[粤语动画] 求《穿越时空的少女》既粤语轨

zsl198602 发布于2010-10-12 11:04 2040 次浏览 17 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
30社区币
头先响论坛度,搜倒过跳粤语轨,但系貌似连接失效,唔知边位仁兄收藏左咧?得唔得提供下啊。

最佳答案

查看完整内容

你將佢下左落黎 再用軟件拆開佢

已有(17)人评论

inber 发表于 2010-10-12 11:04:12 | 显示全部楼层
唔知有无单独既音轨下载咧??6 o! r  D) ?- L5 v8 R5 `, F0 w
zsl198602 发表于 2010-10-12 11:35

4 y$ A3 u; K, c. t  n5 K$ a( \* }1 w6 u3 F
0 T/ n# F$ K) n( P
你將佢下左落黎
8 G2 W; U; P2 [$ R' A, e再用軟件拆開佢

inber 发表于 2010-10-12 11:11:15 | 显示全部楼层
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-66768-1-1.html
. T& A5 p) a* _% O' D0 x6 B$ D- n  f你不是回左呢張帖嗎?
  |' e! O# P1 n$ }不能下載?

zsl198602 发表于 2010-10-12 11:26:50 | 显示全部楼层
系啊。个粤语音轨个链接入唔到去啊

inber 发表于 2010-10-12 11:30:08 | 显示全部楼层
試下呢個睇下得唔得( z/ H& _( ]( ~8 \3 d
傳送門

基拉杰特 发表于 2010-10-12 11:31:20 | 显示全部楼层
那张帖有没单独的音频下载我不清楚,不过那个连接没问题,把.COM改为.NET就可以了http://bbs.dreamxt.net/viewthrea ... %26amp%3Borderby%3D

zsl198602 发表于 2010-10-12 11:35:05 | 显示全部楼层
唔知有无单独既音轨下载咧??

zsl198602 发表于 2010-10-12 11:57:30 | 显示全部楼层
甘啊?但系我哩边上MU好鬼慢,前几日都系得10几K,哎,睇来无两三个星期都搞唔掂咯。

inber 发表于 2010-10-12 12:00:35 | 显示全部楼层
甘啊?但系我哩边上MU好鬼慢,前几日都系得10几K,哎,睇来无两三个星期都搞唔掂咯。
" J/ W& D5 u, J& c) C# p$ a5 w" pzsl198602 发表于 2010-10-12 11:57

2 T2 `6 R* p5 s' ?1 s3 S: v! K4 b

! w2 J, ]8 d# g3 ~. ^! t" M9 O咁我同你拆出黎
+ |2 D' a2 `& Q, Q* A- M我而家幫你下  P- T8 C8 o# t
(唔知得唔得)/ K4 s. V0 I6 D0 A" |7 M; v
唔好抱咁期望

zsl198602 发表于 2010-10-12 12:04:51 | 显示全部楼层
哦哦,真系多谢晒咯。唔该唔该!!

inber 发表于 2010-10-12 12:19:55 | 显示全部楼层
哦哦,真系多谢晒咯。唔该唔该!!. e. Q9 j. ?; c1 {) a- c
zsl198602 发表于 2010-10-12 12:04

9 O0 z5 J4 Y. A# p* K1 |
0 J5 f7 ?! ~' H; p3 B7 }- ^% t) C. T# R* o3 h: x; F, s
未問你) k& h7 V* r% x( ^8 K- D! V$ j
我上傳返去MU得唔得1 m, M% l( N7 ]
話說我咁耐以黎真系上傳過野去MU
; n! p! i+ h( L2 P8 c' R& J( w% a! [一系你比你想要的空間我
6 K8 `7 Z6 P: m/ m4 K& Y: p# Y等我睇下識唔識上傳.......(如果我唔識上傳......或者上傳得好慢...咁我會用返MU)

zsl198602 发表于 2010-10-12 12:29:54 | 显示全部楼层
5 @0 j+ P4 b6 e7 M# I5 f5 Q% D$ Q  [- D! d$ z- J
呃,不过如果个文件细既话都无咩问题既,耐就耐D咯。其他空间都ok。

12下一页