同我講
9 S( K) d4 F) Q$ H0 L0 D咁我盡量系下星期日前發出黎# \) v) x; a% p6 P- b
(如果星期三前有人話有意發...咁我就唔發了 ...
7 U+ p/ c/ H6 i0 J; liamaboyandog 发表于 2010-10-16 08:06 PM
" M" \0 y" f1 E# P8 N

; M' c/ r2 H/ J8 _& f, Y8 x1 A, X7 u
    都唔系好急,你慢慢嚟。。。

inber 发表于 2010-10-16 20:15:00 | 显示全部楼层
都唔系好急,你慢慢嚟。。。
% q2 O* n5 z5 X' m. D: E  \$ X) m& ?alexhus 发表于 2010-10-16 20:10
0 e8 Y2 G, G# M( X! G1 V
+ b  s1 c* C& t  y" M
- J- S8 D& C! L6 U8 l8 N5 P
咁你地系想要rmvb定系avi
1 Q9 d# I: w  J6 W5 M5 b( D& ?9 f兩個我都有